A nagy-britanniai Katie Piper 26 éves volt, az átlag brithez képest gyönyörű, és sikeres tévés jövő előtt álló, amikor úgy hozta a sors, hogy Facebookon megismerkedett egy néger fiatalemberrel.
Miért is ne, gondolhatta.
Most már tudja, miért óvják a kicsit is tájékozott szülők a törzsi ösztönök által vezérelt élőlényektől a gyermekeiket.
Egy évvel ezelőtt ismerkedtek meg, Danny Lynch pedig hamarosan a lány barátja lett, ahogy mondani szokás. Csak hát Danny féltékeny típus volt, ezért egyszer csak úgy döntött, bezárja, majd jó alaposan megerőszakolja a fehér szukát, hadd tanulja meg, mi történik, ha ő egyet gondol. S hogy másé se legyen, egy fajtársával kénsavat öntetett a testére.

Nem számít a bőr színe, ők is
ugyanolyan emberek, mint mi
Az angol lánynak a sav szétmarta az arcát, a fülét, a nyakát, a hátát, a karjait, és károsította egyebek mellett a szemeit is. 34 műtéten van túl, 2 évig védőmaszkot kénytelen viselni.
"Amikor a savat az arcomba öntötték, éreztem, ahogy egyszerűen elolvad a bőröm. Leírhatatlan fájdalmat éreztem az arcomon, a nyakamon és a mellkasomon. Egy adott pillanatban azt hittem, meghaltam. Tükörbe néztem, és nem értettem, hova tűnt az arcom. El voltam borzadva attól a képtől, amit ott láttam" - meséli Katie, hozzátéve: elvette tőle a szépségét és a méltóságát, de az életét nem, s ő most mindenkinek elmondja, mit tett vele.
A fekát elkapták. "Életfogytot" kapott, ami azt jelenti, pár év múlva vadászhat a következő fehér lányra.
 
 
Ami volt...

... és amivé vált:



Kuruc.info - Pro TV nyomán
Kapcsolódó: