Egy közeli biztonsági
kamera felvétele
Döbbenetes bűncselekményről számoltak be az angol rendőrök: egy hét hónapos terhes nőt a saját hálószobájában erőszakolt meg egy háromfős, felfegyverzett betörőbanda Londonban - írja a Blikk. Csak éppen azt "felejti el" megemlíteni a bulvárlap, amit a The Sun és a Daily Mail is megír: ezúttal is négerek a szörnyű bűntett elkövetői.
Az áldozat, egy 33 éves angol nő 39 éves barátjával éppen otthon, hálószobájukban tévét nézett, amikor egy háromtagú banda törte rájuk az ajtót. Az egyik betörő többször fejbe verte lefűrészelt csövű puskájával a férfit, majd arra kényszerítette, hogy adja át összes értéküket. Elvitték a ház előtt parkoló Audi TT-t, a pár összes bankkártyáját, valamint a házban talált készpénzt is.
A bűnözők azonban nem elégedtek meg ennyivel, a hét hónapos várandós nőt egyikük felvonszolta az emeltre, és ott arra kényszerítette, hogy orálisan kielégítse. A nő - mint később a rendőröknek elmondta - mindent megtett, amit kértek tőle, mert félt, hogy a babája megsérülhet, ha megpróbál ellenállni.
A rendőrség nagy erőkkel keresi a háromfős bandát, és 20 ezer angol font (mintegy 6 millió forint) vérdíjat tűzött ki a fejükre.
(Blikk - a Daily Mail és a The Sun nyomán korrigálva)
Kapcsolódó: