2020. március 31., kedd, Ákos, Árpád, Benő napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:40 Trump: a szaúdiak és az oroszok is megbolondultak22:32 Egyre többen próbálkoznak kiberbűnözéssel Magyarországon22:26 Betörtek a debreceni Református Nagytemplomba - imádkozni, majd rongálni22:16 Izraeli lap: Orbán a koronavírus-törvény megszavaztatásához Hitler 1933-as Felhatalmazási törvényéből merítette az ihletet21:58 "Romániában" már csak Hargita megyében nem regisztráltak fertőzöttet21:42 Az Egyesült Államokban folyamatosan nő a fertőzöttek és az elhunytak száma21:28 Ön szerint kötelezővé kellene tenni a szájmaszk viselését közterületen? - Voksolhat szavazásunkon21:12 Merkelhez még a koronavírusnak sincs gusztusa20:45 Csökkent az újonnan diagnosztizált betegek száma Olaszországban20:23 A WHO-álláspont továbbra is az, hogy aki nem beteg, ne viseljen maszkot19:57 Az amerikai gyógyszerfelügyelet engedélyezte maláriaellenes szerek Covid-19 elleni alkalmazását19:44 Netanjahu karanténba került19:27 Drámai pillanatok a SzektATV-n: sajnos nem jut minden családnak a 60 ezer forintos kéztisztító zseléből19:13 Bukarest már most azt nézi, kitől vehetne fel minél több hitelt18:55 Putyin: sikerült megelőzni a robbanásszerű terjedést, de további lépések kellenek
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország ::

MIÉP-nyilatkozat - a szanalmas.hu-ra szánták?

Reklám

Nyílt levél Gyurcsány Ferenc miniszterelnöknek

Miniszterelnök Úr!

Megértve és helyeselve az ön intõ figyelmeztetését, hogy legyen az idei márciusi ünnep visszafogott, mérsékelt, áthallásoktól mentes, elhatároztuk a következõket:
1. Tekintettel arra, hogy az ünnep mûsorából Petõfi Sándor Nemzeti dal címû gyújtó hangú költeménye nem maradhat ki, megkérjük a verset elõadó mûvészt - akárki legyen is -, hogy amikor a szavalásban a "Sehonnai bitang ember" kifejezéshez érkezik, ezen szavak kimondása helyett füttyentsen. Mi ezen áthallásos szavak törlésével, ha kell, cenzúrázásával járulunk hozzá az ön által kívánt önmérséklethez. Reméljük, megért bennünket.
2. Nem tagadjuk, a Talpra, magyar! felszólítással is akadnak gondjaink. Ebben az esetben azonban önhöz fordulunk jó tanácsért. Mit gondol, vegyük komolyan a talpra állást, vagy hagyjuk a mérsékelt fenébe az egészet?
Budapest, 2007. február 16-án, a vizitdíj második napján

MIÉP elnökség
(www.miep.hu)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready