Hozta formáját a két zsidó gennykanális. Az egyik hollókoszt-szeméttel leckéztette a "bűnös" magyarokat, a másik áthallásos filmmel gúnyolta ki Krisztust Húsvét alkalmából. Skodacsek Bandi nem hagyta annyiban.

Tisztelt Panaszbizottság!


A szélsőségesen magyarellenes, külföldi kézben levő, cionista (múltszázad eleji keresztényellenes mozgalom) RTL Klub 2007 Húsvét vasárnapján, április 8-án 23:55-kor Auschwitz - A nácik végső megoldása c. filmet vetítette le.

Magyarországon a 2001-es népszámlálás szerint a magukat kereszténynek vallók aránya közel 80%. Tekintettel, hogy az RTL Klub országosan fogható média, az adónak különös figyelemmel kellene lennie milyen filmet szerkesztenek be Húsvét vasárnapján. Nem lehet a véletlen műve, hogy a (vitatott) Zsidó Holokauszttal kapcsolatosan sugároznak filmet egy keresztény ünnepen. A film tematikája egyértelműen sérti a keresztényeket, az RTL nyílvánvalóan provokációs célból vetítette le a filmet Húsvét vasárnapján. A provokatív műsorszerkesztés a vallásos emberek durva megsértése, az ünnephez nem méltó témájú film a Médiatörvény értelmében (a műsorok nem sérthetnek nemzeti, etnika, vallási témában senkit) egyértelműen megsérti a vallásos érzelmű magyar keresztényeket. Kérem panaszom mielőbbi kivizsgálását, és a testületet felszólítom, hogy tiltsa el az RTL Klubot a további jogsértésektől!

Üdvözlettel,
Skodacsek András
Panaszom a 96-os Médiatörvénynek megfelelően az RTL Klubnak mellékelve

Április 9 - Tv 2, Húsvét hétfő - újabb botrányos film

Tisztelt Panaszbizottság!

A Húsvét vasárnap esti gyalázatos RTL provokáció után, Húsvét Hétfőn a külföldi kézben levő Tv 2 tovább folytatlja aljas keresztényellenes provokációit. Április 9-én a Tv2 21 órakor a 40 nap és 40 éjszaka címen az alábbi tartalmú filmet vetítette le: "Szexbe fojtja a bánatát Matt, hogy kiheverje a szakítását. Aztán rájön, hogy ez nem helyes, és elhatározza, hogy negyven napig teljesen nékülözi a testiséget. Közben megismerkedik álmai nőjével"

A filmben szereplő jelképes 40 nap egyértelmű utalás Jézus böjtjére. Egyértelmű a hasonlat a fiatalember 40 napon át tartó nemi élet nélkülözése és Jézus 40 napos böjtje között. Az egyértelműen provokációs célból Húsvétkor vetített film mélyen sérti a többségi (közel 80%-os) keresztény magyarságot, ezért kérem panaszom mielőbbi kivizsgálását, s kérem a Tv2-t szólítsák fel, hogy a további jogsértésektől a jövőben tartózkodjanak, különösen ünnepek idején. Azt gondlom senki sem akarhatja, hogy a Tv2 székháza is az MTV székház sorsára jusson.

Panaszom a Tv2-nek mellékelve,

Üdvözlettel,
Skodacsek András