Egy balul elsült fővárosi akció nyomán jártak pórul a civil rendőrök számos hídon. A Szabadság hídon 30 civil ruhás NEOávós rendőr téblábolt feleslegesen.

Kossuth téri tüntetők egy csoportja nagyot álmodott, és még csak nevetséges egér sem született belőle. A Hírhálóhoz juttatott információk szerint a mai nap fővárosi útlezárásokra, blokádra készültek, amiről szerkesztőségünk korábban már nyílvános leveleket számos alkalommal leközölt az elmúlt héten.

Az akciót a szervezők lefújták, de a kiváncsiság hajtott, ellátogattam az akció egyik tervezett színhelyére, számomra legkedvesebb hidamra, a Szabadás hídra. A hídon Pest felől átgyalogolva kb. 30, civil ruhás, napszemüveges, a híd két oldalán párhuzamosan elosztott rendőri egység helyezkedett el, szánalmasan feltűnően. A Szabadság híd első felén 15, a másik felén szintén kb. 15 civil ruhás neoávh-s volt megfigyelhető. Visszautamon felszálltam egy villamosra és felvételeket készítettem a napon érlelődő delikvensekről. További hírek szerint az Árpád hídon hasonló mennyiségű civil ruhás rendőr tartózkodott, úgy látszik túl amatőr volt a szervezés, amit túl amatőr, túl feltűnő civil ruhás rendőrök próbáltak "megakadályozni". Ahogy képtelen Magyarország megtervezni, megpályázni egy 5 év múlva esedékes futballeseményt, úgyanúgy képtelen a hatalom kormányozni, ám sajnos hasonló módon képtelenek vagyunk mi magyarok egy taxisblokádhoz mérhető eseménnyel megbuktatni ezt a szánalmas Gyurcsány kormányt.

Az ember néha elgondolkodik, kinek a kezében legyen a kormányrúd? Gyurcsány Ferencében, vagy egy normális, szervezett blokádot felmutatni képtelen utcai szerveződés kezében? Cseberből vederbe sajnos...

A rendőrség a mai nappal nevetségessé vált, egyértelműen láthatóak a Hír Tv felvételein is a rendőrautók, a civil rendőrök, miközben a rendkívüli készültséget tagadják. VIszont a kormányellenes parlamenten kívüli erők ellenben megtanulhatnának szerveződni végre.

Mostantól nemcsak a hatalom figyeli a magyar állampolgárokat, hanem mi is követjük, és lefilmezzük a hatalom pribékjeit!

Nézegessen hídőrző pribékeket itt és itt valamint itt!

(Skodacsek András, Nemzeti Hírháló)