Súlyos sérüléseket szenvedett az a 15 éves kamasz fiú, akit egy tíz év körüli gyerek szúrt combon a Blaha Lujza téren csütörtökön délután - adtuk hírül a tegnapi nap folyamán. A Kuruc.info információi szerint  - nem meglepő módon - az általunk bemutatott, "Mauglinak" nevezett tetves cigánykölök késelt.  Persze eközben a zsIndex "hozta a formáját", és kifejezetten arra játszott rá, hogy szimpla szájhősnek állítsa be a kisgengsztert, aki igazándiból semmi rosszat nem csinált.
A rendőrségen előállították a gyermekkorú késelőt, ám a csodálatos magyar törvények értelmében nem büntethető, ezért ki is kell engedniük. Így nem csoda, hogy tovább rabol, lop és késel, hiszen tudja: úgysem tehetnek ellene semmit. Mi szóltunk előre, hogy ki kéne vonni a taknyot a forgalomból, de a rendőrség csak a hazafiakat figyeli, elvégre ők jelentik a veszélyt a magyar lakosságra...
Tekintse meg videónkat a cigánykölökről alább!
Persze a videó után sok levelet kaptunk, mindenki azzal jött, hogy "Megrendezett az egész, ez a kis hülye senkit sem tudna kirabolni, és egyébként is, ha hozzám odajönne, egy rúgással leteríteném"  Valóban így lehet, de leginkább időseket és vele egykorúakat rabol ki. Több olvasónk jelezte már, hogy ő maga vagy a gyermeke áldozattá vált. Sokan látták a Blahán, volt amikor egy földön fekvő hajléktalan nőt rugdosott a tetves cigány. A kis takony sokszor csoportosan garázdálkodik.
Súlyos sérülésekkel vitték el a mentők csütörtökön kora este a 15 éves fiút a Balaha Lujza térről, ahol a kiskorú cigány megkéselte. A késelőt a rendőrök elfogták, de a törvények szerint el kell engedniük.  Köszönjük a magyar rendőrségnek, hogy vigyáz gyermekeink testi épségére, és hogy a közbiztonság ilyen jó Budapesten.
Vigyázzunk gyermekeinkre, és ha a Blahán meglátjuk a férget, adjuk értésére, hogy Magyarország a magyaroké! Amennyiben a rendőrség nem hajlandó rendet tenni, úgy látszik, nekünk kell lépni, még mielőtt embert öl a patkány.
Kuruc.info