Bezár!
2020. július 3., péntek, Kornél, Soma, Napsugár napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:10 Összeütközött két vonat egy svájci hegyi alagútban16:01 Megvan Macron új kormányfője15:54 Szoborrongálás Judapesten is: vörös festékkel öntötték le Horthy Szabadság téri emlékművét - videók a biciklis támadóról15:52 Így üldözi a normalitást a "genderlobbi"15:49 HARCOS 2004-2020 - nemzeti ruházati márka már 16 éve (x)15:41 Zsidó tüntetés New Yorkban: Izrael vonuljon ki a megszállt palesztin területekről!15:32 Megkezdődött Törökországban a volt Nissan-vezér ügyében vádolt hét ember pere14:35 Milliárdokból adunk tiszta vizet és szívgyógyászati központot Ugandának - Szijjártó ettől várja, hogy majd otthon maradnak14:17 Nyolc év fegyházra ítéltek egy férfit, amiért drogot akart eladni13:47 Sorozatos rendőrségi bírságok a Mi Hazánk vezetőinek, Facebook-bejegyzésekért is13:32 Rendkívüli helyzetet hirdettek Belgrádban a járvány súlyosbodása miatt12:50 Csak a fekete hableányok számítanak, pusztuljanak a rasszista halak!12:37 Szajhák tüntettek Berlinben - "pénzügyi támogatás" kell nekik12:22 Orbán: a migráció ügyében nem tudunk együttműködni a németekkel11:54 Elfogadták a 2021-es költségvetést
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek :: :: Hozzászólások

"R." Sándor annyira szerelmes a volt élettársába, hogy még annak exférjét is elrabolta

Reklám

A hajdú-bihari rendőrök befejezték a nyomozást azzal a zsákai férfival szemben, aki a gyanú szerint fegyverrel fenyegette, majd elrabolta volt élettársát, valamint a nő volt férjét. A bűnlajstroma azonban itt nem ért véget.
A rendőrségen 2018. augusztus 8-án tett feljelentés egy férfi arról, hogy volt felesége visszaköltözött hozzá, azonban a nő régi élettársa zaklatja őket. Kihallgatásán a sértett hátborzongató részleteket mesélt a nyomozóknak az elmúlt hónapok történéseiről.
Zoom
R. Sándor élettársi kapcsolatban élt egy ismerősével, azonban ahogy megromlott a viszonyuk, az asszony összepakolt és elkötözött tőle. A nő a volt férjéhez költözött vissza Berettyóújfaluba, amit a gyanúsított nem tudott elfogadni. Kezdetben csak nem létező tartozásokat követelt telefonon a nőtől, később viszont radikálisabb módszerekhez nyúlt. A nyomozás adatai szerint a nő régi-új kapcsolata zavarta a férfit igazán, a tartozás csak ürügy volt arra, hogy számonkérhesse az asszonyt. Zaklatása viszont egészen addig fajult, hogy 2018. június 20-án a nő volt férjét egy fegyverrel megfenyegette, beültette az autójába, majd kivitte a Berettyó folyó mellé egy erdős területre. Itt áldozatát egy fához bilincselte, a kezeit és a lábait is összekötözte egy drótdarabbal, a szájába pedig ruhát tömött. Ezt követően otthagyta a férfit, majd visszament Berettyóújfaluba a volt élettársáért, akit kicsalt a lakásából, majd őt is az autóba kényszerítette a fegyverrel. A nővel visszatértek a fához bilincselt férfihez, viszont azzal nem számolt a gyanúsított, hogy míg távol volt, áldozata kiszabadult a béklyókból. A két férfi dulakodni kezdett, ami végül azzal zárult, hogy megállapodtak abban, hogy elengedi őket, csak ne tegyenek feljelentést. A sértettek tartották is magukat a megállapodáshoz, azonban a zsákai férfi pár nap múlva ismét megkereste őket, és a pénzét követelte. Ekkor döntöttek úgy, hogy segítséget kérnek.
Zoom
A nyomozók a Terrorelhárítási Központ munkatársainak segítségével elfogták R. Sándort, majd több helyszínen is kutatást tartottak, amely során megtalálták és lefoglalták a fegyvert. A főkapitányságon gyanúsítottként kihallgatták a férfit, majd bűnügyi őrizetbe vették. A nyomozásba bevont szakértő véleménye alapján a bűncselekmények elkövetéséhez használt fegyver egy gáz- és riasztópisztoly volt.
A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya kétrendbeli fegyveresen elkövetett emberrablás, egyrendbeli személyi szabadság megsértése, egyrendbeli súlyos testi sértés bűntett, valamint zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a férfival szemben. A rendőrök az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.
(Police)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready