Bezár!
2020. július 4., szombat, Ulrik napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:34 Az orosz egészségügyi miniszter szerint februárig nem lehet visszatérni a normális élethez22:23 Kanada felmondja a kiadatási megállapodását Hongkonggal22:11 Megölik a nőstény medvét, amely két embert támadott meg az olasz Alpokban21:51 Törvényt hoztak Németországban a szénalapú energiatermelés fokozatos leállításáról21:37 Franciaországban vizsgálat indul a távozó miniszterelnök és volt egészségügyi miniszterei ellen21:22 Pancsolással próbálják siettetni a partra szállást az élősködők21:18 Több mint 48 ezer új fertőzöttet jelentettek Brazíliából21:06 Szlovéniában megerősítette parlamenti többségét a jobbközép koalíciós kormány20:47 Veneto tartományban emelkedett a reprodukciós ráta, ismét szigorítanak20:23 Módosítani kellett a Nemzetközi Űrállomás pályáját, hogy ne ütközzön űrszemétnek20:03 Amerika szövetségi ünnepének napján lép érvénybe az orosz alkotmánymódosítás19:30 Jövő péntektől hazánkból is karanténkötelezettség nélkül lehet Angliába utazni 19:19 Fotók és videó a borsodnádasdi gyilkosság helyszíni tárgyalásáról18:38 "Heroizmus" a nyugati világban18:04 Alig vált muzulmánná egy angol nő, máris székesegyházat, szállodát és metrót akart robbantani
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek :: :: Hozzászólások

Nemzeti önrendelkezési memorandumot fogadtak el a Hazatérés Temploma megemlékező istentiszteletetének résztvevői

Reklám

A magyar nemzeti önrendelkezés memoranduma
Mi, akik a trianoni gyalázatos békediktátum ezeréves hazánkat feldarabolva megcsonkító 100 éves évfordulóján, 2020. június 4-én a Hazatérés Templomában egybegyűltünk, Isten és minden nemzetben gondolkodó magyar ember előtt, igaz lelkiismeretünktől vezérelve kijelentjük, hogy a trianoni békediktátum, s az annak igazságtalanságát - a pozsonyi hídfő elvételével is - megerősítő 1947-es ún. Párizsi Békeszerződés legitimitását soha nem fogadjuk el.
Az így nemzetünkre kétszeresen is ránk erőszakolt, nemzeti önrendelkezésünket lábbal tipró gúnyhatáraink örök időkre szóló megváltoztathatatlanságát rögzítő, a velünk szomszédos államokkal kötött hazaáruló alapszerződéseket hasonlóképp illegitimnek tartjuk. Azok tartalmáról a magyarságot előre nem tájékoztatták, többségi véleményét ki nem kérték, így beleegyezését népünk semmilyen formában nem adhatta és nem is adta volna hozzá.
Az ún. utódállamok a többségivé tett nemzeteik nevében szisztematikusan elnyomták és elnyomják az uralmuk alatt lévő őshonos magyarságot, a történelemhamisítástól kezdve, a kulturális-oktatási és területi autonómia tiltásán át, az elmúlt száz évben nemegyszer a szülőföldről való elüldözés és népirtás legerőszakosabb módszereitől sem riadva vissza, hogy utólagos legitimitást adjanak területrablásaiknak. Egész nemzetünk jövője érdekében ezért deklaráljuk azon szándékunkat, hogy ismét területi revízióval látjuk csak lehetségesnek megvalósítani a magyar nemzet önrendelkezését.
Legitim alapvetésként döntően a Horthy Miklós kormányzó alatti revíziót fogadjuk el, mely - máig egyedülálló módon - minden érintett nemzet önrendelkezése irányába tett igazságos lépések sorának bizonyult. Ez megfelelt azon etnikai arányoknak, mely a magyarság és a magyarérzésű ruszinság számarányát tükrözték akkor, az etnikai arányok azóta állami erőszakkal történt megváltoztatását pedig a nemzetközi jogi egyezségokmányok és szerződések is tiltják. Így kizárólag az 1910-es népszámlálás adatai alapján készült ún. “vörös térkép” tekinthető a Kárpát-medencei etnikai arány tekintetében hitelesnek és érvényesnek.
Fent megjelölt céljainkért Isten segedelmével, hittel, reménnyel és hazaszeretettel küzdeni fogunk, bármeddig is tartson, s bármekkora áldozatot is követeljen az. Miként Horthy kormányzósága idején, így most is eme küzdelmünket a belső revízióval, megmaradt országunk megtartásával és megerősítésével kell kezdjük ahhoz, hogy a külső revízióra szerencsésebb történelmi csillagállás alatt újra esély kínálkozzon.
„Hiszek egy Istenben. Hiszek egy hazában. Hiszek egy isteni örök igazságban. Hiszek Magyarország feltámadásában. Ámen.”
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready