2020. október 1., csütörtök, Malvin napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:35 Nem csillapodik az örmény és az azeri erők közötti összecsapások hevessége10:11 Németország újabb magyarországi megyéket minősített kockázatos területnek09:47 Dr. Osztie Zoltán plébános is felszólal a Mi Hazánk buzipropaganda-ellenes tüntetésén09:40 Lázár János két ügyben is kormánybiztos lett09:25 Tizenhat beteg halt meg, 848-cal nőtt a fertőzöttek száma09:05 Újabb egyetemi épületet foglaltak el az SZFE hallgatói08:39 Már nem titok: Clintonné rendelte el az "oroszos" lejáratókampányt Trump ellen08:13 Öt településen tartanak időközi önkormányzati választást vasárnap07:56 Párizsban és más francia nagyvárosokban is újabb korlátozások várhatók07:45 Emelkedett a búza és a kukorica ára szeptemberben07:31 A Volkswagen csoport továbbra is nyereségre számít 2020-ban06:49 Mnuchin: a TikToknak amerikai tulajdonba kell kerülnie, különben betiltják22:34 "Megvédjük az édesanyákat az LMBTQP-szörnyektől!" - Toroczkai tüntetésre hív22:21 Vádat emeltek a portugál bevándorlási hatóság három munkatársa ellen, amiért halálra vertek egy ukrán férfit22:05 Vészhelyzet lép érvénybe Felvidéken
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek :: :: Hozzászólások

Tiltakozik Kína neoimperialista diktatúrája ellen a Mi Hazánk

Reklám

Magyarország Európa védőbástyája, és nem Kína nyugati kapuja kellene legyen - írja közleményében Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke. Alább a folytatás.
A magyar állam hallgatása miatt a Mi Hazánk Mozgalom kötelességének érzi kiállni ujgur testvéreink mellett. Szomorúan vesszük tudomásul, hogy az MSZP-SZDSZ-kormányok mélyrepülését követő kezdeti normalizáció után a Szijjártó-korszakkal a magyar külpolitika ismét a jól ismert Göncz Kinga-i mélységekbe süllyedt: a különbség annyi, hogy a nyugati multicégek mellett nem az EU vezetőinek utasításait követik szolgai módon, hanem más autoriter államokét: Törökországét, Oroszországét, Kínáét.
Zoom
Egyszerre fenyeget a nyugat véleménydiktatúrája és a kelet totális megfigyelésre épülő, neoimperialista diktatúrája. Kína jelenleg az egyik legsötétebb politikai rendszer a világon, sajátos exportterméke a digitális diktatúra, mellyel szemben tiltakozik a Mi Hazánk.
Mi, magyarok tudjuk, milyen elnyomásban élni, történelmünk elmúlt ötszáz éve másról sem szól, mint forradalmak és szabadságharcok soráról. De olyan elnyomatásban, mint ujgur testvéreink, soha nem éltünk. Nők tömeges sterilizálása, kényszerabortuszok, gyermekek elszakítása a szüleiktől, rabszolgaként dolgoztatás, temetők és templomok lerombolása... A jéghegy csúcsát az a több száz állami átnevelő tábor jelenti, ahol mára kb. minden tizedik ujgur töltött már el hónapokat vagy éveket. Mindez egy tízmilliós nemzet mindennapjait jelenti: Ázsia közepén, ősei földjén.
Zoom
Zoom
Zoom
Sajnos az elmúlt évtizedek a Kínai Népköztársaság felemelkedését, és rajta keresztül az államszocialista rendszerek továbbélését jelentették. Kína eközben intenzív gyarmatosításba kezdett (Tibettől a WHO-n át fél Kelet-Afrikáig), a nyugati világ pedig, ahol totális diktatúrát kellett volna lásson, csak az olcsó munkaerőtömeget és az óriási piacot vette észre. A mi feladatunk az, ami mindig is volt: megmaradni Európa védőbástyájának, nem pedig elvtelenül kiárusítani Magyarországot - és rajta keresztül Európát - a Kínai Kommunista Pártnak, mint azt a magyar kormány teszi.
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready