Derce Tamás kitiltott egy 15 éves, tanárverő "norvégot" a kerületi iskolákból. Döntését azzal indokolta, hogy az önkormányzat feladata az oktatás zavartalanságának biztosítása. Lám, mégis fel lehet lépni a cigánybűnözés ellen, csak szándék kérdése. Kuruc.info javaslat: az összes tanárverő, mobiltolvaj, zsaroló retket irányítsák a Lauder Javne zsidó iskolába! Aztán mentegessék őket ott, miközben zavartalanul terrorizálhatják a kis kaftánosokat.

Újabb budapesti tanárbántalmazásra derült fény: a Népszabadság szombati cikke szerint Újpest polgármestere, Derce Tamás valamennyi kerületi önkormányzati iskolából nagyon helyesen eljárva kitiltott egy (nyilván szőke, kékszemű - a szerk.)diákot, aki néhány hete bántalmazta tanárát.

A lap úgy tudja, a 15 éves akasztanivalót a rendőrök bilincsben vezették el az iskolából. A közigazgatási hivatal idióta és aljas vezetője szerint ugyanakkor a polgármester nem adhatott volna utasítást arra, hogy a diákot az önkormányzati fenntartási tanintézetek igazgatói nem vehetik át.

Derce Tamás viszont a lapnak nyilatkozva teljesen jogosan azzal érvelt, az önkormányzat feladata, hogy biztosítsa a tanítás zavartalanságát. "Márpedig az, aki bántja a tanárát, társai lelki kiegyensúlyozottságát is fenyegeti" - tette hozzá.

A múlt héten jelent meg az interneten egy felvétel arról, hogy egy józsefvárosi iskolában egy cigány diák megrúgta, majd tarkón ütötte egyik idős tanárát. A cigány ellen fegyelmi eljárás indult, a pedagógus pedig (és nem a retek!) távozott az intézményből. A többség a cigánybűnözőt, de vannak szélsőséges cigányfajvédők, akik nonszensz módon a nem elég erélyes tanárt teszik felelőssé a történtekért.
A zsidókommunista napilap arról természetesen nem tesz említést, hogy Lákátos "Zolika", a nyóckeres tanárverő súlyos bűncselekményt követett el - közfeladatot ellátó személy elleni erőszak - ami börtönnel büntethető, ő pedig már büntethető korú. Ha csupán a hatályos törvényeket alkalmazná a korrupt, magyarellenes "igazságszolgáltatás", például az iskolai cigánybűnözők 100%-a rács mögé juttatható volna.

Néhány nappal a józsefvárosi iskolában történtek napvilágra kerülése után egy kaposvári szakiskolából érkezett az a hír, hogy egy túlkoros, 17 éves cigányringyó egyik tanárát durván becsmérelte, egy másik pedagógusát leköpte, a diáktársait pedig rendszeresen terrorizálja.

Az egyik pedagógus szakszervezet azt közölte, tarthatatlannak tartják, hogy az iskolákban munkájukat végző pedagógusokat egyre gyakrabban és egyre súlyosabb atrocitások érik.

(Libényi - Kuruc.info - MTI-s szutykot korrigálva)