Közéletünk egyik legkártékonyabb, gyermekeink, és ezáltal hazánk jövőjét – a kényszerített cigány-integráción, melynek “eredménye” jól látható a tanárveréseken, az antiszociális cigányok cselekményein, mint pl. (a jóvoltunkból) a Kaposvárott napvilágra került esetből – leginkább  fenyegető fajvédője, Mohácsi Erzsébet, megint akcióba lépett a nevezetes nyóckeres tanárverés-ügyben. Szokásához híven a csillagokat is lehazudja az égről és lankadatlanul uszít. A Néphazugság cikke következik, kommentárunkkal:

"Minden másképp volt a Józsefvárosban? - Szakemberek szerint a hírbe hozott iskolát már be kellett volna zárni

Az Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány szerint a hatóságoknak nem csak a gyerek felelősségét kellene firtatniuk a józsefvárosi "tanárveréses" ügyben.

Elvállalta az Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány annak a fiúnak a jogi képviseletét, aki a múlt héten nyilvánosságra került videofelvételen erőszakoskodik a fizikatanárával.

Az alapítvány nem szokott egyéni ügyfeleket elvállalni, de a Józsefváros Magdolna-negyedében lévő Erdélyi Utcai Általános Iskola kilencedikes tanulójának ügyét mégis felkarolta. Az intézmény sorsát ugyanis már régóta figyelemmel kísérik, és úgy tartják, hogy az már évek óta rengeteg problémával küszködve, szegregáltan működik. Mohácsi Erzsébet, az alapítvány vezetője azt mondja: nem szeretnék, ha csak a gyerek felelősségét firtatnák a hatóságok, hiszen az iskolát több szakember szerint is már rég be kellett volna zárni. Ehelyett befogadó iskolává vált: ide olvadt be a korábban bezárt Dugonits utcai általános iskola és gimnázium.

Az alapítvány eddigi tényfeltárása szerint az általános iskolai részen a tanulók 99 százaléka roma. Jelzésértékű, hogy az iskola a hetekben névadó ünnepséget tart: Lakatos Menyhért, a kiváló roma író nevét veszi fel. (Kuruc.info: Lakatos Menyhért forog a sírjában, amikor a fajvédő ganék rá hivatkoznak. Jellemző amúgy, hogy ilyenkor jó Lakatos; amikor meg arról kerül szó, hogy mit mondott [bővebb, nagyon ajánlott infó ITT], akkor már egyenesen nácizzák őt a fajvédők és a cigányok. Például, maga az ismert fajvédő “újságíró”, Klecska Ernő is ezt tette, többször is (!), a zsIndex cigánytopicjában, Czirok Péter, azaz LIFE, Mohácsi Erzsébet egyik mocsadék spiclije helyeslő hallgatása mellett.) A "tanárverés" főszereplője már a középiskolai részben tanul (Kuruc.info: azt nem teszi hozzá a cikk, hogy egyszer bukott – lásd a levezetésünket), az ő osztályában "csak" hetvenszázalékos a romák aránya (Kuruc.info: köszönjük, hogy ezzel is bebizonyította, Süveges Éva, az intézmény igazgatója, akkor is hazudott, amikor "csak" hatvan százalékról beszélt). Az alapítvány azt is tudni véli, hogy ugyanezen az évfolyamon a másik osztályba (a "bébe") viszont egy roma sem jár.

Az iskolából már nemcsak a nem roma szülők veszik ki, hanem a cigányok is próbálják "kimenekíteni" gyerekeiket. (Kuruc.info: hiába, ilyen az integrált iskola, na. Ahogy a 30% középiskolás magyar is szív a 70% cigány miatt, mert, ahogy a videón is látszik, fizikát azt nem fog tanulni a militáns, terrorizáló orkok jóvoltából.) Egyebek mellett azért, mert sok pszichiátriai kezelést kapott, magatartás-problémákkal és beilleszkedési zavarokkal küszködő gyereket fölvettek. Felzárkóztatásukhoz nincs elég pénz és szakember, a tanári kar zömmel nyugdíjasokból áll. (Kuruc.info: tessék mondani, hol tetszett lenyúlni a Soros-pénzt?)

Az ügyben, mint ismert, csütörtökön tartottak úgynevezett fegyelmi tárgyalást megelőző meghallgatást, ahol az alapítvány képviselői is részt vettek. A gyerek beszámolója alapján az a kép rajzolódott ki, hogy az egyébként nyugdíjas tanár gyakran ittasan ment be órára (Kuruc.info: ezt a szemetet! Hihetetlen pofátlan hazudozó tetű. Hogy lehet így, ilyen pofátlanul hazudozni? Az iskola ha tudott róla, engedhették volna egy percig is tovább dolgozni?! Persze hogy nem!), tehetetlenségében szidalmazta az osztályt, cigányozott (Kuruc.info: megérdeklődjük még egyszer: normális ember vadállat cigányokkal körülvéve cigányozna? Ugyan. Senki se akar azonnali halált.). A diákok - gyengeségét kihasználva - gyakran szemtelenkedtek vele (Kuruc.info: értsd: többször megverték).

- A tárgyaláson elhangzottakat a tanári kar is megerősítette - állítja Mohácsi Erzsébet. Az ominózus órán is a "szokásos szemtelenkedés" történt: a fiú, azért, hogy a többieknek tetsszen (Kuruc.info: ezzel a többieket is minősíti. Jézusom, hogy engedhették ezeket tovább? Egyáltalán: az általános iskolai bukás nem jelent kizáró tényezőt a gimnáziumi felvételinél? Megint csak felhívjuk a figyelmet a kaposvári, a vérfertőzés, beltenyészet, putriscigány “nevelés” eredményeképp 7 éves gyerek szintjén vegetáló, legalább 16 éves orkluvnyára, akit szintén felvettek középiskolába, mert – a fajvédők, illetve a szülők terrorjától félve – általánosban nem merték megbuktatni, onnan nem merték eltanácsolni. Hasonló lehet a helyzet ezen díszes gimnazista társaságnál is. Átnézve MyVIP-es oldalaik [linkek alul] "helyesírását", "színvonalát", mindenki képet kaphat arról, mennyire valók ők középiskolába. Segítünk: annyira, amennyire a kaposvári cigányluvnya.), heccelődni akart az idős tanárral. Az alapítvány jogi képviselője szerint ez jól látszik a felvételeken is, azaz a gyerek nem verte meg a tanárát. A fizikatanár már a mobiltelefonos felvétel nyilvánosságra kerülése előtt kérte felmentését. Ezt az igazgatónő lapunknak is megerősítette. (Tehát nem azért ment el, mert bántalmazták.) (Kuruc.info: pofátlan, aljas csúsztatás, ugyanis egy szóval sem említi az ominózus esemény előtt történteket, pl. a pofozást, a majdnem-szívinfarktust. Nem ment volna el, ha a cigányok nem üldözik el, hiszen Hadnagy Tanár Úr maga mondta, hogy szeret tanítani.)

Az ügy kapcsán Szili Katalin házelnök még a hét elején kezdeményezte, hogy az Országgyűlés szakbizottsága foglalkozzon a pedagógusokat ért atrocitásokkal. Azt szeretné, ha a bizottság áttekintené, megfelelőek-e a jogszabályok, illetve lehet-e javítani a diákok erkölcsi nevelésén. (Kuruc.info: nem nevelni kell őket, hanem kőkeményen fegyelmezni, és aki szórakozik [pl. tanárt ver], azt iszonyatosan összeverni és/vagy megszégyeníteni.) Az Országos Cigány Önkormányzat közleményben üdvözölte a javaslatot, és felajánlotta segítségét.

- Ami a gyerek ügyéhez kapcsolódó politikai nyilatkozatokat illeti: valóban, a tanárok tekintélyét vissza kell állítani. De ez nem az Országgyűlés feladata, és nem a fizetésemelés vagy a fegyelmezési eszközök szélesítése a megoldás (Kuruc.info: erre csak azt tudjuk mondani: a k***a a***d, Mohácsi, és ne csodálkozz, ha elsőként számoltatunk el, spiclijeiddel, támogatóiddal egyetemben! A cigánykölykökkel lehet ám máshogy bánni, mint fegyelmezéssel – jó vicc. Mohácsi, idézzen egyetlen egy olyan példát, ahol ez bejött! Egyetlen egy olyan országot, ahol a cigányság sikeresen beilleszkedett, vagy ahol egyáltalán hajlandó volt tanulni! Például a hihetetlen gazdag, iskolázott, az iskoláira és a cigányok felzárkóztatására mérhetetlen sok pénzt költő Finnország – hogy lehet az, hogy ugyanolyan mértékben írástudatlanok, mint nálunk? Miért van az, hogy a finnek világviszonylatban a legiskolázottabb, legversenyképesebb nép, és mégis, a cigányaik éppen olyan iskolázatlanok, mint a mieink?) - mondja Mohácsi Erzsébet, aki szerint a tekintélyt, az elismerést, a megbecsülést, a tiszteletet a pedagógusnak kell kivívnia. (Kuruc.info: vajon miért van az, hogy ez soha senkinek sem sikerült? A tanárok hibája, vagy a purdéké? Azoké a purdéké, akiknek eszükben sincs tanulni, amit nagy mellénnyel hirdetnek is úton-útfélen – példának okáért a MyVIP-en [kapcsolódó képek pl. ITT és ITT])"
Kuruc.info - Arppi S.
Frissítés: borzimorzi cigánytopicos kommentárja:

"Majd a Mohácsi lyányok is megkapják szépen a beosztásukat a bíróságon, remélem. Meg Aáry úr is.

Dercét, az újpesti polgit, aki hasonló esetben megfelelően és abszolút jogszerűen cselekedett, szvsz minden bíróság előtt fel fogják menteni, mert ha nyilvánvaló a tettenérés, vagy a tanár élete, testi épsége nyilvánvalóan veszélyben van, mert csak átmenetileg hagyott fel támadója a bántalmazással, akkor bizony ott rendőri fellépésre van szükség, beleértve a bántalmazó bilincsbe verését és elvezetését is.

Aáry Tamás Lajos magánvéleménye a bíróság számára nem jogforrás. Ellentétben az Alkotmánnyal, amely tudtommal a legfőbb jogforrás ebben az országban, és a következőket mondja ki:

"70/G. § (1) A Magyar Köztársaság tiszteletben tartja és támogatja a tudományos és művészeti élet szabadságát, a tanszabadságot és a tanítás szabadságát."

Tehát nem a renitens hülyegyerek joga az elsődleges, hanem az összes többi diáké, akiket akadályoz a tanulásban, plusz a tanáré, akit meg a tanításban akadályoz.

Ami pedig azt illeti, hogy ne lehetne a renitens kölyköt kirúgni, csak akkor, ha más iskola átveszi, az sem igaz, hiszen nem az őt eltanácsoló iskola, meg nem is az azt fenntartó önkormányzat köteles az ő oktatásáról gondoskodni. Hanem a szüleje, ahogy azt az Alkotmány ki is mondja:

"70/J. § A Magyar Köztársaságban a szülők, gondviselők kötelesek kiskorú gyermekük taníttatásáról gondoskodni."

Aáry meg elmehet a magánvéleményével együtt Kukutyinba, zabot hegyezni. Ideje lenne már, hogy egy bíróság végre jogerősen meszelje el ezt az önkényeskedő figurát, aki azt képzeli, hogy azért, mert egy rahedli korrupt félhülye a parlamentben alája rakott egy ombucmani széket, akkor már ő egy személyben jogalkotó és legfőbb jogforrás lett. Ki kéne már józanítani ezt a magától elszállt paprikajancsit!

 

Csót:

b"