A sportos, hazafias értékek és a normális emberi magatartás előtérbe helyezése mentén folytatott közösségépítésben kiemelten fontos tevékenységnek számít, hogy továbbadjuk gyermekeink számára az általunk helyesnek és követendőnek tartott értékeket.
Ezt a célt szolgálja a már nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő nyári gyermektáborunk, amely minden évben jótékony hatást gyakorol gyermekeink egészséges szellemi, fizikai, hitbéli és hazafias érzelmi fejlődésére.
Célja: a környezetünkben élő gyermekeknek számára felejthetetlen élményekkel teli, egyhetes tábori program lebonyolítása, amely a játékos-sportos kikapcsolódás mellett hozzásegíti őket az egészséges és normális felnőtté váláshoz.
A tábor alapja önvédelmi jellegű, vagyis rendszeresen napi foglalkozással, képzett szakember irányításával sajátíthatják el az önvédelmi készség alapjait.
Ezen felül a táborlakó gyermekeket egy kulturált környezetben az alábbi programok várják: íjászat, honvédelem, rovásírás, játékos sporttevékenység, viselkedéstan (etika), éjszakai járőrözés, természetjárás, játszóház, kézműves-kézügyesség fejlesztő foglalkozás, valódi magyar történelem, terápiás kutyák.
A tábor a Magyar Önvédelmi Mozgalom, a Magyar Levente Mozgalom és a Magyar Önvédelmi Egyesület tagjai és szimpatizánsai számára biztosít lehetőséget, és elsősorban azoknak a szülőknek segítünk ezzel, akiknek az anyagi lehetőségeik (különösen több gyermek esetében) nem teszik lehetővé a nyaralást.
A nyolc éve működő nyári táborunknak köszönhetően a táborlakó gyerekek serdülő - ifjúsági korúvá válásával, két éve bontott zászlót a Magyar Levente Mozgalom, amely azóta egy szépen fejlődő, fegyelmezett közössége lett a mozgalomnak és ezáltal a magyar hazának is.
Kérjük, amennyiben lehetősége van rá, támogassa nyári táborunkat!
A tábor megnyitását követően annak eseményeiről napi szintű összefoglalóval, fényképes beszámolókkal jelentkezünk.
László Attila Tibor MÖE-elnök
06 70 675 9809, mom.napok@gmail.com
Számlaszám: 11733137-23380286 OTP Bank
IBAN: HU66 1173 3137 2338 0286 0000 0000
BIC(SWIFT)KÓD: OTPVHUHB
Számlatulajdonos: Magyar Önvédelmi Egyesület
Rövid videó a 2022. évi nyári gyermektáborról: