2020. október 31., szombat, Farkas napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:38 Korlátlan magzatgyilkolászásért tüntetnek tízezrek Varsóban22:11 Különleges öngyilkossággal próbálkozott egy tanár Brüsszel terroristakeltetőjében22:02 Továbbra sem könnyű a felvidéki sovinisztáknak: még mindig magyar (eredetű) a tíz leggyakoribb családnév21:53 Lukasenka a hatósági fellépés fokozásával fenyegetőzött21:37 Nyugodtan taposhatja a megszállók bocskora az úzvölgyi temetőt, hiszen ortodoxok21:10 Gréta még próbálkozik, de nagyon visszaesett a slágerlistán21:06 Moszkvában novemberben megkezdődhet a tömeges oltás20:43 Belgium is tovább szigorított20:12 Meghosszabbították a szükségállapotot Csehországban19:57 Elítéltek egy brazil drogfutár nőt Budapesten19:34 Igazán rendes volt ez az egyiptomi: mészárlás helyett ő csak a rómaiak autóit vette kezelésbe19:05 Brahim Ausszaui nem buta ember18:50 Eközben Romániában18:37 Hazaengedték a kórházból a csepeli polgármestert18:25 Tárgyalások kezdődtek az örmények és az azeriek között
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Videók ::

Videó: a Bombagyár riportja a budai hegyekben zajló illegális partikról

Reklám


A Bombagyár blogtelevízió a Hármashatár-hegyen forgatott, ahol környezetvédelmi területen tartottak illegális partit a drogosok. A zaj több kilométerre is elhallatszott, ezáltal súlyosan károsítva a természetet. A legmegdöbbentőbb azonban, hogy mindez a fideszes vezetésű II. kerületben történt meg. Vajon az extasyfogyasztás és a környezetpusztítás is a polgári értékek közé tartozik?
Tekintse meg a riportot alább!
 
Tény s való, Magyarországot, s azon belül gyönyörű fővárosunkat minden irányból romboló erők veszik körül. A reánk erőltetett másság-menet, az iskolai oktatás szisztematikus tönkretétele, az egészségügyünk emberellenes mivolta, a fiatalok totális szerep- és iránytévesztése, a cigánybűnözés állami pártolása (a felsorolás gyakorlatilag vég nélkül folytatható) mind-mind a magyar társadalom ellen irányuló tudatos vagy tudatlan (ki-ki döntse el maga) folyamat.
Míg a fentiekre még találhatunk követendő és követhető ellenpéldát más országokból, a 21. században tapasztalható iszonyatos környezetpusztítás azonban már világjelenségnek is mondható, és ez a szörnyű környezetellenes agresszió minket sem kerül el.
Aki idősebb, és járt már gyerekkorában a Hármashatár-hegyen, az tudja, hogy valamikor Európában szinte egyedülálló főváros voltunk a gazdag zöldövezettel és a ritka állat és növényfajokat felvonultató Budai hegyekkel. Mára ez is megváltozott, és ami még szomorúbb, hogy ezúttal sem a nagytőkére, sem a globalizációs világhatalmi törekvésekre nem foghatjuk a Hármashatárhegy pusztítását, hisz az itt szervezett törvénytelen techno-partikra kilátogató fiatalok többségének meg sem fordul a fejében, hogy most követ el olyasmit, aminek következményei már visszafordíthatatlanná is válhatnak, sőt, láthatóan nem is érti a probléma lényegét. A fogyasztói társadalom sikeresen kinevelte a magyarországi konzumidióta és hedonista réteget.
Tomcat, Blogin és a Bombagyár televízió stábja a helyszínen forgatott riportot a környezetet pusztító „buliról”, amiből az is kiderül, mennyibe kerül az ecstasynevű kábítószer a Fideszes vezetésű kerület természetvédelmi területén.
Lehet készülni a következő „buli” megakadályozására!
Florian Geyer – Kuruc.info
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready