A Bombagyár blogtelevízió a Hármashatár-hegyen forgatott, ahol környezetvédelmi területen tartottak illegális partit a drogosok. A zaj több kilométerre is elhallatszott, ezáltal súlyosan károsítva a természetet. A legmegdöbbentőbb azonban, hogy mindez a fideszes vezetésű II. kerületben történt meg. Vajon az extasyfogyasztás és a környezetpusztítás is a polgári értékek közé tartozik?
Tekintse meg a riportot alább!
 
Tény s való, Magyarországot, s azon belül gyönyörű fővárosunkat minden irányból romboló erők veszik körül. A reánk erőltetett másság-menet, az iskolai oktatás szisztematikus tönkretétele, az egészségügyünk emberellenes mivolta, a fiatalok totális szerep- és iránytévesztése, a cigánybűnözés állami pártolása (a felsorolás gyakorlatilag vég nélkül folytatható) mind-mind a magyar társadalom ellen irányuló tudatos vagy tudatlan (ki-ki döntse el maga) folyamat.
Míg a fentiekre még találhatunk követendő és követhető ellenpéldát más országokból, a 21. században tapasztalható iszonyatos környezetpusztítás azonban már világjelenségnek is mondható, és ez a szörnyű környezetellenes agresszió minket sem kerül el.
Aki idősebb, és járt már gyerekkorában a Hármashatár-hegyen, az tudja, hogy valamikor Európában szinte egyedülálló főváros voltunk a gazdag zöldövezettel és a ritka állat és növényfajokat felvonultató Budai hegyekkel. Mára ez is megváltozott, és ami még szomorúbb, hogy ezúttal sem a nagytőkére, sem a globalizációs világhatalmi törekvésekre nem foghatjuk a Hármashatárhegy pusztítását, hisz az itt szervezett törvénytelen techno-partikra kilátogató fiatalok többségének meg sem fordul a fejében, hogy most követ el olyasmit, aminek következményei már visszafordíthatatlanná is válhatnak, sőt, láthatóan nem is érti a probléma lényegét. A fogyasztói társadalom sikeresen kinevelte a magyarországi konzumidióta és hedonista réteget.
Tomcat, Blogin és a Bombagyár televízió stábja a helyszínen forgatott riportot a környezetet pusztító „buliról”, amiből az is kiderül, mennyibe kerül az ecstasynevű kábítószer a Fideszes vezetésű kerület természetvédelmi területén.
Lehet készülni a következő „buli” megakadályozására!
Florian Geyer – Kuruc.info