Elege van már a kurucokból
A szülinapos Ábrahám-ivadékkal már többször foglalkoztunk. Egyszer, talán éppen a következő évfordulóra még mi is meglepjük majd egy csinos kis dossziéval, valahol ott Csintalan elvtársé alatt, portálunk jobb szélén.
Most éppen csak amiatt az exluziv információnk miatt emlitjük mindenki Pistáját, mely szerint nagyon szereti ha éjjel, úgy fél 3 tájban hosszú kapucsöngésre ébred. Ezen megható alkalmakkor, a mi kedves kis szakállas emberkénk széles mosollyal tárja ki ajtaját azon honfitársaink előtt, akik afelől érdeklődnek nála, hogy hogyan érezte magát Gyurcsány Ferenc könyvének méltatása közben. Bár vendégszerető ember lévén pincéjéből bármikor szivesen hoz fel egy-egy palack jófajta bort, azért szivesen veszi ha viszünk mellé abból a finom hazafias koktélból amit még '56-ban ismertettünk meg a nagyvilággal.
Ne felejtsük, hogy ha 8 napon belül köszöntjük fel szabadelvű barátunkat, akkor még nem léptük át az illendőség intervallumát! Van tehát időnk bőven kedves soraink megfogalmazására, elkészitésére.
A mi ajándékunk is úton van már, hamarosan komolyabb anyagban foglalkozunk vele és jónéhány eszmetársával. Elöljáróban annyit elárulhatunk, hogy egy igen értékes, igazi inyencséggel készülődünk, sok-sok képpel. Szerkesztőségünk egyöntetű véleménye szerint minimum heti top 10-es lesz, de titkon azért többre számitunk, reméljük a kézbesitésünk utáni várható balliberális örömujjongás meg sem állitja majd az örök top 10-ig.
Kapcsolódó anyagainkban megtalálhatja elérhetőségeit:

Vak Bottyán - Kuruc.Info