Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere nemzeti ünnepünk alkalmából, a köztársasági elnök megbízásából március 14-én, 14:00 órakor adta át a Magyar Érdemrend Tisztikeresztje, Magyar Érdemrend Lovagkeresztje, valamint a Magyar Arany, Ezüst és Bronz Érdemkereszt állami kitüntetéseket - olvasható a Kormány.hu-n. Petrás esetében még nem indult be az antimagyar ajvékgépezet - talán mert Szaniszlóval voltak elfoglalva -, de ha netán rikoltozni kezd egy-két metélt, biztosra vehetjük, hogy jön az újabb sajnálkozó magyarázkodás.
Zoom
Petrás János, a Kárpátia Zenekar basszusgitárosa, énekese a Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozatát vehette át - olvasható a kormányzati portálon.
A listából kiderül: Bakay Kornél régész-tanár megkapta a Magyar Érdemrend Tisztikereszt polgári tagozatát, s ugyanezt a kitüntetést adták sajnos "dr. Fricz Tamás PhD. politológus, a politikatudomány kandidátusának" - nyilván a Fidesz hátsójának fényesre nyalása érdekében végzett áldozatos munkáját meghálálandó.
Ugyancsak kitüntetésben részesült többek között Gajdics Ottó újságíró, a Lánchíd Rádió ügyvezetője, főszerkesztő, Nagy Katalin újságíró, a Hír Televízió Zrt. és a Lánchíd Rádió szerkesztő-műsorvezetője, Szerető Szabolcs újságíró, a Magyar Nemzet főszerkesztő-helyettese, Gundel Takács Gábor, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap műsorvezető-szerkesztője, Kiss Imre, a Videoton FC edzője, valamint Németh János, a Videoton FC tartalékcsapat edzője, utánpótlásvezető.
(Kuruc.info)