A Magyar Arany Érdemkeresztet adományozta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere mások mellett Bakay Kornél régész-tanár részére is - írja „Krisztus nem volt zsidó” Kitüntették Bakay Kornélt című cikkében az ATV.
Idéznek egy Nyest.hu nevű honlapot, mely az alábbiakat tartja fontosnak megemlíteni Bakay munkásságáról:
1994-ben és 2002-ben a MIÉP színeiben indult az országgyűlési választásokon. 2004-ben általános iskolai tankönyvet adott ki. Az őskori barlangfestményeken magyar rovásírást vél felfedezni, a legrégibb írásrendszernek állítja a magyar rovásírást, és összekapcsolja a sumér írással. Bakay kétségbe vonja az ókori zsidó állam (Dávid és Salamon) létezését, a hunokat és szkítákat hozza rokonságba a magyarokkal, sőt, a kelta, etruszk, görög kultúrát is kimondva vagy sejtetve a magyarból eredezteti, továbbá Krisztust nem zsidónak, hanem párthusnak véli, miközben a középkori rabszolgakereskedelmet a zsidóknak tulajdonítja.
2003-ban Horthy katonái – Szálasi nyilasai címen rendezett kiállítást, mely botrányba fulladt, ezért be kellett zárni.
Az ATV megemlíti azt is, hogy tegnap "botrányt kavart", hogy Táncsics-díjat adományozott Balog Zoltán Szaniszló Ferencnek, a kinevezésen számos "elismert" (értsd: zsidó vagy balliberális - a szerk.) újságíró "megrökönyödött".
Szóvá teszik ugyanakkor azt is, hogy Petrás János, a Kárpátia Zenekar basszusgitárosa, énekese a Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozatát vehette át Balogtól.
A zenekarról azt írják:
A Kárpátia a Jobbik holdudvarához tartozik: a 2010-es választások előtt Szebb jövőt! címmel adtak ki albumot. 2007-ben a zenekar írta a Magyar Gárda indulóját, tavaly a Jobbik-majális fő attrakciója volt az együttes. Idén februárban a „Kitörés napi emléktúrán” a zenekar tagjai együtt túráztak Novák Előd Jobbik-alelnökkel és Z. Kárpát Dániel jobbikos képviselővel.
Véleményünk szerint Balog Zoltán azért nem írta még meg a második bocsánatkérő levelét, mert várja, hogy hányan akadnak fenn a magyargyűlölők rostáján, így minden "problémás kitüntetett" nevét belefoglalhatja az újabb magyarázkodásba, s nem kell óránként, minden kampósorrú böffentése után kiadnia egy közleményt.
(Kuruc.info)
Kapcsolódó: