2020. október 31., szombat, Farkas napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:38 Korlátlan magzatgyilkolászásért tüntetnek tízezrek Varsóban22:11 Különleges öngyilkossággal próbálkozott egy tanár Brüsszel terroristakeltetőjében22:02 Továbbra sem könnyű a felvidéki sovinisztáknak: még mindig magyar (eredetű) a tíz leggyakoribb családnév21:53 Lukasenka a hatósági fellépés fokozásával fenyegetőzött21:37 Nyugodtan taposhatja a megszállók bocskora az úzvölgyi temetőt, hiszen ortodoxok21:10 Gréta még próbálkozik, de nagyon visszaesett a slágerlistán21:06 Moszkvában novemberben megkezdődhet a tömeges oltás20:43 Belgium is tovább szigorított20:12 Meghosszabbították a szükségállapotot Csehországban19:57 Elítéltek egy brazil drogfutár nőt Budapesten19:34 Igazán rendes volt ez az egyiptomi: mészárlás helyett ő csak a rómaiak autóit vette kezelésbe19:05 Brahim Ausszaui nem buta ember18:50 Eközben Romániában18:37 Hazaengedték a kórházból a csepeli polgármestert18:25 Tárgyalások kezdődtek az örmények és az azeriek között
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Cigánybűnözés ::

"Megöljük a magyarokat!" - Cigányok vertek össze egy öttagú családot

Reklám

A Fülöpön élő Miklós Csaba és családja arról tájékoztatta a Szebbjövő.hu-t, hogy múlt szombaton egy születésnapi összejövetelt követően a szomszédságban élő cigányok kötekedni kezdtek, majd szerszámokat dobáltak át, szétverték az autójukat, s végül összeverték a család összes tagját, nem kímélve a 27 éves beteg lányukat sem.
Miklós Csaba elmondása szerint a két fia születésnapját ünnepelték, majd a vendégek fél 11 körül távoztak. Ekkor a szomszédságban élő cigányok kötekedni kezdtek, majd azt kiabálták, hogy „megöljük a magyarokat”. A szóváltást követően minden létező, kezükbe akadó eszközzel elkezdtek dobálózni, villát, gereblyét, csákányt, kapát, húsklopfolót is hajigáltak a család felé. Verésre is sor került, a cigányok ütlegelni kezdték a két fiút, aztán a családfő, az édesanya és a fogyatékkal élő lány is kapott. Miklós Csaba hozzátette: az egyik fiának a feje is szétnyílt, a másiknak fejsérülésen kívül az egész testén zúzódások találhatók és eszméletét vesztette, és a lány is elájult a verés következtében.
Zoom
Miklós Csaba egyik összevert fia
Miklós Csabáné azt közölte: hívta a rendőröket, ám a vonal folyamatosan foglalt volt. Kétségbeesésében a helyi polgármestert is fölhívta, mert tudta, hogy polgárőr szolgálatot lát el aznap este. A polgármester viszont azt a választ adta, hogy várják meg a rendőröket. Éjjel 11 óra körül négy járőrautóval végül kiérkeztek a rendőrök, akik a bántalmazottakkal beszéltek minősíthetetlen hangnemben, a nőnek azt mondták, hogy „maguk miatt mindig ki kell jönni, mert mindig részeg”. A sértett hölgy végtelen felháborodásának adott hangot, s a lappal közölte: soha nem fogyaszt alkoholt.
Zoom
A szélvédőket is kiverték a cigányok
A család szerint mintegy 40-50 fősre duzzadt a támadó tömeg, mire a rendőrök megérkeztek. A családfő azt is hozzátette: amikor az eszméletét vesztett fiát a rendőr felé tartotta, az lefújta őt paprikaspray-vel. Ezután mindannyiunkat kórházba szállították, majd a sérüléseik ellátása után a vámospércsi rendőrőrsre vitték, ahol tanúként hallgatták meg őket. A végén azt mondták, örüljenek, hogy kiengedték őket.
A család tudomása szerint az elkövetők közül három fő van előzetesben.
(szebbjovo.hu nyomán)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready