A napokban ragasztják ki szerte az országban az alábbi óriásplakátokat, illetve a Jobbik történetében először ún. citylight plakátokkal is megjelennek buszmegállókban, metróban, jellemzően tehát olyan belvárosi helyeken, ahol óriásplakátok nincsenek (és ahol egyúttal a Jobbik támogatottsága az átlagosnál rendszerint jóval alacsonyabb).
Zoom
Vona Gábor Facebook-bejegyzése: Egy werkfotó
Az alábbi kép az óriásplakát kampányunk fotózásán készült, ami nagyon jó hangulatban telt. Ezen a werkfotón éppen pislogok, de azért azt megígérhetem, hogy a végül kiválasztott képen, amely az ország minden pontján látható lesz, sikerül jobb arcot vágnom. Célunk, hogy üzenjünk a magyar társadalomnak: a Jobbik a fiatalok körében már most a legnépszerűbb, de a választásokig a többi korosztályban is javítani fogunk. Van programunk, elszántságunk és hitünk. A jövőt nem lehet megállítani.
Zoom
 
Dúró Dóra Facebook-bejegyzését megosztotta Vona Gábor is: Akinek nem jutott csaj...
Az októberi óriásplakát- és citylight-kampányunk fényképezése is jó hangulatban történt. Én már csak a szoptatás miatt sem ihatok alkoholos italt, így jókedvem inkább a társaságunkban megszokott viccelődésnek volt köszönhető. E képen a derültséget az okozta, hogy Vona Gábor a fotósnak panaszkodva azt mondta, az ő félszeg beállítása ebben a 4 fiú - 3 lány csoportban azt a szerencsétlen képet sugallja majd, hogy vannak négyen fiúk a buliban, akik közül csak neki nem jutott csaj, azért áll a szélén oly szerencsétlenül :-)
Amúgy elnökünktől származik a kampányunk ötlete is: hívjuk fel a figyelmet arra, hogy már a közvélemény-kutatások szerint is a Jobbik a legnépszerűbb párt a fiatalok körében, s ez a tény még az idősek számára sem negatív. Miközben a Jobbikot mint valami idejétmúlt, őskonzervatív pártot próbálnak bemutatni a médiában, a fiatalok leginkább bennünk bíznak.
Zoom
 
Zoom
Rákattintva nagyobb méretben is letölthetőek