Ébresztő! Ezek a képek nem egy filmből származnak, ez a valóság, amely a mi országunkban történik - írja Fb-oldalán Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere. Alább a folytatás.
Zoom
Tegnap a határt törvénytelenül átlépő betolakodó migránscsoport néhány kilométer megtétele után Ásotthalom közigazgatási területén egyszerűen lezárt, blokád alá vett egy forgalmas közutat. Túl azon, hogy rendkívül balesetveszélyes volt, el tudják képzelni, mit érezhetett az a törvénytisztelő, adófizető magyar állampolgár, aki szembetalálta magát ezzel az őrjöngő, fenyegetőző hordával?
Zoom
Zoom
Főleg, ha a gyermekei is ott ültek az autóban, s látták, hogy nem engedi őket hazajutni a saját otthonaikba ez a csürhe? Az Európai Unió vezetőinek elmebeteg döntései miatt egyre többen jönnek, egyre agresszívebbek, egyre követelőzőbbek, látják, hogy a törvényeket nekik nem kell betartani (azok csak az adófizető bennszülöttekre, a leendő rabszolgáikra vonatkoznak). Megtámadtak egy buszt Röszkénél, s az én autómat is ököllel ütötték, amikor tovább akartam haladni egy csoport mellett. Nagyon közel vagyunk ahhoz a ponthoz, amikor elszabadul a pokol.
Azok az európai vezetők lesznek a felelősek, akik képtelenek határozott lépéseket tenni a rend helyreállítása érdekében. Mondanom sem kell, hogy a betolakodók blokádjánál sokáig csak egy szem mezőőröm nézett farkasszemet a tomboló bevándorlókkal, a pajzsos, rohamsisakos rendőrök csak nagy nehezen érkeztek meg, és természetesen nem volt könnygázos, gumilövedékes oszlatás, egyszerűen buszokkal elszállították őket. Büntetőeljárást senki ellen nem indítottak. Még néhány ilyen pátyolgatás, és a bevándorlók embert is fognak ölni.
(Forrás: Toroczkai László Fb-oldala)