Egy tömörkényi férfi ittasan, maroklőfegyverrel indult el egy kiskunfélegyházi szórakozóhelyre. V. Lászlót a rendőrök a lakása közelében elfogták és őrizetbe vették.
Zoom
Állampolgári bejelentés szerint a 40 éves férfi ittasan egy fegyvernek látszó tárggyal egy kiskunfélegyházi szórakozóhelyre indult személygépkocsijával 2016. március 18-án, hajnalban. A járőrök 5 óra 30 perc körül Tömörkény belterületén vonták intézkedés alá az Audi gyártmányú jármű vezetőjét. A gépkocsi átvizsgálása során a férfinál egy engedély nélkül tartott, működőképes maroklőfegyvert, valamint 83 darab lőszert találtak a rendőrök, amelyet az intézkedés során lefoglaltak.
Zoom
V. Lászlót a Csongrádi Rendőrkapitányságra előállították. Mivel a helyszínen alkalmazott alkoholteszter pozitív eredményt mutatott, a tömörkényi férfival szemben hiteles légalkohol-vizsgálatra is sor került. A gyanúsított kihallgatása során elismerte a terhére rótt bűncselekmények elkövetését. Ellene lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettének és járművezetés ittas állapotban vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Csongrádi Rendőrkapitányság nyomozói V. Lászlót őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatására.
(Police.hu)