Október 23-án Ongán ismét Mengyi „Voldemort” Roland sértheti azok érzékenységét, akik hétköznapi emberként is sokkal inkább tisztelik az ’56-os hősök emlékét, mint az, aki mára a hazánkat veszélyeztető korrupciós terrorizmus szimbólumává vált - írja közleményében a helyi Jobbik alapszervezete.
Nem először történik ez: legutóbb az ongai városnapon okozott a jelenléte kellemetlen meglepetést a lakosságnak, most pedig ismét Madzin Tibor polgármesterrel fog közös beszédet tartani nemzeti ünnepünk 60. évfordulóján - emlékeztet a Jobbik ongai szervezete
Zoom
Voldemort Fb-oldalának tanúsága szerint Taktaszadán és Prügyön kevésbé volt finnyás a hallgatóság
Míg az '56-os hősök erényeik és emberfeletti helytállásuk révén kerültek be a nemzetközi híradásokba - folytatják -, addig Mengyi Roland rendkívül súlyos, bűnszövetségben elkövetett korrupciós ügy egyik gyanúsítottjaként. Számunkra az ünnep szellemisége és méltósága összeegyeztethetetlen azzal a botránnyal, amely a "díszvendég" személye körül kialakult - szögezik le az ongai nemzetiek.
Zoom
De Hernádkakon és Csobajon is remekül zajlott "Mr. 90%" tisztára mosása
"A Jobbik Ongai Szervezete ezért az eseményen nem kíván részt venni. Szervezetünk a vasárnapi szentmise után csendes gyertyagyújtással emlékezik a Történelmi Emlékparkban, ahová várunk mindenkit, aki méltó módon kívánja megőrizni 1956 szellemiségét" - zárul a közlemény.
(Kuruc.info)
Kapcsolódó: