2019. december 10., kedd, Judit napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:07 Aszad elsősorban nem Amerikát vagy Izraelt, hanem "Európát" okolja a szíriai káoszért10:42 Eltemette édesanyját a kertben, majd másfél éven át felvette a nyugdíját10:20 Lövöldözés egy ostravai kórházban, többen meghaltak10:12 Pályák, bérlemények, hely- és időpontfoglalások kezelése gyorsan, egyszerűen, online (x)10:05 Eltiltották Oroszországot a nemzetközi versenyektől09:32 Építési törmelékkel rongált meg 12 autót ez a sukár csávó09:06 Panorámaadót vezet be Siófokon az ellenzéki többségű képviselő-testület08:38 Oroszország ellenség, ezért Amerika az elmúlt 25 év legnagyobb hadgyakorlatára készül Európában08:23 Párizsi csúcs: Putyin "happy", Zelenszkij elégedetlen08:12 Erdogan: Törökország keresztülhúzta Izrael és több más ország számításait07:45 Eltűnt a chilei légierő egyik gépe 38 emberrel a fedélzetén07:32 Teltház lesz karácsonykor a szállodákban06:54 Elárverezik a világ legnagyobb skótwhisky-gyűjteményét22:30 Már kéjgázzal is drogoznak Hollandiában22:11 Vidám kis ünnepi történet: krampuszok látják el a migránsok baját Dél-Tirolban
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Ki árulta el a fiatalok jövőjét? IKSZ-Jobbik IT pengeváltás az alaptörvény elmaradt módosítása ügyében

Reklám

Az ifjú KDNP-sek közleménye:
Az ellenzék elárulta a fiatalokat és a jövőnket
Vona Gábor, Molnár Gyula, Gyurcsány Ferenc és Szél Bernadett voltak azok, akik saját pártjukat, képviselőiket arra utasították, hogy a mai napon ne szavazzák meg az Alaptörvény módosítását.
Ők és pártjaik azok, akik nekünk, magyar fiataloknak nem szeretnék alkotmányos védelemmel biztosítani, hogy egy biztonságos és élhető Magyarországon élhessünk. Ők azok, akik úgy gondolják, hogy semmit nem kell tenni a brüsszeli agresszív, felső határ nélküli betelepítési tervekkel szemben. A baloldal már 2004-ben is elárulta a nemzetet, cseppet sem meglepő, hogy ismét Gyurcsány Ferenc parancsait hajtják végre. A Jobbik pedig annyira „nemzeti”, hogy a saját hazáját nem kívánja megvédeni és erős, alkotmányos biztonságba tudni. Nem is várhatunk tőlük többet. Ugyanolyanok, mint azok, akik a kettős állampolgárság ellen szavaztak. Hazaárulók.
Ma is kiderült, hogy a magyar fiatalok csak a kormánypártokra számíthatnak, hiszen ők azok, akik azért dolgoznak, hogy itthon legyen lehetőség boldogulni, és érdemes legyen ide visszatérni.
Mi, fiatal kereszténydemokraták szeretjük hazánkat, ilyennek szeretjük és féltjük. Éppen ezért felszólítjuk az összes ellenzéki tömörülést, legyen azok a törpepártok, a kommunisták jogutódai vagy a gárda-egyenruhás nemzetellenes párt, hogy hagyják abba a Magyarország érdekei ellenében történő politizálást, legyenek hűek képviselői esküjükhöz.
Nacsa Lőrinc
elnök
Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség
Zoom
A jobbikos válasz:
Reagálás az IKSZ közleményére: A kormánypártok árulták el a fiatalok biztonságát és jövőjét
A közvélemény-kutatások adatai szerint nemcsak a magyar társadalom, de még a kormánypárti szavazók zöme szerint is biztonsági kockázatot rejt a letelepedési kötvény, ennek ellenére a Fidesz és csatolt részei ezt a veszélyt figyelmen kívül hagyták. Nekik ugyanis fontosabb a Ghaith Pharaonhoz hasonló gazdag migránsok és terroristák pénze, mint az ország biztonsága, és ezt a mai szavazás fényesen bizonyította.
Ha a kormánypártoknak valóban a fiatalok biztonsága és jövője lenne az első, akkor ma egy szavazással megszüntették volna a letelepedésikötvény-bizniszt. E biztonsági veszély kiiktatásával megszavazható lett volna az Alaptörvény-módosítás is, ugyanakkor a gazdaságilag is káros konstrukció nem róna újabb kamatterheket a jövőbeni kormányokra és az adófizetőkre.
A Jobbik Ifjúsági Tagozat a fiatalok körében legnépszerűbb politikai erő ifjúsági tömörüléseként a jövő fiatalságának pártján áll, az ő biztonságukat tekinti elsődlegesnek. Ezért felszólítjuk a parlamenti frakciókat, vegyenek részt a Vona Gábor által kezdeményezett pénteki ötpárti egyeztetésen, ahol lehetőség nyílik konszenzust teremteni a Jobbik terrorizmus elleni három csapás csomagjáról.
Farkas Gergely
frakcióvezető-helyettes
a Jobbik Ifjúsági Tagozat elnöke
Zoom
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready