Nem volt rádiója, ezért nem tudott időben segítséget kérni az a taxisnő, akit vasárnap hajnalban támadtak meg a pécsi belvárosban. Egy nagyobb társaság hagyta helyben az ötgyerekes taxisnőt, majd a segítségére siető taxist és autóját is összerugdosták.

A taxisnő a napokban lépett be Euro 900 taxitársaságba, de - a Borsonline információi szerint - mivel még nem szerelték be autójába az URH-rádiót nem tudott segítséget kérni, ezért csak egy kollégája sietett segítségére, akire ekkor szintén támadtak a "fiatalok", akik nemcsak a taxisokat verték, hanem egymást is. A lap úgy értesült, az egyik autóban is kár keletkezett.
Nem tudni, hogy a taxisok mennyire sérültek meg a támadásban, az elkövetőkről pedig egyelőre annyit tudni, hogy meszesi "fiatalok" voltak. (Meszes Pécs egyik cigányfertőzött városrésze - a szerk.) A rendőrség három járőrautóval vonult a helyszínre, ahol órákig helyszíneltek.
A Baranya Megyei Rendőrkapitányság tájékoztatása szerint "nem taxis támadás volt", fogalmaz zavarosan a Borsonline, melynek információja szerint a megtámadott sofőrök nem tettek feljelentést, mert félnek, hogy újra rájuk támadnak az elkövetők.
Kapcsolódók Meszesről: