2018. július 23., hétfő, Lenke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
07:37 Vádat emeltek Macron tüntetőket verő biztonsági embere ellen06:51 A fegyverkedvelő Marija Butyinába is befektetett egy orosz milliárdos23:26 "Vállműtét" miatt neveznek ki új vezérigazgatót ki a Fiat Chrysler autógyár élére 22:48 A kocsmát és a tulaj teraszát is átrendezte egy akasztói ittas vezető22:31 Külföldiekkel oldaná meg Németország a hadsereg létszámproblémáit22:10 Egyelőre nem építenek nagyobb mecsetet egy bajor városban, de a helyi népszavazás eredménye így is elkeserítő21:39 Nem unják még az orosz témát: Trump egyik volt külpolitikai tanácsadója Moszkva informális tanácsadója volt21:11 A Brexit jótékony hatása: a britek negyede akár egy határozottan szélsőjobboldali, bevándorlás- és iszlámellenes pártot is támogatna20:43 Tömeges leszerelési hullámot és rendőrhiányt hozhat Pintérék legújabb terve: 2019 elejétől nem fizetik ki a túlórát20:04 Bezárták az Akropoliszt a görögországi hőség miatt19:29 Majdnem egy teljes osztályt megbuktattak egy budapesti szakközépiskolában - kísérlet volt, de tankönyveket igazán kaphattak volna18:57 Ezúttal Münchenben hordta össze a szél a demokrata szemetet18:20 Kétszer nagyobb eséllyel hal bele a rákba, aki az alternatív gyógymódokra bízza magát17:58 Hat személygépkocsi ütközött az M0-s autóúton Dunaharasztinál17:16 A spanyol mentőszolgálat nem győzte kikapdosni a tengerből illegálisékat a Gibraltári-szorosban
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Antimagyarizmus :: :: Hozzászólások

Egy fajgyalázó "magyar" nő üzenete: remélem, soha többet nem kell ebbe az országba tenni a lábunkat!

Több ezren osztották meg a Facebookon egy nő történetét, akinek színesbőrű férjét és gyermekeit nem engedték felszállni egy távolsági buszra. A tiltás után kisebb hisztéria alakult ki, a család pedig a járat helyett a rendőrségen találta magát - írja a HVG. A lap utánament az ügynek, és a végén kiderült, hogy nem a "migránsozás", hanem egy szabály miatt nem ülhetett fel a buszra a színes család.
Zoom
Róluk van szó, Tekla szülei biztosan nagyon büszkék és boldogok
Alább olvasható a bejegyzés bemásolva is, ha esetleg időközben "eltűnne":
Köszönöm Magyarország, Magyar emberek!!!
Magyarként mélységesen csalódott, mérges és szomorú vagyok.
Egy szombat reggel indult a repülögépem a Liszt Ferenc reptérröl, elköszöntem a családomtól abban a tudatban, hogy délután 15:00 órakor a népligetböl mennek majd haza Bécsbe.
Egyedül hagytam a családomat egy pár órára, és azt kell megtudnom, hogy a távolsági busz (flixbusz) nem vitte vissza öket( haza Bécsbe) mert, a soför nem visz a buszon gyerekeket, holott érvényes jegyük volt, névvel és születési dàtummal és érvényes úti okmányuk( amivel Budapestre is mentünk).
Amikor a férjem kikelt magaból, hogy ez hogy lehet, egy ismeretlen nö nekiugrott és be akarta fogni a férjem szàjàt!!!! Fogalma sem volt az elözményekröl, és amúgy is, hogy jön Ö ahoz hogy valakinek befogja a száját??? (kérdem én!)!!!
Erre a kasszában ülö hölgy rendört hìvott. Megjelent kb.6 rendör és amíg a verekedö hölggyel cseverésztek, nevetgéltek és a családora mutogattak, adding a gyerekeim sirtak a pániktol és fel SEM fogták a helyzetet. A férjemnek felvettek az adatait, és annyit közöltek magyarul, hogy " Nem beszélünk angolul!!!" , majd az igazolvànyaikat letették egy kuka tetejére. Ezek utàn bevitték a férjemet a gyerekemmel együtt a 9. kerületi rendörkapitánysàgra jegyzökönyvet ìrni, elöàllìtani. Mivel a férjem nem beszél magyarul, ezért nyilván nem ìrt alà semmit amit nem ért, így a jegygyzökönyvet sem.
Ezek utàn a családom vonattal tudott hazamenni( persze újfent jegyeket kellett venniük), 6 óra helyett, éjjel 12 órára érkeztek haza.
Köszönettel tartozok az ismeretlen nönek, a rendöröknek, a Flixbusz soförjének és a tártsaság dolgozóinak, az utasokra akik körbeállva "migránsoztak" és mutogattak, semmit tiszteletet nem mutatva arra, hogy két kiskorú gyermek sír a pardon a káosztól és az éthetetlen körülményektöl sokkolva.
Köszönöm azt, hogy szégyellem magamat, mert én is Magyar vagyok.
Végezetül annyit remélek, hogy SOHA TÖBBET NEM KELL SEM NEKEM SEM A FÉRJEMNEK ÉS A GYEREKEIMNEK MAGYARORSZÁGRA TENNI A LÁBUNKAT!!!
Köszönöm ha elolvassátok, meg lehet osztani!
A sofőr szabályosan járt el, a néger kiabált
A HVG megkérdezte az esetről buszos társaságot, a Flixbust, amely közölte, hogy a sofőr szabályosan járt el, amikor nem engedte utazni a gyermekeket. A társaság szabályzata (a vonatkozó részt lásd alább) szerint ugyanis a 0-3 év közötti, illetve 150 cm-nél alacsonyabb utasok csak speciális gyerekülésben szállíthatók. Ezt pedig a kísérőszemélynek kell hoznia magával, a gyerekek nem is utazhatnak kísérő nélkül.
A 0 és 3 év közötti és 150 cm-nél alacsonyabb kisgyermekek csak autós gyermekülésben szállíthatók. Az utazás alatt az autós gyermekülést az ülésen felszerelt biztonsági övvel kell rögzíteni. Az autós gyermekülésnek rendelkeznie kell kétpontos biztonsági övvel, amivel az üléshez kell rögzíteni; az autós gyermekülést a kisgyermeket kísérő személy biztosítja.
A Népliget buszpályaudvart üzemeltető Volánbusz az esettel kapcsolatban arról tájékoztatott, hogy az állomáson lehet magasított ülést venni ilyen helyzetekben. A cég szerint egyébként a probléma az volt, hogy a férfi emelt hangon tette meg észrevételeit, és konfliktusba került a fentebb már említett hölgy utassal, de tettlegesség nem történt. A további fejleményekről a Volánbusznak egyelőre nincs tudomása.
A szabályozás szerint tehát a gyerekek ülés vagy ülésmagasító nélkül nem utazhatnak, de ezt, úgy tűnik, a négernek nem sikerült felfognia. Az érintett anyuka is azt kifogásolta utólag, hogy miért nem lehetett ezt elmagyarázni a férjének, illetve láthatóbban feltüntetni a kikötést a jegyvásárláskor.
Az továbbra sem világos, miért nem lehetett a rendőrség bevonása nélkül, higgadtan megoldani a helyzetet, és azt sem, hogy mi szerepel pontosan a rendőrségi jegyzőkönyvben, amelyet a magyarul nem tudó férfi nem írt alá.
Frissítés: valami baj történt, de mi segítünk
Sajnos cikkünk megjelenése után eltűnt a Facebookról nemcsak Bode Tekla bejegyzése, hanem szeretett honfitársunk teljes profilja is, így fennáll az a veszély, hogy a címzettek nem tudják elolvasni a "Köszönöm Magyarország, Magyar emberek!!!" kezdetű kiáltványt.
Mi azonban semmiképpen sem szeretnénk megfosztani az okulni vágyókat annak megtapasztalásától, hogy milyen csúnya migráncsozó nemzet a magyar, ezért közzétesszük az eredeti bejegyzés képernyőfényképét, és még láthatóbb helyet kínálunk neki portálunkon, elvégre ha valakinek ilyen fontos és tanulságos üzenete van, azt kár lenne veszni hagyni, különben is ő maga kérte: "Ha elolvassátok, meg lehet osztani!".
Megosztjuk.
Zoom
2. frissítés: nem nyilvános a "poszt" (ami ugye bejegyzés lenne magyarul, de tőle aztán végképp nem várhatjuk el, hogy ezt tudja), mert bántották szegényeket a rasszista magyarok...
Zoom Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready