A Jobbik korábbi alelnöke Facebookon tálalt ki:
Megszűnik az Együtt nevű párt, mert a választásokon még 1 százalékot sem tudtak elérni. A 150 millió forintos kampánytámogatást is vissza kell fizetniük.
A Jobbik pártigazgatója, Szabó Gábor, a Jobbik jelenlegi elnöke, Sneider Tamás, valamint Sövegjártó Kristóf, Vona Gábor főtanácsadója 2018. április 12-én (tehát 4 nappal a választási bukás után) arra próbálta rávenni a Jobbik elnökségét, hogy az anyagilag tönkretett Jobbik pártkasszájából, vagy az Alfahíren rendezett nyilvános gyűjtésből pénzzel segítsük meg az Együtt vezetőit, hogy vissza tudják fizetni a tartozást.
Zoom
A pénzt tehát a drogliberalizációért küzdő Juhász Péternek, valamint Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon legközvetlenebb munkatársának, egykori kabinetfőnökének, Szigetvári Viktornak kellett volna adni.
Szerencsére ezt a hazaárulást sikerült megakadályoznunk az elnökségben, de ekkor már tudtam, hogy a Jobbikot csak úgy lehet visszaterelni az eredeti útra, ha megnyerem az elnökválasztást.
Az Együtt nevű vállalhatatlan törpepártnak persze "valakik" hirtelen összedobták a 150 millió forintot, végül nem kellett hozzá a jobbikosok pénze.
Novák: Sneiderék ellen kellene eljárást indítani
Normális esetben ezért az n+1-edik árulásért akár mint hűtlen kezelésért kéne a Jobbik Etikai és Fegyelmi Bizottsága eljárást indítson Sneiderék ellen... Ehhez képest épp az ilyen gyalázatokkal szemben fellépő Toroczkai Lászlót záratják ki. Méghogy nincs pénz a Jobbikban pl. a józsefvárosi polgármester-választásra, melyen így jobbikos induló híján a 12 évig SZDSZ-es fővárosi közgyűlési képviselő marad a Fidesz alternatívája... - írja a Facebook-oldalán.
Frissítés: Sneider tagadja a vádat
2. frissítés: Toroczkai: "Amennyiben kéred, megosztom a nyilvánossággal a bizonyítékaimat"
Toroczkai Facebook-oldalán hozzászólásokban is folytatódott az adok-kapok. Sneider szerint Toroczkainak szégyellnie kellene magát az ordas nagy hazugság leírása szerint, az egykori alelnöktárs viszont azt állítja, bizonyítékai vannak, amelyeket hajlandó a nyilvánosság elé tárni.


3. frissítés: "Pereljetek be, és kiderül az igazság"