2018. június 18., hétfő, Arnold, Levente, Levéd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:08 A foci-vb házigazdáját a balkáni államok ítélik meg pozitívan - az Egyesült Államokat a V4-ek preferálják21:26 Gyilkosok, pedofilok, fajgyalázó cafatok álmai: a bevándorlók nagy része hamis személyazonossággal él Németországban20:40 Bota Ágnes: Vasváros20:14 Idegállapotba került egy váci nőszemély, mert nem hagyta lopni az üzletvezető19:27 Ez a cigány lopta el a sérültet ellátó mentős pénztárcáját a Józsefvárosban18:55 Párját ritkította a nagyecsedi cigány - kimenőt kapott a börtönből, hogy meglátogassa apját, hát gyilkolt is egyet18:22 Zemannak nem tetszik a szocdem külügyminiszter-jelölt17:41 A Boko Haram szüntelenül noszogatja a fajtikat Európa felé17:21 Kisvasút ütközött személyautóval Szobnál16:42 Allah Akbart üvöltve késelt egy nő Franciaországban, de nincs itt semmi látnivaló, pszichiátriai gondokkal küzdött16:09 A menekültügyi vita miatt szakíthat a CDU és a CSU: a testvérpártok nem egyeznek a betelepítés mértékén15:51 Lövöldözés vetett véget egy New Jersey-i művészeti fesztiválnak15:10 A tálibok nem szelfiznek tovább az afgán kormányerőkkel - az IÁ pedig mindkét felet robbantgatja14:45 Jobbikos arányok az MSZP tisztújítóján: Tóth Bertalan lett a szocionisták új elnöke14:36 Zsidó telepesek és izraeli határrendőrök színjátéka a megszállt Ciszjordániában - Végül túlságosan élethűvé sikerült
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Egyre többen csatlakoznak Toroczkaiék mozgalmához

Napról napra többen csatlakoznak a Mi Magunk platformhoz, amelynek megalapítását még május közepén jelentette be Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere. A Jobbikból a múlt héten kizárt politikus nevével fémjelzett mozgalomnak mára több mint 1500 követője van a közösségi oldalon, a zászlóbontó rendezvényre pedig több százan jelezték részvételüket - írja a Magyar Idők.
Walter Pál Péter, a Mi Magunk egyik alapítója a lap megkeresésére elmondta: Magyarország minden megyéjéből és külföldről is érkeznek hazafiak június 23-án Ásotthalomra.
– Pontos számot a résztvevőkről egyelőre azért nem tudok mondani, mert sokan egyenesen a hozzájuk legközelebb álló alapító taghoz fordultak információért, és ezután már nem jelezték részvételüket a weboldalunkon, vagy egyszerűen csak eljönnek az eseményre bármilyen írásos jelzés nélkül – fogalmazott Walter Pál Péter, hozzátéve: a legtöbb megyéből telekocsikat szerveznek a déli határon lévő tanyavilágba, és hamarosan buszmenetrendeket is közzétesznek, hogy segítsék az odajutást.
A gyarapodó mozgalom mellett egyre többen döntenek a Jobbikból való kilépés mellett. Dúró Dóra, Novák Előd, több regionális igazgató, önkormányzati képviselő, megyei közgyűlési tag és polgármester után a Jobbik elhagyása mellett döntött a párt utolsó pozsonyi tagja is, aki azt írta, „Nem ti vagy mi változtunk, hanem a vezetés, Vona és a csatlósai. Nem tetszik az irány, amit a párt felvett, kezdve a cukiságkampánnyal, ami nevetségessé tette a radikálisokat, folytatva a néppártosodással, amiről ugyan senki senkit nem kérdezett, csak dogmaszerűen be lett jelentve.”
Közösségi oldalán jelentette be kilépését Pasztorniczky István, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei önkormányzat jobbikos tagja, aki úgy fogalmazott: az egyéb (helyi elszámoltatás, megyei elnökség, frakció működése stb.) működési és szervezeti belső hibákat […] talán annyiban foglalhatom össze, hogy Szegedi Csanád szelleme a mai napig kísért a Jobbikban. Tegnap kilépett Hiér Judit, Kup független polgármestere, a Jobbik egyéni tagja is, és Ferencz Tamás Gergő, valamint Csákány Annamária kapuvári önkormányzati képviselő.
Elhagyja a pártot Molnár András Kadocsa tüskevári önkormányzati képviselő is, aki egy ciklusban a MIÉP színeiben, majd 2010–14 között és 2014-től jobbikosként dolgozott a testületben.
Toroczkai: így áll a gyűjtés: Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready