2019. január 21., hétfő, Ágnes napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:33 Egy finn városban már kötelező: egy 17 éves fiú és egy felnőtt férfi "szerelméről" szóló filmet nézettek az iskolásokkal - a hiányzók büntetést fizethettek21:37 Nagy lépést tett a férfi-kézilabdaválogatott az olimpiai selejtező felé21:14 Egész Spanyolország a csodában bízik: versenyt futnak az idővel a kútba zuhant kisfiút kereső mentőcsapat tagjai20:42 Viharzóna az USA felett - 15 tagállamra adtak ki riadót20:13 Heller Ágnest újraélesztik, félárbócon a Spinoza zászlaja, Kunhalmi szomika: náci karlendítés a Sneider-lagziban19:45 Kihallgatásra idézték be Moszkvában egy háborús vígjáték rendezőjét19:17 Twitter-csiripelésekben osztotta a demokratákat Trump18:43 Nagyon unatkozhatott a kiskunhalasi R. Viktor18:13 A magzatgyilkosság és az eutanázia ellen tüntettek életvédők Párizsban17:45 Moszkva: hét izraeli rakétát semmisített meg a szíriai légvédelem - négy F-16-ossal támadtak a zsidók17:24 Könnygázzal oszlatták a Macedónia névváltoztatása ellen tüntetőket Athénban16:55 A brit cégvezetők háromnegyede ellenzi a megállapodás nélküli Brexitet16:33 A Nagy Testvér is beköltözik a recepcióra: a rendőrség szabadon csemegézhet a vendégek adatai között16:04 Gazirtásra és amerikai sportokra is készülhettek a fiatalok Versegen15:27 Érdemes időben beadatni az influenza elleni védőoltást
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Egyre többen csatlakoznak Toroczkaiék mozgalmához

Napról napra többen csatlakoznak a Mi Magunk platformhoz, amelynek megalapítását még május közepén jelentette be Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere. A Jobbikból a múlt héten kizárt politikus nevével fémjelzett mozgalomnak mára több mint 1500 követője van a közösségi oldalon, a zászlóbontó rendezvényre pedig több százan jelezték részvételüket - írja a Magyar Idők.
Walter Pál Péter, a Mi Magunk egyik alapítója a lap megkeresésére elmondta: Magyarország minden megyéjéből és külföldről is érkeznek hazafiak június 23-án Ásotthalomra.
– Pontos számot a résztvevőkről egyelőre azért nem tudok mondani, mert sokan egyenesen a hozzájuk legközelebb álló alapító taghoz fordultak információért, és ezután már nem jelezték részvételüket a weboldalunkon, vagy egyszerűen csak eljönnek az eseményre bármilyen írásos jelzés nélkül – fogalmazott Walter Pál Péter, hozzátéve: a legtöbb megyéből telekocsikat szerveznek a déli határon lévő tanyavilágba, és hamarosan buszmenetrendeket is közzétesznek, hogy segítsék az odajutást.
A gyarapodó mozgalom mellett egyre többen döntenek a Jobbikból való kilépés mellett. Dúró Dóra, Novák Előd, több regionális igazgató, önkormányzati képviselő, megyei közgyűlési tag és polgármester után a Jobbik elhagyása mellett döntött a párt utolsó pozsonyi tagja is, aki azt írta, „Nem ti vagy mi változtunk, hanem a vezetés, Vona és a csatlósai. Nem tetszik az irány, amit a párt felvett, kezdve a cukiságkampánnyal, ami nevetségessé tette a radikálisokat, folytatva a néppártosodással, amiről ugyan senki senkit nem kérdezett, csak dogmaszerűen be lett jelentve.”
Közösségi oldalán jelentette be kilépését Pasztorniczky István, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei önkormányzat jobbikos tagja, aki úgy fogalmazott: az egyéb (helyi elszámoltatás, megyei elnökség, frakció működése stb.) működési és szervezeti belső hibákat […] talán annyiban foglalhatom össze, hogy Szegedi Csanád szelleme a mai napig kísért a Jobbikban. Tegnap kilépett Hiér Judit, Kup független polgármestere, a Jobbik egyéni tagja is, és Ferencz Tamás Gergő, valamint Csákány Annamária kapuvári önkormányzati képviselő.
Elhagyja a pártot Molnár András Kadocsa tüskevári önkormányzati képviselő is, aki egy ciklusban a MIÉP színeiben, majd 2010–14 között és 2014-től jobbikosként dolgozott a testületben.
Toroczkai: így áll a gyűjtés:Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready