2018. július 18., szerda, Frigyes, Szemőke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:51 "Hazánkért rendületlenül" - elkezdődött a 14. EMI-tábor15:19 Elismerte a kémkedést az izraeli cég, de a fideszesek megakadályozták, hogy tárgyaljanak erről a bizottsági ülésen14:30 Társadalmi vita indul a Mi Hazánk Mozgalom alapító nyilatkozatáról - Ön is véleményt nyilváníthat14:25 Ennyire igazak a sáskák "kimentéséről" szóló mesék: tunéziaira nem, csak európai hajóra akartak felszállni14:01 Szijjártó: kilépünk az ENSZ migrációs tárgyalásából13:41 Vége a palesztin papírsárkány-eregetésnek12:55 Jobbikos segítség nélkül is vissza tudták fizetni a kampánypénzt a drogosok12:33 "A kormányfő izraeli útja jót tesz a magyarországi zsidó közösségnek" - és a magyar közösségnek?12:06 Szétvert óvodai udvar Miskolcon - ilyen az, amikor a rejtett erőforrások előbújnak az erdőből11:50 Porszívócsőre ragasztott telefonnal akarta lefilmezni a fürdőző szomszédasszonyt egy kaposvári11:21 Soros elismerte: vesztésre áll a nyílt társadalom és a liberális demokrácia ügye a világban10:40 Minority Safe Pack: meglesz az egymillió hitelesített aláírás10:29 A kormány behódol Brüsszel akaratának a külföldi üzletláncok ügyében09:35 "A Jobbik nem támogatta a képviselők fizetésemelését" - kár, hogy Mirkóczki nyilatkozta, tehát nem igaz09:10 Több országgal is egyeztetünk sertéspestis-ügyben
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Sport :: :: Hozzászólások

Izraeli lap: Kubatov a magyar szurkolók "illetlen viselkedésétől" tart az FTC–Makkabi Tel-Aviv-mérkőzésen

A Makkabi Tel-Aviv labdarúgócsapata holnapután a Ferencváros vendégeként játszik Budapesten az Európa Liga selejtezőjében. A Fradi-szurkolók már most készülhetnek a fokozott biztonsági intézkedésekre. A magyar és a klubzászlót azonban ezúttal bevihetik a lelátókra... Viszont jó, ha mindenki lakatot tesz a szájára, nehogy kicsússzon rajta ilyen-olyan antiszemitának minősülő szitokszó. Politikai üzeneteket tartalmazó transzparenseket és zászlókat azonban tilos lesz magasba emelni az Üllői úton. A Fradi vezetősége, élén Kubatov Gáborral, a klub elnökével, ugyancsak tart a szurkolók szájától és viselkedésétől – írja a listájáról is elhíresült klubelnök sajtótájékoztatójáról beszámoló izraeli Má’áriv című újság.
Zoom
Kubatov Gábor (fotó: Mohai Balázs/MTI)
„A Ferencváros vezetése nagyon tart a szurkolók illetlen viselkedésétől, miután ez a közönség az elmúlt évtizedben már néhányszor elhíresült az antiszemita megnyilvánulásairól, amelynek betetőzéseként hosszabb időre bezárták a csapat stadionjának kapuit” - írja az izraeli újság, majd fölidézi a Kubatov Gábor múlt heti sajtótájékoztatóján elhangzott intelmet: „Arra kérjük szurkolóinkat, hogy az eseményhez méltó módon, illedelmesen viselkedjenek”, mondta a klubelnök-politikus, majd így folytatta: „Mert ha nem így lesz, súlyos büntetést kaphatunk, amit mindenképpen szeretnénk elkerülni.”
Zoom
A Makkabi Tel-Aviv címere
Kubatov az izraeli csapatokkal történt korábbi hazai mérkőzéseken a „magyar” rendezők által előidézett gyalázatra utalva arról biztosította a fradistákat, hogy ezúttal a magyar és a klubzászlót is bevihetik a stadion lelátóira, ám szigorúan tilos lesz politikai üzeneteket tartalmazó transzparenseket és zászlókat (Kubatov valószínűleg a palesztin zászlóra gondolt – H. J.) a magasba emelni.
Zoom
A Makkabi Tel-Aviv majdnem olyan sokszínű, mint a Fradi
Az izraeli hírportál megelégedéssel említi, hogy 2003-ban jó fél évre bezárták a Ferencváros stadionját a szurkolók antiszemita viselkedése miatt, s az elmúlt években a „szélsőségesek” közül sokan már egyáltalán nem járnak ki a csapat mérkőzéseire. (A magyar olvasó, amiképpen Kubatov is, nagyon jól tudja, hogy sok fradista miért nem jár ki a mérkőzésekre – H. J.) A „szélsőségesek” többsége nem jár ki a mérkőzésekre, ám „a magyarok mégis attól tartanak, hogy a Makkabi Tel-Aviv elleni mérkőzésen ismét felszínre kerülnek a régi bajok”, jelentette ki Kubatov, majd aggodalmát így összegezte: „A szurkolóink időközben megtanulták az illedelmes viselkedést, ám rengeteg buta ember is van. Mert ha kizárnak bennünket az Európa Ligából, itt minden összeomlik, s ennek nem szabad bekövetkeznie”, jelentette ki Kubatov Gábor, az FTC elnöke.
Hering J. – Kuruc.info Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready