2019. február 24., vasárnap, Mátyás, Etel napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:55 Nem adják fel: tizenötödik alkalommal tüntettek a sárgamellényesek22:25 Hanoi felé zakatol az észak-koreai uralkodó22:10 Tatárszentgyörgyön szipogott az Emmi: a rasszista romagyilkosság sulykolása mellett gárdázás is kellett21:34 "Szállj sötét zászlókon hollómadár" - 576 éve született a nagy király21:15 Nem egyszerű a segélyszállítmányok útja Venezuelába20:46 Az ülőmunka terjedésével párhuzamosan egyre többen sportolnak20:17 Legalább három emberéletet követelt az Olaszországban és Horvátországban tomboló szél19:43 Zsinagógafelújítás: csalók számlájára utalt a Mazsihisz - még vicces is lenne, ha nem az ön pénzéről lenne szó19:01 Magyar portréfilmből derül ki, miért hívták Bud Spencert földönkívülinek18:27 "Elegen vannak nálunk" - Közel-Keleten működő különbíróságokat javasol az osztrák belügyér az "európai" dzsihadistáknak18:10 Guaidó megnézte a segéllyel teli teherautókat17:46 Mindenki megnyugodhat: nem szűnik meg, sőt jó irányba halad a Jobbik - és ezután listázhatják kettős párttagságú ellenállóikat17:24 Brit kormánytagok halasztanák el a Brexitet - Nagy-Britannia széthullásától tartanak16:55 Nem sokáig örülhettek bérüknek az indiai teaültetvényen dolgozó szomjasabb munkások16:19 Iszlamista konkurenciájára csapott le Franciaország Maliban
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Sport :: :: Hozzászólások

Izraeli lap: Kubatov a magyar szurkolók "illetlen viselkedésétől" tart az FTC–Makkabi Tel-Aviv-mérkőzésen

A Makkabi Tel-Aviv labdarúgócsapata holnapután a Ferencváros vendégeként játszik Budapesten az Európa Liga selejtezőjében. A Fradi-szurkolók már most készülhetnek a fokozott biztonsági intézkedésekre. A magyar és a klubzászlót azonban ezúttal bevihetik a lelátókra... Viszont jó, ha mindenki lakatot tesz a szájára, nehogy kicsússzon rajta ilyen-olyan antiszemitának minősülő szitokszó. Politikai üzeneteket tartalmazó transzparenseket és zászlókat azonban tilos lesz magasba emelni az Üllői úton. A Fradi vezetősége, élén Kubatov Gáborral, a klub elnökével, ugyancsak tart a szurkolók szájától és viselkedésétől – írja a listájáról is elhíresült klubelnök sajtótájékoztatójáról beszámoló izraeli Má’áriv című újság.
Zoom
Kubatov Gábor (fotó: Mohai Balázs/MTI)
„A Ferencváros vezetése nagyon tart a szurkolók illetlen viselkedésétől, miután ez a közönség az elmúlt évtizedben már néhányszor elhíresült az antiszemita megnyilvánulásairól, amelynek betetőzéseként hosszabb időre bezárták a csapat stadionjának kapuit” - írja az izraeli újság, majd fölidézi a Kubatov Gábor múlt heti sajtótájékoztatóján elhangzott intelmet: „Arra kérjük szurkolóinkat, hogy az eseményhez méltó módon, illedelmesen viselkedjenek”, mondta a klubelnök-politikus, majd így folytatta: „Mert ha nem így lesz, súlyos büntetést kaphatunk, amit mindenképpen szeretnénk elkerülni.”
Zoom
A Makkabi Tel-Aviv címere
Kubatov az izraeli csapatokkal történt korábbi hazai mérkőzéseken a „magyar” rendezők által előidézett gyalázatra utalva arról biztosította a fradistákat, hogy ezúttal a magyar és a klubzászlót is bevihetik a stadion lelátóira, ám szigorúan tilos lesz politikai üzeneteket tartalmazó transzparenseket és zászlókat (Kubatov valószínűleg a palesztin zászlóra gondolt – H. J.) a magasba emelni.
Zoom
A Makkabi Tel-Aviv majdnem olyan sokszínű, mint a Fradi
Az izraeli hírportál megelégedéssel említi, hogy 2003-ban jó fél évre bezárták a Ferencváros stadionját a szurkolók antiszemita viselkedése miatt, s az elmúlt években a „szélsőségesek” közül sokan már egyáltalán nem járnak ki a csapat mérkőzéseire. (A magyar olvasó, amiképpen Kubatov is, nagyon jól tudja, hogy sok fradista miért nem jár ki a mérkőzésekre – H. J.) A „szélsőségesek” többsége nem jár ki a mérkőzésekre, ám „a magyarok mégis attól tartanak, hogy a Makkabi Tel-Aviv elleni mérkőzésen ismét felszínre kerülnek a régi bajok”, jelentette ki Kubatov, majd aggodalmát így összegezte: „A szurkolóink időközben megtanulták az illedelmes viselkedést, ám rengeteg buta ember is van. Mert ha kizárnak bennünket az Európa Ligából, itt minden összeomlik, s ennek nem szabad bekövetkeznie”, jelentette ki Kubatov Gábor, az FTC elnöke.
Hering J. – Kuruc.infoFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready