2018. szeptember 23., vasárnap, Tekla, Ildikó, Ilona napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:52 Az iráni külügyminisztérium bekérette az Egyesült Arab Emírségek ügyvivőjét15:26 Szijjártó a konzult konzulért elvet emlegeti, de reméli, továbbra is jó kapcsolatban maradunk Ukrajnával14:49 A Fidesz saját pártcsaládjának frakcióvezetője elárulta, miért szívatták meg Orbánt14:17 A brit Munkáspárt arról szavaz, hogy támogassanak-e egy újabb Brexit-népszavazást13:16 Az élelmiszer-szuverenitásról tartanak népszavazást Svájcban12:38 Ami tényleg fájna Ukrajnának, és Putyin kész is a zsebébe nyúlni érte: az Északi Áramlat 211:58 Nem mindig szívesen látott vendég a II. kerületre szakosodott F. és K.11:21 Kétmillió forintot ad egy takaros baranyai sváb falu az odaköltöző családoknak10:48 Brazíliában fogták el a Hezbollah pénzügyi szakértőjét10:13 Vallomást tesz a Trump főbírójelöltjét zaklatással vádoló nő09:53 Halálos motorbaleset történt Alsómocsoládon09:38 Harminc alatt még sokan hisznek a gondtalan időskorban09:21 Drágabolgárurat kirúgták a 168 Tórától, mert rossz zsidóval készített interjút09:05 Két nap után mentették ki az elsüllyedt komp gépészét08:31 Legfelsőbb iráni vezető: Amerika bábjainak zavarkeltése a szombati merénylet
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Sport :: :: Hozzászólások

Izraeli lap: Kubatov a magyar szurkolók "illetlen viselkedésétől" tart az FTC–Makkabi Tel-Aviv-mérkőzésen

A Makkabi Tel-Aviv labdarúgócsapata holnapután a Ferencváros vendégeként játszik Budapesten az Európa Liga selejtezőjében. A Fradi-szurkolók már most készülhetnek a fokozott biztonsági intézkedésekre. A magyar és a klubzászlót azonban ezúttal bevihetik a lelátókra... Viszont jó, ha mindenki lakatot tesz a szájára, nehogy kicsússzon rajta ilyen-olyan antiszemitának minősülő szitokszó. Politikai üzeneteket tartalmazó transzparenseket és zászlókat azonban tilos lesz magasba emelni az Üllői úton. A Fradi vezetősége, élén Kubatov Gáborral, a klub elnökével, ugyancsak tart a szurkolók szájától és viselkedésétől – írja a listájáról is elhíresült klubelnök sajtótájékoztatójáról beszámoló izraeli Má’áriv című újság.
Zoom
Kubatov Gábor (fotó: Mohai Balázs/MTI)
„A Ferencváros vezetése nagyon tart a szurkolók illetlen viselkedésétől, miután ez a közönség az elmúlt évtizedben már néhányszor elhíresült az antiszemita megnyilvánulásairól, amelynek betetőzéseként hosszabb időre bezárták a csapat stadionjának kapuit” - írja az izraeli újság, majd fölidézi a Kubatov Gábor múlt heti sajtótájékoztatóján elhangzott intelmet: „Arra kérjük szurkolóinkat, hogy az eseményhez méltó módon, illedelmesen viselkedjenek”, mondta a klubelnök-politikus, majd így folytatta: „Mert ha nem így lesz, súlyos büntetést kaphatunk, amit mindenképpen szeretnénk elkerülni.”
Zoom
A Makkabi Tel-Aviv címere
Kubatov az izraeli csapatokkal történt korábbi hazai mérkőzéseken a „magyar” rendezők által előidézett gyalázatra utalva arról biztosította a fradistákat, hogy ezúttal a magyar és a klubzászlót is bevihetik a stadion lelátóira, ám szigorúan tilos lesz politikai üzeneteket tartalmazó transzparenseket és zászlókat (Kubatov valószínűleg a palesztin zászlóra gondolt – H. J.) a magasba emelni.
Zoom
A Makkabi Tel-Aviv majdnem olyan sokszínű, mint a Fradi
Az izraeli hírportál megelégedéssel említi, hogy 2003-ban jó fél évre bezárták a Ferencváros stadionját a szurkolók antiszemita viselkedése miatt, s az elmúlt években a „szélsőségesek” közül sokan már egyáltalán nem járnak ki a csapat mérkőzéseire. (A magyar olvasó, amiképpen Kubatov is, nagyon jól tudja, hogy sok fradista miért nem jár ki a mérkőzésekre – H. J.) A „szélsőségesek” többsége nem jár ki a mérkőzésekre, ám „a magyarok mégis attól tartanak, hogy a Makkabi Tel-Aviv elleni mérkőzésen ismét felszínre kerülnek a régi bajok”, jelentette ki Kubatov, majd aggodalmát így összegezte: „A szurkolóink időközben megtanulták az illedelmes viselkedést, ám rengeteg buta ember is van. Mert ha kizárnak bennünket az Európa Ligából, itt minden összeomlik, s ennek nem szabad bekövetkeznie”, jelentette ki Kubatov Gábor, az FTC elnöke.
Hering J. – Kuruc.info Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready