Bezár!
2020. július 11., szombat, Nóra, Lili napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:59 Ez szinte hihetetlen: a déli katonai bázisok a déli csapatok vezetőinek nevét viselik - de nem tart már soká a "megosztás"22:36 Makákó lives matter: majommunka-mentességet igazoló címkével kell ellátni Thaiföldön a kókuszdiót22:14 Rekordot döntött az újonnan fertőzöttek száma Izraelben21:54 A szultán elrendelte a Hagia Sophia-bazilika mecsetté alakítását21:40 Horvátország és Bulgária belépett az euróövezet előszobájába21:11 Kanalas Kevinkosztnernek lájárt a vellneszbérlete - így várta a kiccsalád a kaposvári börtön előtt20:49 Operatív törzs: a megbetegedések jelentős része külföldi vonatkozású20:19 Hőség, extrém UV-sugárzás, erős szél és zivatar is várható szombaton19:43 A bírót nem hatotta meg az agykárosodásos mese: négy év börtönt kapott Magna Carta-tolvaj19:00 Kínai kamu: a koronavírusnál is halálosabb járvánnyal küzd Kazahsztán18:22 Magyar autonómia helyett genderelmélet kell Iohannisnak17:54 Szennyezés "Románia" felől: a patak vize koromfekete Pocsajon17:37 A szerb elnök szerint lehetséges a megállapodás Koszovóval17:20 Egyiptomi kém dolgozott a német kormány tájékoztatási hivatalánál - nem tartóztatták le, vádat nem emeltek ellene16:44 Ezúttal 200 milliárdot tapsol el az Európai Parlament a jövő agysebészeire
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Hegedűsné kivette a részét a Jobbik eltérítéséből, de a megsemmisülést már kívülről nézi tovább

Reklám

"Áthidalhatatlanná vált politikai stratégiai nézetkülönbségekre" hivatkozva Hegedűs Lorántné bejelentette, hogy kilép a Jobbik frakciójából, párttagságáról is lemond. Éveken át asszisztált az ide vezető folyamatokhoz, és valamiért azt is csak most vette észre, hogy hónapok óta Gyurcsányékkal tüntikéznek. A mandátumát megtartja, annak ellenére, hogy a tavaly távozókat még bőszen esküszegőzte-mandátumtolvajozta.
Zoom
Az összellenzéki összeborulást szorgalmazó Márki-Zayjal való barátkozásnak is élharcosa volt - eddig valahogy az sem tűnt fel neki, kikből áll a teljes összefogás...
Hegedűsnéről kevesen tudják, hogyan szolgálta ki néppárti fordulatot az utóbbi egy-két évben, például végigvérbírózta és Fidesz-ügynöközte a tisztújítás előtti kampányt az országban; erősen valószínűsíthető, hogy ha ő nincs, ma Toroczkai László lenne a Jobbik elnöke.
Volner János októberben ezt írta róla: "Hegedűs Lorántné a nemzeti radikális oldalon óriási tiszteletnek örvendő Hegedűs család tagja. Sajnos az alma igencsak messze esett a fájától: Enikő Gyöngyösi Márton és Bana Tibor mellett a legelszántabb híve volt a nemzetiradikálisok párttól való elüldözésének. Enikő szerepe egyértelmű: a párt balliberális fordulatát az ő személyének kell hitelesítenie a tagság felé. Hiszen ha ehhez a nagy tiszteletnek örvendő Hegedűs család az áldását adja, akkor nyilván minden a lehető legnagyobb  rendben van."
Kedves Barátaim!
Tekintettel arra, hogy Vona Gábor elnök úr a mai nappal megszüntette szerződéses jogviszonyát Baranyi Tibor Imrével (a szektás irányultságú tradicionalisták vezetőjével), ezért alapvetően vált okafogyottá alelnökjelölti szerepvállalásom.
A Jobbik tagságának jelentős része, s nem utolsó sorban református lelkész férjem elnökségi tagságomban látta annak legfőbb biztosítékát, hogy habsburgiánus történelemhamisítás nem torzíthatja el és nem áshatja alá nemzeti radikális elkötelezettségünket.
Vona Gábor döntése garancia minderre, s arra is, hogy a jövőben önkormányzati szakpolitikai feladataimra koncentrálhassak.
Mindezek alapján - megköszönve a biztatást, a bizalmat és a mindenfelől megnyilvánuló támogatást - ezennel bejelentem, hogy visszalépek alelnökjelölti indulásomtól.
Adjon az Isten szebb jövőt!
Hegedűsnének nem ez az első pálfordulása. A néppártosodás idején, 2016-ban Vona Gábor vétózni akarta, s bár Hegedűsné sokáig kitartott, végül maga lépett vissza, s állt Vona oldalára egy elképesztő indokolással - lásd a keretes részt - miszerint nemzeti radikális elkötelezettségükre Vona Gábor a garancia...
Információink szerint most is rendkívül nagy nyomás alatt volt Hegedűsné - ezúttal a régi szavazók irányából, akik keményen felrótták neki, hogy évek óta kiszolgálja a Jobbik eredeti irányát eláruló pártvezetést, sőt alelnökként részévé is vált tavaly.
Bízunk azonban abban, hogy a Mi Hazánk sem vesz már be akárkit...
Íme a kilépést bejelentő bejegyzése, azóta eltűnt a teljes Facebook-oldala:
Zoom
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready