2019. december 8., vasárnap, Mária, Mariann, Emőke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
12:25 Tízre nőtt az odesszai iskolatűz halálos áldozatainak száma11:58 A Harcos karácsonyi ajánlata (x)11:40 A nyolcadik lakó is halott lehet Eperjesen - hat embert vettek őrizetbe11:19 Államtitkár: nálunk a legmagasabb a gyerekek átoltottsága Európában11:02 Többtucatnyi halálos áldozattal járt egy szokásos tűzeset Újdelhiben10:31 Egyik zsidó hazudik: Washingtonban a helyettes államtitkár megcáfolta Netanjáhu nagy bejelentését10:11 Megzavarta az italozva zenét bömböltető fiatalokat a buszsofőr - egy 17 éves nyírteleki ezt nem hagyhatta annyiban09:49 Gyanúsítottként hallgatták ki a motorcsónak-bűnöző Fidesz-propagandistát09:27 Rövidesen kiengedik a kórházból a megkéselt tanárnőt09:06 Laboratóriumokban használható hidrogéngenerátor kapott innovációs díjat08:41 Sem a Vaskupola, sem az izraeli légierő nem pihent hajnalban08:17 Újra beintettek Amerikának Észak-Korea "majdnem bezárt" rakétakísérleti telepéről07:56 Még gondolkoznak rajta, hogy terrortámadás volt-e a floridai lövöldözés, de úgy néz ki, a zsidóseggnyalás húzta fel a szaúdi katonát07:34 Varga Zs. András lett a Velencei Bizottság alkotmánybírósági albizottságának az alelnöke06:54 Megugrott idén az orosz aranytartalék
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Hegedűsné kivette a részét a Jobbik eltérítéséből, de a megsemmisülést már kívülről nézi tovább

Reklám

"Áthidalhatatlanná vált politikai stratégiai nézetkülönbségekre" hivatkozva Hegedűs Lorántné bejelentette, hogy kilép a Jobbik frakciójából, párttagságáról is lemond. Éveken át asszisztált az ide vezető folyamatokhoz, és valamiért azt is csak most vette észre, hogy hónapok óta Gyurcsányékkal tüntikéznek. A mandátumát megtartja, annak ellenére, hogy a tavaly távozókat még bőszen esküszegőzte-mandátumtolvajozta.
Zoom
Az összellenzéki összeborulást szorgalmazó Márki-Zayjal való barátkozásnak is élharcosa volt - eddig valahogy az sem tűnt fel neki, kikből áll a teljes összefogás...
Hegedűsnéről kevesen tudják, hogyan szolgálta ki néppárti fordulatot az utóbbi egy-két évben, például végigvérbírózta és Fidesz-ügynöközte a tisztújítás előtti kampányt az országban; erősen valószínűsíthető, hogy ha ő nincs, ma Toroczkai László lenne a Jobbik elnöke.
Volner János októberben ezt írta róla: "Hegedűs Lorántné a nemzeti radikális oldalon óriási tiszteletnek örvendő Hegedűs család tagja. Sajnos az alma igencsak messze esett a fájától: Enikő Gyöngyösi Márton és Bana Tibor mellett a legelszántabb híve volt a nemzetiradikálisok párttól való elüldözésének. Enikő szerepe egyértelmű: a párt balliberális fordulatát az ő személyének kell hitelesítenie a tagság felé. Hiszen ha ehhez a nagy tiszteletnek örvendő Hegedűs család az áldását adja, akkor nyilván minden a lehető legnagyobb  rendben van."
Kedves Barátaim!
Tekintettel arra, hogy Vona Gábor elnök úr a mai nappal megszüntette szerződéses jogviszonyát Baranyi Tibor Imrével (a szektás irányultságú tradicionalisták vezetőjével), ezért alapvetően vált okafogyottá alelnökjelölti szerepvállalásom.
A Jobbik tagságának jelentős része, s nem utolsó sorban református lelkész férjem elnökségi tagságomban látta annak legfőbb biztosítékát, hogy habsburgiánus történelemhamisítás nem torzíthatja el és nem áshatja alá nemzeti radikális elkötelezettségünket.
Vona Gábor döntése garancia minderre, s arra is, hogy a jövőben önkormányzati szakpolitikai feladataimra koncentrálhassak.
Mindezek alapján - megköszönve a biztatást, a bizalmat és a mindenfelől megnyilvánuló támogatást - ezennel bejelentem, hogy visszalépek alelnökjelölti indulásomtól.
Adjon az Isten szebb jövőt!
Hegedűsnének nem ez az első pálfordulása. A néppártosodás idején, 2016-ban Vona Gábor vétózni akarta, s bár Hegedűsné sokáig kitartott, végül maga lépett vissza, s állt Vona oldalára egy elképesztő indokolással - lásd a keretes részt - miszerint nemzeti radikális elkötelezettségükre Vona Gábor a garancia...
Információink szerint most is rendkívül nagy nyomás alatt volt Hegedűsné - ezúttal a régi szavazók irányából, akik keményen felrótták neki, hogy évek óta kiszolgálja a Jobbik eredeti irányát eláruló pártvezetést, sőt alelnökként részévé is vált tavaly.
Bízunk azonban abban, hogy a Mi Hazánk sem vesz már be akárkit...
Íme a kilépést bejelentő bejegyzése, azóta eltűnt a teljes Facebook-oldala:
Zoom
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready