2019. május 20., hétfő, Bernát, Felícia napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
20:44 A cenzúra és manipuláció a zsidó aknamunka eszköztárában20:25 Egységesen lemondanak az osztrák szabadságpárti miniszterek - máris helyezkednek a szocik20:11 "Gyűlölöm az összes német nőt!" - közölte néhány ökölcsapás és köpés kíséretében egy betolakodó19:41 A 4-es, 6-os villamoson sincs c***********: magától szaladt el a telefon és a fülhallgató a hölgy kezéből18:52 Felmászott egy férfi az Eiffel-toronyra18:45 Tizenkét év börtönbüntetésre ítéltek egy szír férfit Dániában - robbantani akart18:06 Először születtek hatos ikrek Lengyelországban17:53 Ukrajna új főzsidaja letette a hivatali esküt, majd bejelentette, hogy feloszlatja a parlamentet17:38 Nagyon helyes: büntetni fogják a kettős minőségű élelmiszerek árusítását Csehországban16:46 Öt sérültje van a börgöndi kényszerleszállásnak - légi közlekedés veszélyeztetése miatt indított eljárást a rendőrség16:32 Írország egyesítéséhez és az Egyesült Királyság felbomlásához vezethet a megállapodás nélküli Brexit15:57 Szijjártó Türkmenisztánban harcol a terrorizmus és az oroszgáz-függőség ellen15:29 Rezsi Szilárd a régió legmodernebb, legütőképesebb hadseregét alkotná meg15:05 A Wikileaks-alapító őrizetbe vételét kezdeményezte a svéd ügyészség14:44 Vágányra döntött sorompó miatt állnak a vonatok Mezőkovácsháza és Mezőhegyes között
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Családtag az egyik pónitolvaj, hétezer forint és kábítószer kellett volna nekik cserébe

Reklám

A Bors írta meg: a nyomozás szerint a csikó egyik elrablója családtag, és a lóért pénzt – egész pontosan hétezer forintot –, valamint kábítószert kértek a tolvajok. Az egyik gyanúsított édesapja csak most szerzett tudomást a "fiú" problémáiról és kétes ügyeiről.
Zoom
Kemény Kevin és Szécsényi Ádám
– A csikó az ötéves kislányomé. Nem minket lopott meg valójában, hanem a testvérét! – mondta a lapnak az édesapa, akinek nevelt fiáról, párja édes gyerekéről van szó.
– Beengedtem a házamba, ételt adtam neki. Most pedig mehetek az óvodába elintézni, hogy ne hozhassa el a gyerekeimet! – panaszolta a férfi.
Az elmúlt öt hétben összesen hat alkalommal törtek be a családhoz. Több százezer forint értékben tűntek el szerszámok, egyéb dolgok. Egyik alkalommal egy kisbárányt is zsákmányoltak a betörők, az az állat nem került elő. A családnak sok minden megfordult a fejében, de arra egyikük sem mert gondolni, hogy pár betöréshez egyik hozzátartozójuknak is köze lehet.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready