2019. március 19., kedd, József, Bánk napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:49 Bosszúval fenyeget az Iszlám Állam az új-zélandi mészárlás miatt08:33 A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely a harmadik gyermektől minden családtámogatást munkához kötne07:42 Amerikai iratok mutatják be, hogyan vezették meg a kétkulacsos Horthyékat a szövetségesek, hogy kiprovokálják a német megszállást07:32 Új buszjáratokat indít a BKK a 3-as metró déli szakaszán06:54 Oroszországban mostantól büntetik az álhírterjesztést21:31 Putyin hadászati bombázókat küldött a Krímbe21:16 Leváltják a párizsi rendőrfőnököt19:57 Volner: "a Mi Hazánk Mozgalom ajtói zárva vannak a nácik előtt"19:31 Fellélegezhetünk: "családi okokból" lövöldözött Utrechtben a három embert megölő török - elfogták18:54 Együtt aggódott a parlamentben a Jobbik és a Gyurcsány-párt az EU-tagságunkért17:55 Csak a gyógyszertárig kellett volna az autó, de ezek a rendőrök nagyon rugalmatlanok16:50 Felfüggesztették a választási csalással gyanúsított jobbikos mentelmi jogát, egy DK-s a "védelmére kelt"16:32 Kiöltözött a tárgyalására a chemnitzi késelő16:21 TEK: vonattal jött Magyarországra az ausztrál tömeggyilkos16:13 Nyugat-Európába látogat a kínai elnök
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Családtag az egyik pónitolvaj, hétezer forint és kábítószer kellett volna nekik cserébe

A Bors írta meg: a nyomozás szerint a csikó egyik elrablója családtag, és a lóért pénzt – egész pontosan hétezer forintot –, valamint kábítószert kértek a tolvajok. Az egyik gyanúsított édesapja csak most szerzett tudomást a "fiú" problémáiról és kétes ügyeiről.
Zoom
Kemény Kevin és Szécsényi Ádám
– A csikó az ötéves kislányomé. Nem minket lopott meg valójában, hanem a testvérét! – mondta a lapnak az édesapa, akinek nevelt fiáról, párja édes gyerekéről van szó.
– Beengedtem a házamba, ételt adtam neki. Most pedig mehetek az óvodába elintézni, hogy ne hozhassa el a gyerekeimet! – panaszolta a férfi.
Az elmúlt öt hétben összesen hat alkalommal törtek be a családhoz. Több százezer forint értékben tűntek el szerszámok, egyéb dolgok. Egyik alkalommal egy kisbárányt is zsákmányoltak a betörők, az az állat nem került elő. A családnak sok minden megfordult a fejében, de arra egyikük sem mert gondolni, hogy pár betöréshez egyik hozzátartozójuknak is köze lehet.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready