2019. március 19., kedd, József, Bánk napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
09:10 Toroczkai a szibériai bérrabtartásról: akkor is csóválták a fejüket, amikor arról kezdtem beszélni, hogy kerítést kell építeni08:49 Bosszúval fenyeget az Iszlám Állam az új-zélandi mészárlás miatt08:33 A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely a harmadik gyermektől minden családtámogatást munkához kötne07:42 Amerikai iratok mutatják be, hogyan vezették meg a kétkulacsos Horthyékat a szövetségesek, hogy kiprovokálják a német megszállást07:32 Új buszjáratokat indít a BKK a 3-as metró déli szakaszán06:54 Oroszországban mostantól büntetik az álhírterjesztést21:31 Putyin hadászati bombázókat küldött a Krímbe21:16 Leváltják a párizsi rendőrfőnököt19:57 Volner: "a Mi Hazánk Mozgalom ajtói zárva vannak a nácik előtt"19:31 Fellélegezhetünk: "családi okokból" lövöldözött Utrechtben a három embert megölő török - elfogták18:54 Együtt aggódott a parlamentben a Jobbik és a Gyurcsány-párt az EU-tagságunkért17:55 Csak a gyógyszertárig kellett volna az autó, de ezek a rendőrök nagyon rugalmatlanok16:50 Felfüggesztették a választási csalással gyanúsított jobbikos mentelmi jogát, egy DK-s a "védelmére kelt"16:32 Kiöltözött a tárgyalására a chemnitzi késelő16:21 TEK: vonattal jött Magyarországra az ausztrál tömeggyilkos
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Ledarálta és bezacskózta a magyar nő húsát az osztrák kannibál, gulyást is főzött belőle

Ausztriában elkezdődik annak a 64 éves férfinak a büntetőpere, aki egy éve brutálisan végzett egy 30 éves magyar nővel, akinek a feldarabolt holttestét a Fertő tóba dobta. A Blikk szerint az ügyészég Alfred U.-t az abnormális bűnözők börtönébe zárná.
Zoom
A gyilkos azt vallotta, szeretkezni akart a nővel, aki azonban kinevette.Ezen feldühödött, s először megfojtotta a nőt, azután feldarabolta a testét.A vádirat szerint egy halász figyelt fel az emberi torzóra, majd kutatóbúvárok találták meg a Fertő tóban az áldozat fejét, altestét, jobb és bal alkarját, bal combját és jobb sípcsontját.
A boncolás szerint a nő csaknem minden szervét eltávolította, a koponyát megskalpolta Alfred U., akinek a bécsi lakásában emberi vérmaradványt mutattak ki a fürdőszobában, a konyhában, a kádban, a húsbárdon, a húsdarálón és egy kalapácson. A mélyhűtőből ledarált, kockára vágott emberi hús került elő.
Miután a daraboláshoz használt kés eltört, fűrészt vett elő, a kalapáccsal többször ütést mért áldozata koponyájára, hogy felismerhetetlenné tegye. A maradványokat bezacskózta, majd a Fertő tóhoz autózott.
Másnap a fűrész tisztítása közben észrevette, hogy egy húsdarab maradt a kádban. Ekkor támadt az ötlete, hogy elfogyasztja az asszony maradványait.
Aztán kitaláltam, mit kellene vele tennem. És akkor az a hülye ötlet jutott eszembe, hogy körülbelül egy kilóból fasírtot készítek, ugyanennyiből pedig gulyást főztem. Valahol azt olvastam ugyanis, hogy így lehet biztonsággal emberi húst fogyasztani.
Korábban ezt vallotta egy elmeorvosnak, aki kezelhetetlenként jellemezte. Hogy ez mennyire így lehet, azt igazolja a vádirat.
Zoom
Eddig 30 évet töltött rácsok mögött, hatszor elítélték, négy bűnügy részleteire derült fény.
1977-ben öt hónapot kapott, amiért egy 15 éves biciklista lányt bántalmazott, de megerőszakolni nem tudta.
1981-ben 20 hónapra került börtönbe, mert akkori élettársával szexre kényszerített egy 18 éves autóstoppos lányt.
1985-ben 9 évre ítélték. Fejszével ütötte a férfit, akit rajtakapott barátnőjével, akinek a mellbimbóját leharapta és megerőszakolta. Ekkor súlyos személyiségzavart állapítottak meg nála.
1997-ben már visszaesőként kapott 12 évet, miután befogadott egy 19 éves prostituáltat, akit molesztált, kikötözött, többször megerőszakolt.
(24.hu - Blikk nyomán)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready