A Mi Hazánk Mozgalom mindössze néhány nap alatt összegyűjtötte az EP-választáson történő induláshoz szükséges 20 ezer ajánlást bőséges ráhagyással, megelőzve több parlamenti frakcióval rendelkező pártot, a DK-t, az MSZP-t és az LMP-t is - írja közleményében Árgyelán János, a Mi Hazánk Mozgalom pártigazgatója.
Mindez azt jelenti, fogalmaz Árgyelán, hogy a május 26-i választáson az állampolgároknak lehetőségük nyílik az egyetlen olyan listára, a Mi Hazánkra szavazni, amely se Gyurcsány Ferenc elvtelenül egyesült balliberális tömbjét, se Orbán Viktor urambátyám rendszerét nem támogatja. Helyettük harmadik útként a nemzeti összefogás listáját kínálja a Mi Hazánk, a MIÉP és az FKGP értékelvű együttműködése - emlékeztetett a pártigazgató.
Zoom
(Kép: a Mi Hazánk újpesti szervezetének Fb-oldala)
Közölte továbbá, hogy folytatják a gyűjtést, mivel állami támogatásuk nincs, oligarchájuk pedig nem is lesz, így a tagságuk és aktivistáik munkája a legerősebb bástyájuk. Emellett a mozgalom vezetői országjárásukon is találkoznak személyesen a választókkal, hogy a programunkat megismertessék velük, és véleményüket meghallgassák.
"Köszönjük a támogatást a szavazóinknak, és külön köszönjük a helytállást tagjainknak, szimpatizánsainknak, valamint a Mi Hazánkkal szövetséges MIÉP és FKGP aktivistáinak, akik tisztességesen, és egyes pártoktól eltérően, minden egyes aláírást szabályosan gyűjtöttek össze, bőven tizenkét nappal a leadási határidő előtt" - zárul a közlemény.
(Kuruc.info)