2019. május 22., szerda, Júlia, Rita, Ugocsa napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:22 Ez nem zavarja Macront: vadak százai özönlötték el a repülőteret, azt kiabálva, hogy Franciaország nem a franciáké21:54 Macron a nacionalistáktól félti a saját elvtársai által tönkretett EU-tákolmányt21:25 A cigányterror és -bűnözés ellen tüntettek Törökszentmiklóson21:10 A lengyel kormányfő "izzó vassal égetné ki" a pedofíliát20:55 Az EU betiltja az egyszer használatos műanyagokat20:42 May: elmaradhat a Brexit, ő már az újabb népszavazást sem ellenzi19:17 Huawei-alapító: Amerika alábecsül minket18:56 Az Európai Bíróság szerint jogsértő a magyar földtörvény18:31 Eközben Vona Gábor...18:18 Megint Wass Albert miatt vegzálják az erdélyi magyarokat az oláh megszállók18:03 Az FPÖ részéről csak a külügyminiszter maradt az osztrák kormányban17:46 Zelenszkij kiírta az előrehozott választást17:00 Hat éve lett öngyilkos Dominique Venner16:23 "A roma nép ellen vonulnak ma fel gyilkosság szellemével a náci ideológiát valló gonosz emberek"16:15 "Freedom for Hungary, Freedom for Europe!" - Nemzeti radikálisok tüntettek Brüsszelben
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Nagy Blanka és Pilhál is sajnáltatta magát egy sort - a történet végül utóbbi bocsánatkérésével ért véget

Reklám

Törölte a Facebookról Pilhál Tamás, a Pesti Srácok munkatársa azt a fotót, amelyen be lehetett látni Nagy Blanka szoknyája alá. Pilhál szerdán bocsánatot is kért Nagy Blankától a dologért, és „rossz viccnek nevezte” azt - írja az Index.
Zoom
Nagy Blanka a Gyurcsány-párt hétvégi kampánynyitóján (fotó: Huszti István)
A DK üdvöskéje kedden a Facebook-oldalán nyílt levelet írt Pilhálnak. Ebben nagy azt írta, hogy „mi lenne ha a te lányod alá fotóztak volna be? Feltételezem, hogy az illető orrát is eltörted volna.”
Majd így zárta:
Ma este kérlek öleld meg nagyon a kislányodat és mondd neki, hogy szereted és mindig vigyázni fogsz rá és ha bárki ilyet csinál vele akkor elkapod a grabancát az illetőnek. Az én édesapám már sajnos nem teheti meg ezt.
Pilhál ezután szerda délután a Pesti Srácok oldalán azt írta, hogy meglepte a levél. Mintha nem ugyanaz a Blanka írta volna, mint aki tavaly december 20-án „belebajszosf*szozott”, „b*sszaarconmagátozott” a kecskeméti éjszakába. Nem az a Blanka, aki börtönbe küldené, illetőleg a világűrbe lőné a törvényesen megválasztott magyar kormányt, és aki népfelkelésre, erőszakra buzdít. A leveled emberi.”
Azt is írta:
Az elmúlt két napom azzal telt, hogy a DK-s rohamosztagosok leveleit, jókívánságait olvasgattam, amelyekben azt taglalták, hogyan fogják kibelezni a gyerekeimet, engem pedig mint pedofil bűnözőt lámpavasra lógatni, amiért vicceskedve kitettem azt a fotót.
Alább olvasható az ő teljes szövege is:
Bocsánatot kérek! – Válasz Nagy Blankának
Kedves Blanka!
Pár órával ezelőtt, miután Dobrev Klára arról tájékoztatta az ország nyilvánosságát, hogy kitiltja a PestiSrácok.hu szerkesztőségét a DK rendezvényeiről, amíg nem kérünk bocsánatot tőled, a következőket írtam az oldalamra:
„A fotós vagy szerény személyem kérjen elnézést, amiért a DK vendégszónoka túl rövid szoknyában érkezett vesszenorbánozni? Ez jó! Az alulról fotózásról nem is szólva, hiszen olyan nem történt (az tényleg aljas lett volna). A fotós nem guggolva, hanem állva, föntről lefelé készített képet, önhibáján kívül így sikerült. Szóval kérjen elnézést Trágárkától a radai rosseb!”
Ezt írtam. Egy rajongóddal pedig két napja fogadást kötöttem, hogy biztosan nem fogok tőled bocsánatot kérni.
A leveled viszont meglepett. Mintha nem ugyanaz a Blanka írta volna, mint aki tavaly december 20-án „belebajszosf*szozott”, „b*sszaarconmagátozott” a kecskeméti éjszakába. Nem az a Blanka, aki börtönbe küldené, illetőleg a világűrbe lőné a törvényesen megválasztott magyar kormányt, és aki népfelkelésre, erőszakra buzdít.
A leveled emberi.
Bár tahó parasztnak nevezel, nem tudtam rajta megsértődni. Hiszen én meg Trágárkának, ménkű butának és fruskának is hívtalak. A külsődön viszont nem élcelődtem egyszer sem, ebben nincs igazad. Az általad idézett sértések nem tőlem valók.
Az elmúlt két napom azzal telt, hogy a DK-s rohamosztagosok leveleit, „jókívánságait” olvasgattam, amelyekben azt taglalták, hogyan fogják kibelezni a gyerekeimet, engem pedig mint „pedofil” bűnözőt lámpavasra lógatni, amiért vicceskedve kitettem azt a fotót. Nem rívok, hisz ilyen a boksz. De azért elgondolkodtam. Mert közben láttam, téged is megsoroztak rendesen. Felnőtt közszereplő vagy, politikuspalánta, aki a meggondolatlan trágárságaival, túlzott agresszivitásával maga megy a pofonok elé. De azért olyat is kaptál, amit nem kellett volna. Tőlem is.
Kerülgethetem a forró kását, de minek. Oda akarok kilyukadni, hogy hiába öltözöl és ülsz ügyetlenül (majd megtanulsz), hiába mondasz döbbenetes szamárságokat, hiába irtózom mindazoktól, akik téged most beraktak a politikai inkubátorba – sajnálom, hogy kitettem azt a fotót és hozzá azt a szöveget… Töröltem. Egy rossz vicc volt. Bocsánatot kérek!
Tessék, most elvesztettem azt a fogadást… A barátaim pedig talán megköveznek. Nem baj.
A húgod, Szandra Alíz viszont tényleg aranyos. Vigyázz rá és magadra! Maradj ilyen emberi!
Pilhál Tamás
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready