Bezár!
2020. május 27., szerda, Hella, Gyula, Szörényke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:35 Az Egyesült Államok több tagállamában emelkedett a fertőzöttek száma22:12 Cseh statisztikai hivatal: a járvány áldozatai kétharmadának halálát nem a Covid-19 okozta21:54 LMP (!): a kormány határozottan álljon ki a külhoni magyarok védelme érdekében!21:48 Szijjártó: "Szlovákia" oda-vissza átengedi területén a magyarokat és a cseheket21:37 Cigány jókívánság a megemlékezőknek: ahány mécsest meggyújtotok, a családotokra gyújtsátok!21:07 Az igazságos Trianon - avagy a zsidó, aki szorgalmasan gondoskodik arról, hogy ne feledjük, mennyire nem éreznek sorsközösséget velünk20:38 Az olaszországi tartományok egynegyedében egyetlen új fertőzöttet sem diagnosztizáltak20:16 Francia kutatók szerint a kevésbé fertőzötteknél is kialakul immunitás19:38 Itt tartunk az őszödi beszéd után 14 évvel19:20 Februárban rúgták ki a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatalból a jogászból lett szegedi "postarablót"19:01 A beszéd - Apponyi a magyar ügy védelmében - történelmi dráma a Duna TV-n június 4-én18:51 A Borussia Mönchengladbach sportszerű szurkolótábora18:22 Moszkva lopakodó hadászati bombázó fejlesztésébe kezdett18:05 A "kölcsönös tisztelet": Szijjártó látogatása napján alázták meg újra az erdélyi magyarságot Bukarestben17:45 Akik eddig a világleállítás környezettisztító hatásának örvendeztek, most ismerkedhetnek a koronás szemeteléssel
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Nagy Blanka és Pilhál is sajnáltatta magát egy sort - a történet végül utóbbi bocsánatkérésével ért véget

Reklám

Törölte a Facebookról Pilhál Tamás, a Pesti Srácok munkatársa azt a fotót, amelyen be lehetett látni Nagy Blanka szoknyája alá. Pilhál szerdán bocsánatot is kért Nagy Blankától a dologért, és „rossz viccnek nevezte” azt - írja az Index.
Zoom
Nagy Blanka a Gyurcsány-párt hétvégi kampánynyitóján (fotó: Huszti István)
A DK üdvöskéje kedden a Facebook-oldalán nyílt levelet írt Pilhálnak. Ebben nagy azt írta, hogy „mi lenne ha a te lányod alá fotóztak volna be? Feltételezem, hogy az illető orrát is eltörted volna.”
Majd így zárta:
Ma este kérlek öleld meg nagyon a kislányodat és mondd neki, hogy szereted és mindig vigyázni fogsz rá és ha bárki ilyet csinál vele akkor elkapod a grabancát az illetőnek. Az én édesapám már sajnos nem teheti meg ezt.
Pilhál ezután szerda délután a Pesti Srácok oldalán azt írta, hogy meglepte a levél. Mintha nem ugyanaz a Blanka írta volna, mint aki tavaly december 20-án „belebajszosf*szozott”, „b*sszaarconmagátozott” a kecskeméti éjszakába. Nem az a Blanka, aki börtönbe küldené, illetőleg a világűrbe lőné a törvényesen megválasztott magyar kormányt, és aki népfelkelésre, erőszakra buzdít. A leveled emberi.”
Azt is írta:
Az elmúlt két napom azzal telt, hogy a DK-s rohamosztagosok leveleit, jókívánságait olvasgattam, amelyekben azt taglalták, hogyan fogják kibelezni a gyerekeimet, engem pedig mint pedofil bűnözőt lámpavasra lógatni, amiért vicceskedve kitettem azt a fotót.
Alább olvasható az ő teljes szövege is:
Bocsánatot kérek! – Válasz Nagy Blankának
Kedves Blanka!
Pár órával ezelőtt, miután Dobrev Klára arról tájékoztatta az ország nyilvánosságát, hogy kitiltja a PestiSrácok.hu szerkesztőségét a DK rendezvényeiről, amíg nem kérünk bocsánatot tőled, a következőket írtam az oldalamra:
„A fotós vagy szerény személyem kérjen elnézést, amiért a DK vendégszónoka túl rövid szoknyában érkezett vesszenorbánozni? Ez jó! Az alulról fotózásról nem is szólva, hiszen olyan nem történt (az tényleg aljas lett volna). A fotós nem guggolva, hanem állva, föntről lefelé készített képet, önhibáján kívül így sikerült. Szóval kérjen elnézést Trágárkától a radai rosseb!”
Ezt írtam. Egy rajongóddal pedig két napja fogadást kötöttem, hogy biztosan nem fogok tőled bocsánatot kérni.
A leveled viszont meglepett. Mintha nem ugyanaz a Blanka írta volna, mint aki tavaly december 20-án „belebajszosf*szozott”, „b*sszaarconmagátozott” a kecskeméti éjszakába. Nem az a Blanka, aki börtönbe küldené, illetőleg a világűrbe lőné a törvényesen megválasztott magyar kormányt, és aki népfelkelésre, erőszakra buzdít.
A leveled emberi.
Bár tahó parasztnak nevezel, nem tudtam rajta megsértődni. Hiszen én meg Trágárkának, ménkű butának és fruskának is hívtalak. A külsődön viszont nem élcelődtem egyszer sem, ebben nincs igazad. Az általad idézett sértések nem tőlem valók.
Az elmúlt két napom azzal telt, hogy a DK-s rohamosztagosok leveleit, „jókívánságait” olvasgattam, amelyekben azt taglalták, hogyan fogják kibelezni a gyerekeimet, engem pedig mint „pedofil” bűnözőt lámpavasra lógatni, amiért vicceskedve kitettem azt a fotót. Nem rívok, hisz ilyen a boksz. De azért elgondolkodtam. Mert közben láttam, téged is megsoroztak rendesen. Felnőtt közszereplő vagy, politikuspalánta, aki a meggondolatlan trágárságaival, túlzott agresszivitásával maga megy a pofonok elé. De azért olyat is kaptál, amit nem kellett volna. Tőlem is.
Kerülgethetem a forró kását, de minek. Oda akarok kilyukadni, hogy hiába öltözöl és ülsz ügyetlenül (majd megtanulsz), hiába mondasz döbbenetes szamárságokat, hiába irtózom mindazoktól, akik téged most beraktak a politikai inkubátorba – sajnálom, hogy kitettem azt a fotót és hozzá azt a szöveget… Töröltem. Egy rossz vicc volt. Bocsánatot kérek!
Tessék, most elvesztettem azt a fogadást… A barátaim pedig talán megköveznek. Nem baj.
A húgod, Szandra Alíz viszont tényleg aranyos. Vigyázz rá és magadra! Maradj ilyen emberi!
Pilhál Tamás
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready