Bezár!
2020. július 7., kedd, Apollónia, Bódog napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
12:26 Ferencvárosban is széthullott a baloldali szivárványkoalíció12:11 Nagyon távoli még a közösségi immunitás egy nagyszabású spanyol kutatás szerint11:27 Napi National Geographic: Majomlagzi Matters11:10 Hamis és rossz minőségű "egészségügyi védőfelszerelést" találtak két kamionban10:53 Egy nemzet végórái - néger milíciák a Ku Klux Klan egykori "szívében"10:43 Románia kibővítette a "zöld zónába" sorolt országok listáját10:28 Több mint egymillió embert evakuálnak egy japán szigeten09:59 Bubópestis miatt vezettek be óvintézkedéseket Észak-Kínában09:27 Tizenhattal nőtt az igazolt fertőzöttek száma08:43 Titkosította a Transparency International elnöke a saját közmegbízatását - havi egymillió heti egy munkanapért08:20 Kutatók: egyre több állatbetegség terjedhet át emberekre, ez a járvány is "előrelátható volt"08:15 Vádat emeltek terrorizmus miatt Evo Morales volt bolíviai elnök ellen07:58 Egy kis nyelvtörő reggelre: Kvon Dzsong Gun: Kim Dzsong Un nem tárgyal, Mun Dzse In félreértette Csö Szon Huit07:44 MN: a Magyar Honvédségé lesznek Európa legmodernebb harckocsijai07:31 Rózsaszín havat vizsgálnak a tudósok az Alpokban
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Bűntársa is lehet a hatéves unokahúga fejét szétverő Kalányosnak

Reklám

Nem egyedül követhette el a gyilkosságot "K." (azaz Kalányos) Dániel, akit a szekszárdi kislány, Leonetta megölésével gyanúsítanak - írja a Blikk.
Zoom
Az ifjú erőforrás, korábbi vallomásával ellentétben, tagadja, hogy ő ölte meg a kislányt. Azt állítja, nem volt egyedül a végzetes órában. Szavait igazolni látszik, hogy a kődarabon, amivel a kislányt ütlegelték, nem csak az ő DNS-e található.
– A minta arra, hogy az összes, a rendszerben rögzített DNS-sel összevessék, alkalmatlan, ám egy emberével össze tudnák hasonlítani – fogalmazott dr. Székely Gábor, a Reménytelen Ügyek Harca Jogvédő Egyesület vezető ügyvédje, aki dr. Vidák Aladár elnökkel, az elhunyt kislány családjának jogi képviselőjével közösen tájékoztatta a fejleményekről a bulvárlapot.
A szakemberek szerint a gyilkossággal gyanúsított Kalányos meg is nevezett egy személyt, akihez szerinte a plusz DNS tartozik. Őt a rendőrök korábban tanúként hallgatták meg. Akkor ő maga ajánlotta fel a hatóságoknak, hogy vegyenek tőle DNS-mintát, erre azonban nem került sor.
– A vádirat elkészült, úgy, hogy ezt a plusz-DNS-t nem vizsgálták. Éppen ezért mindenképpen indítványozom a további nyomozást erre vonatkozóan – tette hozzá Székely.
A feltételezett társtettes szintén a környéken, néhány házzal odébb élt, ám a nyomozás vége felé felszívódott. Az ügyvéd szerint, bár kamera rögzítette, ahogy "K." Dániel a kislánnyal sétált, a patak partjára több másik út is vezet, így nem lehet kizárni, hogy valóban van még egy ember, aki felelőse lehet a történteknek.
Zoom
– "K." Dániel a gyilkosság után öngyilkosságot kísérelt meg, ám ezt – a szakértő szerint – védekezésből tette, valójában nem akart meghalni – árulta el dr. Vidák Aladár, aki kapcsolatban van Leonetta családjával. – Lelkileg nagyon rossz állapotban vannak – tette hozzá az elnök.
Mint ismeretes, a kislányt március 8-án délután kezdték el keresni a szülei, miután házuk udvaráról – ahol utoljára életben látták őt – eltűnt. Az órákig tartó kutatás után élettelen testét az otthonuktól néhány száz méterre lévő patakban találták meg. A kislány testét lemeztelenítették, a fejét pedig szétverték. A rendőrök még aznap elfogták a gyerek unokatestvérét, Kalányos Dánielt (19), akit a kihallgatása után letartóztattak.
Leonetta halálát az ügyben kirendelt orvos szakértő véleménye szerint vízbe fulladás okozta, noha a testén számos súlyos sérülés volt.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready