2019. augusztus 22., csütörtök, Menyhért, Zombor napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
20:31 Nem is igaz, hogy az aligátorok nem tudnak kerítést mászni19:55 Di Maio azt sem tudja, kivel, de folytatná a kormányzást19:23 Salvini: egy túlélési kormány megnyitná a kikötőket18:50 Olvasztótégely18:35 "Rábírta egy felnőtt filmekben statisztaként szereplő 82 éves ismerősét" - akinek ezek után is van kedve elolvasni ezt az ügyészségi közleményt...18:05 Újabb 40 kilométeren épül kerítés a szlovén-horvát határon17:49 Kína békítené Japánt és Dél-Koreát17:21 Kilenc évet kapott a Chemnitzben késelő szíriai "menekült"17:09 80 deka miatt zárták ki a Kárász–Kozák-kajakpárost16:53 Karácsony győzelme immár biztosra vehető: visszalépett az elsöprő támogatottsággal rendelkező Liberális16:02 A legújabb amerikai hiszti: filctollal festették be egy rajoskodó diák fejét - pedig amúgy is néger volt15:50 "Nem nyugszom, amíg a véredet nem látom" - "O." előre bejelentette a polgári gyilkosságot15:06 Akkora a rend, hogy már a miskolci rendőrkapitány-helyettest is megtámadták és kirabolták a "fiatalok"14:43 Szobrot Istóczynak! - Marschalkó Lajos 77 évvel ezelőtti felhívása14:20 Lakatos Lajos filozófikus hangulatban volt
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

"Anyátok!" - így bánta meg tettét Szögi tanár úr gyilkosa; a szegedi Csillag előtt Toroczkai várta a cigányt

Reklám

Ma hajnalban - kifogástalan magatartására (!) hivatkozva -, a kiszabott enyhe büntetést is 5 évvel megrövidítve, rászabadították a társadalomra az olaszliszkai magyarlincselés elsőrendű vádlottját, "H.", azaz Horváth Dezsőt.
A magyarországi gazságszolgáltatásról sok mindent elárul, hogy az áldozatát a gyermekei szeme láttára agyonverő gyilkos cigány a börtönvellneszben 53 jutalmat is kiérdemelt, önismereti és konfliktuskezelő tréningen vett részt, de hússzor még a börtönt is elhagyhatta.
Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke a szegedi Csillag börtön előtt várta Szögi tanár úr gyilkosát, ahol ígéretet tett arra, hogy egy Mi Hazánk-kormány esetén az ilyen elvetemült gyilkosok mind egy szibériai börtönben fogják befejezni földi pályafutásukat.
A felvetésre egyébként bűnbánó Dezsőke egy egyszerű "anyátok" felkiáltással reagált.
(Kuruc.info)
Frissítés: Dúró Dóra: Szibériába a gyilkosokkal!
Dúró Dóra, a nemzeti párt elnökhelyettese írja:
Szibériába a gyilkosokkal! Ezt üzente a Mi Hazánk és annak elnöke a ma hajnalban szabadult olaszliszkai gyilkosnak a helyszínen is. Igazságtalan és felháborító, hogy egy ilyen súlyos, emberéletet követelő ügyben ilyen enyhe büntetés jár a tettesnek, aki a jelek szerint még csak a megbánás legkisebb jelét sem mutatta, sőt beszólt a jelenlévőknek: Anyátok!
(Forrás:
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready