2019. október 17., csütörtök, Hedvig napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:47 Élve ástak el egy újszülöttet ómigránsaink őshazájában17:13 "Megb@szlak, csicska!" - Kibukott a keserűség az eltérő kultúrából a rasszista körforgalom miatt16:48 A hétvégén is marad a jó idő15:51 Valaki vegyi fegyvert használt Szíriában - a törökök és a kurdok egymásra mutogatnak15:22 Román késelt moldovait Budapesten14:46 Tűzrőlpattant menyecske miatt volt dolguk a mentőknek a fővárosban14:37 Jákob Péter készen áll a Jobbik átvételére14:27 Leghamarabb 25 év múlva szabadulhat a népligeti gyilkos14:13 Török-kurd összecsapás volt Hollandiában is13:45 Karácsony díszpolgárrá választatná Tarlóst - és persze Demszkyt is13:35 Megszületett a megállapodás a brit kilépésről13:12 Kigyulladt a Kolozsvár–Budapest–Bécs-vonat mozdonya12:46 Hát persze hogy senki sem mert "lázongani" Orbánnak Balatonalmádiban12:01 "Ne legyél kemény fickó! Ne legyél bolond!", írta Trump Erdogannak - a török elnök kukába dobta a levelet11:27 Tarlós bőrdzsekiben fejezte be
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Megint tanú: már fel is bontották a burkolatot a fideszes képviselő által ünnepélyesen átadott parkolóban

Reklám

Kedden számoltunk be róla, hogy Cserkeszőlőn pofás kis kampányeseményt kanyarított egy 56 férőhelyes parkoló átadásából a helyi politikai vezetés. Az "innovatív parkoló" elkészültét a község megünnepelte, ahogy azt illik: volt szalagátvágás, kivezényelt iskolások, beszélt Boldog István, a választókerület fideszes országgyűlési képviselője, a megyei közgyűlés alelnöke és a polgármester, Szokolai Lajos is.
Szerdán azonban egy helyben lakó olvasójától azt az információt kapta az Index, hogy a nagy csinnadrattával átadott, 47,1 millió forintért (37,1 millió forint költségvetési, 10 millió forint uniós támogatás) kivitelezett parkolóban már az átadás másnapján (!) fel is bontották a térköveket, a képek tanúsága szerint legalább egy helyen.
Hogy miért? A beszámoló szerint Cserkeszőlőn optikai kábelhálózatot fektetnek, és, ahogy fogalmazott, "nem sikerült az önkormányzatnál illetékes műszaki előadónak a két kivitelezést úgy összehangolni, hogy egyik a másikat ne akadályozza, vagy az egyik miatt a másikat ne kelljen felbontani".
A parkoló jelen állapotában kétségkívül a projektleírásnak megfelelően innovatív, egy ponton így fest:
Zoom
Hogy megtudják, miért nem hangolták össze a beruházásokat, mennyibe kerül ez a manőver az önkormányzatnak, és egyáltalán miben állna a parkoló innovatív mivolta, a lap kapcsolatba lépett Cserkeszőlő polgármesteri hivatalával. Telefonon csak a hivatali asszisztenssel sikerült beszélniük, aki nem adta meg a jegyző vagy az alpolgármester telefonszámát, így a kérdéseket elküldték az önkormányzat központi címére. Azt az ígéretet kapták, hogy a téma ismeretében megkérdezik az alpolgármestert, nyilatkozna-e, de visszajelzés azóta sem érkezett.
Korábban írtuk: A tanúba illő jelenetek: a fideszes képviselő átadott egy parkolót, kivezényelték az összes gyereket
"Újabb értékkel gazdagodott Cserkeszőlő. A most kialakított 56 férőhelyes parkoló az ott élők kényelmét, az iskolába járók biztonságát szolgálja majd!" - közölte Boldog István fideszes képviselő a Facebookon.
A közösségi oldalra feltöltött galéria szerint szinte az összes cserkeszőlői gyereket kivezényelték az eseményre, az egyik fiú még trombitált is Boldognak.
Zoom
Zoom
Zoom
Bármilyen hihetetlen, ezért volt a felhajtás:
Zoom
(hvg nyomán)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready