2019. december 9., hétfő, Natália, Üdvöske napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:19 Téves leütés: Rambo kései még mindig eladók21:48 Heti progresszió (V. rész)21:14 Terrorcselekményként vizsgálja az FBI a pensacolai lövöldözést20:30 Ez ellen még a marxizmus sem véd: Jeremy Corbyn lett 2019 legantiszemitább személyisége19:49 Két orosz egy csecsen: nem felnőttfilm, inkább egy friss németországi kémregény címe lehetne19:03 A sortüzet levezénylők utódpártjának polgármestere okíthatott a salgótartjáni '56-os megemlékezésen18:25 Egy másik férfi autójában találta meg eltűnt feleségét egy féltékeny férj Pécsett18:06 Dr. Ilkei Csaba: Újságírók, szerkesztők, sajtómunkások és az állambiztonság III. (2)17:39 Tűzoltót ölt az eltérő kultúra Augsburgban16:58 Moszkva szerint évről évre romlik Oroszország és a NATO viszonya16:39 Aalst polgármestere maga kérte az "antiszemita karnevál" törlését az UNESCO világörökségi listájáról16:00 Mérgező fustfelhő Canberrában15:32 Csapadékosabb idő várható a jövő héten14:57 Letartóztatás, kirúgás, kitiltás: háborús bűnösöket nem hurcolnak meg úgy, mint egy Manchester City-szurkolót14:27 Kültéri mozgásérzékelős LED lámpa akció! (x)
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Megint tanú: már fel is bontották a burkolatot a fideszes képviselő által ünnepélyesen átadott parkolóban

Reklám

Kedden számoltunk be róla, hogy Cserkeszőlőn pofás kis kampányeseményt kanyarított egy 56 férőhelyes parkoló átadásából a helyi politikai vezetés. Az "innovatív parkoló" elkészültét a község megünnepelte, ahogy azt illik: volt szalagátvágás, kivezényelt iskolások, beszélt Boldog István, a választókerület fideszes országgyűlési képviselője, a megyei közgyűlés alelnöke és a polgármester, Szokolai Lajos is.
Szerdán azonban egy helyben lakó olvasójától azt az információt kapta az Index, hogy a nagy csinnadrattával átadott, 47,1 millió forintért (37,1 millió forint költségvetési, 10 millió forint uniós támogatás) kivitelezett parkolóban már az átadás másnapján (!) fel is bontották a térköveket, a képek tanúsága szerint legalább egy helyen.
Hogy miért? A beszámoló szerint Cserkeszőlőn optikai kábelhálózatot fektetnek, és, ahogy fogalmazott, "nem sikerült az önkormányzatnál illetékes műszaki előadónak a két kivitelezést úgy összehangolni, hogy egyik a másikat ne akadályozza, vagy az egyik miatt a másikat ne kelljen felbontani".
A parkoló jelen állapotában kétségkívül a projektleírásnak megfelelően innovatív, egy ponton így fest:
Zoom
Hogy megtudják, miért nem hangolták össze a beruházásokat, mennyibe kerül ez a manőver az önkormányzatnak, és egyáltalán miben állna a parkoló innovatív mivolta, a lap kapcsolatba lépett Cserkeszőlő polgármesteri hivatalával. Telefonon csak a hivatali asszisztenssel sikerült beszélniük, aki nem adta meg a jegyző vagy az alpolgármester telefonszámát, így a kérdéseket elküldték az önkormányzat központi címére. Azt az ígéretet kapták, hogy a téma ismeretében megkérdezik az alpolgármestert, nyilatkozna-e, de visszajelzés azóta sem érkezett.
Korábban írtuk: A tanúba illő jelenetek: a fideszes képviselő átadott egy parkolót, kivezényelték az összes gyereket
"Újabb értékkel gazdagodott Cserkeszőlő. A most kialakított 56 férőhelyes parkoló az ott élők kényelmét, az iskolába járók biztonságát szolgálja majd!" - közölte Boldog István fideszes képviselő a Facebookon.
A közösségi oldalra feltöltött galéria szerint szinte az összes cserkeszőlői gyereket kivezényelték az eseményre, az egyik fiú még trombitált is Boldognak.
Zoom
Zoom
Zoom
Bármilyen hihetetlen, ezért volt a felhajtás:
Zoom
(hvg nyomán)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready