2020. március 30., hétfő, Zalán napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:55 Eljött a fehérorosz labdarúgó-bajnokság ideje22:41 A Közel-Keleten is terjed a Covid-1922:29 Emberi csontokat találtak egy szentendrei ingatlan udvarán22:03 Az antifa csokit, a Fidesz mottót lopott - Heti progresszió, XXI. rész (16+)21:29 Fertőzöttek millióira és akár 200 ezer halottra lehet számítani az Egyesült Államokban 20:57 A katasztrófavédelem kész csatlakozni a RescEU-programhoz20:33 Moszkvában meghaladta az ezret a fertőzöttek száma - kötelező házi karantént rendeltek el20:10 A járványgörbe lefele ível Lombardiában19:47 Spanyolországban több mint nyolcszázzal nőtt a halottak száma egy nap alatt - leállítják a nem létfontosságú ágazatokat19:39 Átlépte a tízezret az igazolt fertőzöttek száma Belgiumban19:07 Egy vármegyés lány a jövő generációjának kineveléséről18:48 "Mészáros Géza repülőhadnagy úr, jó repülést az ég felé!" - a harmadik emlékséta18:30 Minél rosszabb a piac, annál jobb lehetőségek vannak a profitra - a koronavírus haszonélvezői17:45 "Asszed, zászló vagy, oszt izé vagy?" - kátrányos helyzetű polgártársunk és a buszsofőr esete17:20 Párizs 2024: felül kell vizsgálni az olimpiai terveket
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Így fognak kinézni a szavazólapok

Reklám

Így fognak kinézni a szavazólapok szerte az országban, persze a jelöltek választókerületenként mások, és a sorrendet is mindenhol kisorsolják - írja Novák Előd a Facebookon, alább a képek és a folytatás.
Újbudán is több körzetben van, ahol féltucatnyi jelölt indul, de csak három komoly választási lehetőség van a XI. kerületben, miután három párt(szövetség) tudta csak összegyűjteni a szükséges ajánlásokat minden választókerületben: a Fidesz, a balliberális összefonódás és a harmadik utas Mi Hazánk Mozgalom. Más képviselőjelöltek csak elvétve indulnak itt-ott Újbuda egyes részein, a rájuk adott szavazat elvész, hiszen még töredékszavazatként sem tud hasznosulni úgy, mint a Mi Hazánk Mozgalom esetében, mely mind a 17 választókerületben sikeresen indulva állított listát (melyre az egyéni képviselőjelöltek töredékszavazatai gyűlnek, tehát aki közülünk nem nyer egyéniben, az is bejuttathatja az önkormányzatba a Mi Hazánkat). Köszönjük a mintegy kétezer újbudai ajánlást, így önkormányzati képviselete lehet itt is a Mi Hazánknak!
Zoom
És így néz ki a Mi Hazánk–MIÉP–FKgP nemzeti összefogása a szavazólapon polgármesterjelöltjeink és ún. egyéni listás (régebbi nevén kislistás) képviselőjelöltek (10 ezernél kevesebb lakosú településeken, ahol nincs pártlista) esetén, ezek esetében ugyanis nincs küszöb, ami 15%-ra ugrana három párt esetén (ezért 10 ezernél több lakosú településeken és megyei közgyűlések esetén jogilag egypárti Mi Hazánk-listákat és -jelölteket indítunk, de politikailag ugyanúgy a MIÉP és az FKgP támogatásával).
Zoom
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready