2020. február 22., szombat, Kövecs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:58 A Recskre internáltaknak még koncepciós pert sem rendeztek, csak elvitték őket22:38 Földi: rejtett polgárháború van Németországban22:17 Az már biztos, hogy a moszkvai arcfelismerő rendszer jobban működik, mint a koronavírus kimutatása21:56 Kicsoda ön, dr. Sorge? Reálisak-e a 2. világháború legendás hírszerzőtörténetei?21:18 Az igazi rettegők horogkeresztet vélnek felfedezni az Opel egyik új felnijében21:04 Egy állami intézmény igazgatója hogyan lehet kuratóriumi elnök a Jobbiknál? Csak nem Fidesz-ügynök ő is?20:13 Megállapodás nélkül ért véget az EU-csúcs20:08 Erdogan felhívta Putyint19:37 Az ujjlenyomatok újbóli ellenőrzése alapján azonosították a makói kettős gyilkosság elkövetőjét19:16 Olajalku: új ajánlatot tett Putyin Lukasenkának18:49 Egyre elégedetlenebbek az ukránok a zsidó humorista embereivel18:15 A tizenötből 10 akadémiai kutatóközpont nem őrizte megfelelően a közvagyont17:44 Belekötöttek az oláhok a zilahi Ady Endre-szoborba17:32 NYT: Moszkva Trump újraválasztását támogatja17:17 Őrizetbe vettek egy illedelmesen kopogtató pakisztáni gyilkost
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Így fognak kinézni a szavazólapok

Reklám

Így fognak kinézni a szavazólapok szerte az országban, persze a jelöltek választókerületenként mások, és a sorrendet is mindenhol kisorsolják - írja Novák Előd a Facebookon, alább a képek és a folytatás.
Újbudán is több körzetben van, ahol féltucatnyi jelölt indul, de csak három komoly választási lehetőség van a XI. kerületben, miután három párt(szövetség) tudta csak összegyűjteni a szükséges ajánlásokat minden választókerületben: a Fidesz, a balliberális összefonódás és a harmadik utas Mi Hazánk Mozgalom. Más képviselőjelöltek csak elvétve indulnak itt-ott Újbuda egyes részein, a rájuk adott szavazat elvész, hiszen még töredékszavazatként sem tud hasznosulni úgy, mint a Mi Hazánk Mozgalom esetében, mely mind a 17 választókerületben sikeresen indulva állított listát (melyre az egyéni képviselőjelöltek töredékszavazatai gyűlnek, tehát aki közülünk nem nyer egyéniben, az is bejuttathatja az önkormányzatba a Mi Hazánkat). Köszönjük a mintegy kétezer újbudai ajánlást, így önkormányzati képviselete lehet itt is a Mi Hazánknak!
Zoom
És így néz ki a Mi Hazánk–MIÉP–FKgP nemzeti összefogása a szavazólapon polgármesterjelöltjeink és ún. egyéni listás (régebbi nevén kislistás) képviselőjelöltek (10 ezernél kevesebb lakosú településeken, ahol nincs pártlista) esetén, ezek esetében ugyanis nincs küszöb, ami 15%-ra ugrana három párt esetén (ezért 10 ezernél több lakosú településeken és megyei közgyűlések esetén jogilag egypárti Mi Hazánk-listákat és -jelölteket indítunk, de politikailag ugyanúgy a MIÉP és az FKgP támogatásával).
Zoom
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready