2020. május 31., vasárnap, Angéla, Villő, Zengő napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
09:30 Szlávik: egészségügyi dolgozók BCG-vakcinával újraoltásával vizsgálják a hatásosságát09:17 Torlódás Nagylaknál és Záhonynál08:57 Meghalt 2 idős, krónikus beteg, 3876-ra emelkedett a fertőzöttek száma08:53 A második világháború óta példátlan a mozgósítás a négererőszak ellen 08:36 Belgium kiállt a WHO mellett08:20 Júliusban indulnak a tengerparti üdülőhelyekre a charterjáratok07:59 Bűvös számot ért el a covidosok száma07:42 Kettős késelés Gyulán - egyik sérült nem élte túl07:30 Kilenc év után szállított újra asztronautákat a fedélzetén amerikai űrhajó - először magáncég06:52 Két csapat tíz koronavírusos játékosa miatt elmarad egy ukrán bajnoki22:38 Origo: elhagyta a Jákobbik süllyedő hajóját két zalaegerszegi tagja, ezzel megszűnt az alapszervezet22:07 Pompeo a kémkedéssel vádolt volt tengerészgyalogos szabadon bocsátását követeli Moszkvától21:15 Biztonságos turisztikai folyosóval mentené a menthetőt a spanyol kormány20:51 Tébolyult nacionalizmus helyett uniós zászlókat! - Kari Geri trianoni ötletén akadt ki egy rajongója20:26 Észak-Macedóniában az elmaradt választások miatt kellett meghosszabbítani a rendkívüli állapotot
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Másik pornóoldalon jelentek meg a Borkai-videók, az egyiken bevillan egy női kéz; a Maldív-szigetekre menekíthették a lopott pénzt (18+)

Reklám

A Pornhub pornóoldalról már kedden törölték a Borkai Zsoltról és Rákosfalfy Zoltánról készült orgiavideót. Ezt a "jogtulajdonosok", azaz Borkai és Rákosfalvy kérhette, hiszen a róluk készült felvételek a tudtuk és beleegyezésük nélkül kerültek nyilvánosságra.
A győri fideszes polgármestert lebuktatni akaró Az ördög ügyvédje blog azonban nem sokkal ezután egy másik pornóoldalon jelentette meg a felvételeket. Ezek a már nagyrészt ismert jelenetekből álló, összevágott videók azonban valamivel bővebbek, mint a korábbiak.
Az egyiken például a kamera előtt bevillan egy kilakkozott körmű női kéz, ami feltehetően ahhoz az emberhez tartozik, aki a felvételeket készíti. A botrány kirobbanása óta kérdéses volt, ki készíthette a felvételt. Ez a villanás arra utalhat, hogy a luxusjachton vendégeskedő egyik nő videózhatta az orgiát - írja az Index.
A Maldív-szigeteken lehet a lopott pénz
Egy másik bejegyzés szerint nem csak búvárkodni jártak a Maldív-szigetekre: mivel Borkai a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke volt, a tisztségéhez járt diplomata útlevél. Így gond nélkül juttatta fel a gépre a készpénzt: érinthetetlen diplomáciai csomagként utazott minden évben a bőröndnyi készpénz.
Legalább két bankban tartja Borkai a korrupcióból származó vagyonát, és ott van még annak az offshore cégnek is a bankszámlája, amivel a győri földügyletet varázsolták meg.
Borkai az elmúlt bő tíz évben Győr egyik leggazdagabb emberévé vált, a polip többi tagját és a hozzájuk tartozó sleppet pedig még gazdagabbá tette. Mivel ebben az ügyben már többen is feljelentést tettek, az ügyészség – ha akarja – nagyon gyorsan ki tudja deríteni, hogy van-e vagyona Borkainak, Rákosfalvynak és társaiknak a Maldív-szigeteken. Bár igaz: az ügyészségének egy feladata van, védje a politikai maffia tagjait - írja a szerző.
Korábban írtuk:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready