A Pornhub pornóoldalról már kedden törölték a Borkai Zsoltról és Rákosfalfy Zoltánról készült orgiavideót. Ezt a "jogtulajdonosok", azaz Borkai és Rákosfalvy kérhette, hiszen a róluk készült felvételek a tudtuk és beleegyezésük nélkül kerültek nyilvánosságra.
A győri fideszes polgármestert lebuktatni akaró Az ördög ügyvédje blog azonban nem sokkal ezután egy másik pornóoldalon jelentette meg a felvételeket. Ezek a már nagyrészt ismert jelenetekből álló, összevágott videók azonban valamivel bővebbek, mint a korábbiak.
Az egyiken például a kamera előtt bevillan egy kilakkozott körmű női kéz, ami feltehetően ahhoz az emberhez tartozik, aki a felvételeket készíti. A botrány kirobbanása óta kérdéses volt, ki készíthette a felvételt. Ez a villanás arra utalhat, hogy a luxusjachton vendégeskedő egyik nő videózhatta az orgiát - írja az Index.
A Maldív-szigeteken lehet a lopott pénz
Egy másik bejegyzés szerint nem csak búvárkodni jártak a Maldív-szigetekre: mivel Borkai a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke volt, a tisztségéhez járt diplomata útlevél. Így gond nélkül juttatta fel a gépre a készpénzt: érinthetetlen diplomáciai csomagként utazott minden évben a bőröndnyi készpénz.
Legalább két bankban tartja Borkai a korrupcióból származó vagyonát, és ott van még annak az offshore cégnek is a bankszámlája, amivel a győri földügyletet varázsolták meg.
Borkai az elmúlt bő tíz évben Győr egyik leggazdagabb emberévé vált, a polip többi tagját és a hozzájuk tartozó sleppet pedig még gazdagabbá tette. Mivel ebben az ügyben már többen is feljelentést tettek, az ügyészség – ha akarja – nagyon gyorsan ki tudja deríteni, hogy van-e vagyona Borkainak, Rákosfalvynak és társaiknak a Maldív-szigeteken. Bár igaz: az ügyészségének egy feladata van, védje a politikai maffia tagjait - írja a szerző.
Korábban írtuk: