2020. május 31., vasárnap, Angéla, Villő, Zengő napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:05 Kirepülő landolt egy háztetőben a németországi Langenhahnban09:30 Szlávik: egészségügyi dolgozók BCG-vakcinával újraoltásával vizsgálják a hatásosságát09:17 Torlódás Nagylaknál és Záhonynál08:57 Meghalt 2 idős, krónikus beteg, 3876-ra emelkedett a fertőzöttek száma08:53 A második világháború óta példátlan a mozgósítás a négererőszak ellen 08:36 Belgium kiállt a WHO mellett08:20 Júliusban indulnak a tengerparti üdülőhelyekre a charterjáratok07:59 Bűvös számot ért el a covidosok száma07:42 Kettős késelés Gyulán - egyik sérült nem élte túl07:30 Kilenc év után szállított újra asztronautákat a fedélzetén amerikai űrhajó - először magáncég06:52 Két csapat tíz koronavírusos játékosa miatt elmarad egy ukrán bajnoki22:38 Origo: elhagyta a Jákobbik süllyedő hajóját két zalaegerszegi tagja, ezzel megszűnt az alapszervezet22:07 Pompeo a kémkedéssel vádolt volt tengerészgyalogos szabadon bocsátását követeli Moszkvától21:15 Biztonságos turisztikai folyosóval mentené a menthetőt a spanyol kormány20:51 Tébolyult nacionalizmus helyett uniós zászlókat! - Kari Geri trianoni ötletén akadt ki egy rajongója
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

L. Simon Lászlót megtámadták a mémek

Reklám

Nyéki Só: mindenki L. Simon Lászlón röhög Kápolnásnyéken, ahol a helyi fideszes oligarcha a független jelöltjeivel pont a Fideszt akarja megbuktatni.
Zoom
Függetlenekkel akarja megbuktatni Kápolnásnyéken a Fideszt L. Simon László fideszes országgyűlési képviselő. Bármilyen furcsán hangzik, pontosan ez a helyzet Vörösmarty Mihály szülőfalujában, ahol gyakorlatilag L. Simon László mindenre rátette a kezét. Az érdekeltségébe tartozó alapítványok, cégek hálója fonta be a település életét, ahol rengeteg botrány volt az elmúlt hónapokban.
A képviselőtestületen keresztül korlátlan befolyásra tett szert, kivételt képez a helyi Fidesz szervezete, ahol ellenállást tanúsítottak L. Simon László nyomulására: egyetlen emberét sem tették fel a jelöltek listájára. Erre válaszul rengeteg független jelöltekkel akarja megbuktatni a választáson a Fidesz listáját, hogy továbbra is megőrizze befolyását a településen. Ez amúgy tilos lenne, de L. Simonnak soha nem okozott gondot, hogy átlépje a tiltott határokat, ha a saját érdekeiről van szó. A kápolnásnyéki konfliktus ugyanakkor a megyében is botrányt okozott, emiatt L. Simonnak magyarázkodnia kellett a Fejér Megyei Hírlapban. Azt állította, hogy a pletykákkal ellentétben mindenhol a Fidesz győzelmében érdekelt, majd a háttérből még erősebb kampánnyal támogatta a Fidesszel szemben induló független embereit.
És ekkor pukkant a humorbomba.
Valakik Nyéki Só címmel a Facebookon humoroldalt indítottak, ahol jobbnál jobb mémvideókban és fotókban röhögtetik ki L. Simon Lászlót és független jelöltjeit.
Zoom
Zoom
Zoom
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready