2020. május 31., vasárnap, Angéla, Villő, Zengő napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:36 Belgium kiállt a WHO mellett08:20 Júliusban indulnak a tengerparti üdülőhelyekre a charterjáratok07:59 Bűvös számot ért el a covidosok száma07:42 Kettős késelés Gyulán - egyik sérült nem élte túl07:30 Kilenc év után szállított újra asztronautákat a fedélzetén amerikai űrhajó - először magáncég06:52 Két csapat tíz koronavírusos játékosa miatt elmarad egy ukrán bajnoki22:38 Origo: elhagyta a Jákobbik süllyedő hajóját két zalaegerszegi tagja, ezzel megszűnt az alapszervezet22:07 Pompeo a kémkedéssel vádolt volt tengerészgyalogos szabadon bocsátását követeli Moszkvától21:56 A második világháború óta példátlan a mozgósítás a négererőszak ellen 21:15 Biztonságos turisztikai folyosóval mentené a menthetőt a spanyol kormány20:51 Tébolyult nacionalizmus helyett uniós zászlókat! - Kari Geri trianoni ötletén akadt ki egy rajongója20:26 Észak-Macedóniában az elmaradt választások miatt kellett meghosszabbítani a rendkívüli állapotot19:40 Gázsprére volt szüksége a rabláshoz a pesterzsébeti félszerzetnek19:23 Negyvenhét afrikai Kolumbuszt mentettek ki a Kanári-szigeteknél19:04 Gyöngyöspatai csoda: 11-re már végez a leckével az összes purdé, csak a tanároktól nem tudnak tanulni
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Egy szendrőládi szavazókörben voksolhat a legtöbb cigány

Reklám

Egy szendrőládi szavazókörben szavazhatnak a legtöbben nemzetiségi választáson vasárnap.
A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település 1-es szavazókörében 739 nemzetiségi választót várnak, közülük egy román, a többiek roma nemzetiségi szavazáson vehetnek részt.
Több mint 600 olyan szavazókör van az országban, ahol mindössze egy nemzetiségi választópolgárt várnak az urnához vasárnap reggel 6 és este 7 óra között.
A nemzetiségi választáson 317 ezer nemzetiségiként regisztrált választópolgár vehet részt. Ők idén nem külön szavazókörben, hanem a lakóhelyük szerinti szavazókörben szavazhatnak nemzetiségük jelöltjeire is.
A helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásának szavazólapjai fehér színűek, a nemzetiségi szavazólap és a boríték zöld. A nemzetiségi választóknak figyelniük kell arra, hogy a zöld borítékot zárják le, mielőtt bedobják az urnába, különben szavazatuk nem lesz érvényes. Arra is figyelniük kell, hogy ne kerüljön az önkormányzati választás fehér szavazólapja a zöld borítékba, mert ezeket a szavazatokat nem lehet figyelembe venni a szavazatok összeszámlálásakor.
(MTI)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready