2019. december 7., szombat, Ambrus napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
19:30 Hosszú Katinka ezúttal is legyőzhetetlennek bizonyult19:16 Sáskacsempész szírt tartóztattak le18:46 Megbosszulták a szóváltásba keveredést a hirtelen megjelenő rokonok18:20 Országszerte ködre figyelmeztet az OMSZ18:03 Kirúgták az NKE-ről a Botka-fúró "kisgazda" zsidót, mert szexistagyanúsan szólt be a Rácz Zsófia-féléknek17:46 Macron barátját is utolérték a korrupcióellenes vizsgálóbírók17:19 Nem engedi a legfelsőbb bíróság Trumpnak, hogy visszahozza szövetségi szinten a halálbüntetést17:04 Újra egyre többen félnek a sötétedés után az utcára menni, a cigányfertőzött vidékeken a legóvatosabbak16:33 Negyven év után kerültek elő a legnagyobb NDK-s műtárgylopás során meglovasított képek16:18 Disznó-majom kimérákat kotyvasztottak kínai tudósok, de nem éltek sokáig15:59 Megkerült az eltűnt 13 éves kislány - nem szólt a szüleinek arról, hogy két éjszakát a barátainál tölt15:46 Von der Leyen 170 millió euró uniós támogatásról állapodott meg Etiópiával, de az elnökük közölte, hogy ennél több kell15:21 A globális felmelegedés és a óceánok szennyezése miatt egyre kevésbé kapnak levegőt a cápák14:53 NNK: decemberben sem késő beadatni az influenza elleni védőoltást14:31 Most éppen a mangalicát lopnák el tőlünk az oláhok
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Mentőorvosként dolgozik tovább az orvosi kamara volt elnöke

Reklám

A Magyar Orvosi Kamara (MOK) szombati tisztújítását követően a Népszavának nyilatkozott Kincses Gyula újdonsült elnök és Éger István, a kamara volt elnöke is.
Kincses arról beszélt, hogy biztosan tervezik a kamara mögött álló cégháló átvilágítását, mert elmondása szerint nem látni, mi történik ott.
Ha kiderül, hogy maga a konstrukció okos, akkor meghagyjuk, de mindenképpen átláthatóvá tesszük a cégek működését – közölte a MOK új elnöke, aki megjegyezte, hogy nincs olyan elhatározás, hogy bárkit is le kellene cserélni vagy ki kellene rúgni.
Arra a kérdésre, hogy Éger kaphat-e végkielégítést, Kincses azt felelte, hogy ami a törvény szerint jár neki, azt odaadják, viszont azt a gesztust nem tervezik, amit Tarlós Istvánnak tett Karácsony Gergely főpolgármester, azaz nem adnak többletjuttatást a volt vezetőnek.
Éger a lapnak ugyanakkor azt mondta, nem számított ekkora szavazati különbségre a tisztújításon, elmondása szerint ebben sajnos visszaköszönt a tavaszi küldöttállítás, ami nem egészen őszinte körülmények között zajlott. Sok helyütt úgy toborozták a küldötteket, hogy „gyere el, egy évben egyszer kell csak, hogy ott légy, más dolgod nincs”.
Zoom
Éger István (fotó: Kovács Attila / MTI)
A volt elnök folytatja az orvosi munkát, mint mondta, büszke arra, hogy 63 évesen még elég jó a fizikuma ahhoz, hogy kivonuló mentőorvosként dolgozzon, amit évtizedek óta nagy örömmel tesz.
(24.hu)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready