Bezár!
2020. február 28., péntek, Elemér napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:23 Már megint15:55 "Beni Ganz nem meri megtámadni Iránt" - mondja egy kiszivárogtatott hangfölvételen a saját főtanácsadója15:38 A Volánbusz soron kívüli higiéniai intézkedésekkel védi utasait és munkavállalóit15:20 Súlyos veszteség érte a török haderőt Szírában15:08 Ketten hazamehettek a budapesti kórházi karanténból14:44 Késsel rabolt ki egy férfi egy ékszerboltot Nagykanizsán14:18 Nem azt kérdezi a NATO, mit keres Törökország Szíriában, inkább felszólítják Aszadot, hogy tegye le a fegyvert14:05 Hétfőn megkezdik a kerti zöldhulladék elszállítását Budapesten13:23 Erdogan megnyitotta a határt az Európába irányuló migránsáradat előtt - íme az első sáskák13:01 Dr. Ilkei Csaba: az első 3 év a 32-ből: 1988-1990 - Lakitelek, Magyar Televízió, MDF12:55 Történelmi mélyponton a forint12:32 A facebookos zsidók is félnek a koronavírustól11:57 Toroczkai a Horthy-megemlékezésről az ATV-ben - 3 percet kellett várni, amíg előkerültek a "halálvonatok"11:41 Kalapáccsal és gumibottal verte meg "riválisa" autóját egy féltékeny mosonmagyaróvári asszony10:51 Árad a Felső-Tisza, egyre több hulladék érkezik Ukrajnából
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Mentőorvosként dolgozik tovább az orvosi kamara volt elnöke

Reklám

A Magyar Orvosi Kamara (MOK) szombati tisztújítását követően a Népszavának nyilatkozott Kincses Gyula újdonsült elnök és Éger István, a kamara volt elnöke is.
Kincses arról beszélt, hogy biztosan tervezik a kamara mögött álló cégháló átvilágítását, mert elmondása szerint nem látni, mi történik ott.
Ha kiderül, hogy maga a konstrukció okos, akkor meghagyjuk, de mindenképpen átláthatóvá tesszük a cégek működését – közölte a MOK új elnöke, aki megjegyezte, hogy nincs olyan elhatározás, hogy bárkit is le kellene cserélni vagy ki kellene rúgni.
Arra a kérdésre, hogy Éger kaphat-e végkielégítést, Kincses azt felelte, hogy ami a törvény szerint jár neki, azt odaadják, viszont azt a gesztust nem tervezik, amit Tarlós Istvánnak tett Karácsony Gergely főpolgármester, azaz nem adnak többletjuttatást a volt vezetőnek.
Éger a lapnak ugyanakkor azt mondta, nem számított ekkora szavazati különbségre a tisztújításon, elmondása szerint ebben sajnos visszaköszönt a tavaszi küldöttállítás, ami nem egészen őszinte körülmények között zajlott. Sok helyütt úgy toborozták a küldötteket, hogy „gyere el, egy évben egyszer kell csak, hogy ott légy, más dolgod nincs”.
Zoom
Éger István (fotó: Kovács Attila / MTI)
A volt elnök folytatja az orvosi munkát, mint mondta, büszke arra, hogy 63 évesen még elég jó a fizikuma ahhoz, hogy kivonuló mentőorvosként dolgozzon, amit évtizedek óta nagy örömmel tesz.
(24.hu)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready