2020. január 19., vasárnap, Kenéz napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:17 "A történelem elmezavarában élünk" - interjú ifj. Hegedűs Loránttal14:47 Medvegyev megelégedéssel nyilatkozott saját kormányfőségéről14:22 Miskolci orvosigazgató: hazugság a cigánysterilizáció, a magyar nőnek sem vették ki mindkét petevezetékét13:50 Dörner György és Koltai Róbert kapja idén a Madách-díjat13:27 Nyolc ember halt meg egy csehországi betegotthonban13:17 Hazaszállították az Iránban lelőtt utasszállító ukrán áldozatainak maradványait12:49 BZSH-elnök: a budapesti zsidóság örök hálával tartozik a felszabadító szovjet katonáknak - kormányzati támogatással12:18 A hejcei légi katasztrófa áldozataira emlékeztek11:18 Az apostolok cselekedetei vannak a ma kezdődő ökumenikus imahét központjában11:04 Szellemi holokauszt, fizessenek a gonosz, rasszista szegregáló tanárok! - 444-riport és egy vérző szívű Polgár pénzgyűjtése10:45 Nyíregyházi rasszizmus: túl gyorsan kapnak bérlakásokat a cigányok, és nem is magyar családok mellett10:27 Trump-ügyvédek: az amerikai polgárok szabad választáshoz fűződő jogát sérti az impeachment10:09 Hattagú családot mészároltak le Afganisztánban09:48 Kétszázezer öncélú, hedonista és extravagáns párttagot büntettek meg Kínában09:25 Albin Kurti kapta a kormányalakítási megbízást a koszovói elnöktől
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Nem az életkora miatt problémás a Fidesz (?) új államtitkár-helyettese

Reklám

A héten robbant a fideszes bomba, miszerint egy 22 éves joghallgató lányt, bizonyos Rácz Zsófiát neveznek ki ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkárrá. Az elsőre hihetetlennek tűnő lépés megvalósíthatósága érdekében még törvényt is hajlandó módosítani a kormánypárti gépezet.
Zoom
De vajon ki ez a Zsófia, hogy még ezt is megteszik érte Orbánék? Azt nem volt nehéz kitalálni - és persze logikus is -, hogy Fidesz-közeli hölgyikéről van szó. De van itt valami más is.
Rácz Zsófia ugyanis a Hitgyüli lapjának, a Heteknek a munkatársa (és így nagy valószínűséggel a cionista szekta tagja is).
Zoom
Zoom
Rácz Zsófia Hetek-munkatársként a hitgyülis Hit Rádióban
Zoom
Az apja pedig nem más, mint Rácz Erik zenész, aki annak idején Mr. Rick néven vált igazán ismertté a popszakmában.
Természetesen ő is kötődik a Hitgyülihez. Igaz, ott már Erik Newman néven próbálták a karrierjét felfuttatni, a hírhedten magyarellenes Pajor Tamás volt az egyik szerzőtársa.
Korábban a szekta könyvesboltjában árulták a lemezét:
Zoom
Fb-oldalán is látható a kedveléseknél, hogy hová húz. Németh Sándor, Kereszténysziget, Pajor Tamás stb. önmagáért beszél.
Továbbra sincs a legjobb kezekben tehát a magyar ifjúságpolitika (már amennyire létezik egyáltalán), ellenkezőleg: a zsidók és Izrael érdekeit mindennél előbbre tartó, a Fidesz által egyházzá emelt, de valójában komoly nemzetbiztonsági kockázatot jelentő cionista bizniszszekta tehette rá a kezét erre is. Ezt már csak azzal lehetne megkoronázni, ha a hamarosan állás nélkül maradó Netanjahu feleségére bíznák a teljes államtitkárságot...
Skorzeny - Kuruc.info
Korábban írtuk:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready