2020. március 30., hétfő, Zalán napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:55 Eljött a fehérorosz labdarúgó-bajnokság ideje22:41 A Közel-Keleten is terjed a Covid-1922:29 Emberi csontokat találtak egy szentendrei ingatlan udvarán22:03 Az antifa csokit, a Fidesz mottót lopott - Heti progresszió, XXI. rész (16+)21:29 Fertőzöttek millióira és akár 200 ezer halottra lehet számítani az Egyesült Államokban 20:57 A katasztrófavédelem kész csatlakozni a RescEU-programhoz20:33 Moszkvában meghaladta az ezret a fertőzöttek száma - kötelező házi karantént rendeltek el20:10 A járványgörbe lefele ível Lombardiában19:47 Spanyolországban több mint nyolcszázzal nőtt a halottak száma egy nap alatt - leállítják a nem létfontosságú ágazatokat19:39 Átlépte a tízezret az igazolt fertőzöttek száma Belgiumban19:07 Egy vármegyés lány a jövő generációjának kineveléséről18:48 "Mészáros Géza repülőhadnagy úr, jó repülést az ég felé!" - a harmadik emlékséta18:30 Minél rosszabb a piac, annál jobb lehetőségek vannak a profitra - a koronavírus haszonélvezői17:45 "Asszed, zászló vagy, oszt izé vagy?" - kátrányos helyzetű polgártársunk és a buszsofőr esete17:20 Párizs 2024: felül kell vizsgálni az olimpiai terveket
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Nem az életkora miatt problémás a Fidesz (?) új államtitkár-helyettese

Reklám

A héten robbant a fideszes bomba, miszerint egy 22 éves joghallgató lányt, bizonyos Rácz Zsófiát neveznek ki ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkárrá. Az elsőre hihetetlennek tűnő lépés megvalósíthatósága érdekében még törvényt is hajlandó módosítani a kormánypárti gépezet.
Zoom
De vajon ki ez a Zsófia, hogy még ezt is megteszik érte Orbánék? Azt nem volt nehéz kitalálni - és persze logikus is -, hogy Fidesz-közeli hölgyikéről van szó. De van itt valami más is.
Rácz Zsófia ugyanis a Hitgyüli lapjának, a Heteknek a munkatársa (és így nagy valószínűséggel a cionista szekta tagja is).
Zoom
Zoom
Rácz Zsófia Hetek-munkatársként a hitgyülis Hit Rádióban
Zoom
Az apja pedig nem más, mint Rácz Erik zenész, aki annak idején Mr. Rick néven vált igazán ismertté a popszakmában.
Természetesen ő is kötődik a Hitgyülihez. Igaz, ott már Erik Newman néven próbálták a karrierjét felfuttatni, a hírhedten magyarellenes Pajor Tamás volt az egyik szerzőtársa.
Korábban a szekta könyvesboltjában árulták a lemezét:
Zoom
Fb-oldalán is látható a kedveléseknél, hogy hová húz. Németh Sándor, Kereszténysziget, Pajor Tamás stb. önmagáért beszél.
Továbbra sincs a legjobb kezekben tehát a magyar ifjúságpolitika (már amennyire létezik egyáltalán), ellenkezőleg: a zsidók és Izrael érdekeit mindennél előbbre tartó, a Fidesz által egyházzá emelt, de valójában komoly nemzetbiztonsági kockázatot jelentő cionista bizniszszekta tehette rá a kezét erre is. Ezt már csak azzal lehetne megkoronázni, ha a hamarosan állás nélkül maradó Netanjahu feleségére bíznák a teljes államtitkárságot...
Skorzeny - Kuruc.info
Korábban írtuk:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready