Bezár!
2020. augusztus 9., vasárnap, Emőd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:11 Megnyíltak a szavazóhelyiségek Fehéroroszországban07:58 Átlépte a százezret a covidos halottak száma Brazíliában07:41 Nincs már sok idejük hátra a Huawei Kirin-csipjeinek07:25 Trump nem jutott dűlőre a demokratákkal, rendeletben próbál munkanélküli segélyt adni06:56 Összetört a gigászi Milne23:01 Fehéroroszország: a választásra jogosultak harmada már előzetesen voksolt, "véletlenül" őrizetbe vettek két ellenzéki kampánystábtagot22:48 Napi devianciapropaganda: Józsefváros a legújabb Zugló22:33 "Akasszátok fel őket!" - ez a tüntető tömeg kedvenc jelszava az "ítélet napján" Bejrútban22:19 Jeruzsálemben tömegtüntetésen követelik Binjámin Netanjáhu és kormánya távozását21:57 Momentum-DK-viszály: manipulált hangfelvétellel, fizetett hirdetésben sározással folytatódott a gödi történet21:25 Ronaldinhóék újabb 200 ezer dollár kifizetése után szabadulhattak a paraguayi luxushotelből21:01 Tizenegyen meghaltak egy lakástűzben a csehországi Bohumínban - állítólag egy lakó felgyújtotta a saját ajtaját20:46 A magyarországi négerek is rájöttek, milyen nehéz a sorsuk20:10 MACS-vezető: a vértranszfúzió a legnagyobb doppingmumus19:33 Megnőtt az illegálisan Csehországban tartózkodók száma - ukránok, moldovaiak, vietnámiak
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Nem az életkora miatt problémás a Fidesz (?) új államtitkár-helyettese

Reklám

A héten robbant a fideszes bomba, miszerint egy 22 éves joghallgató lányt, bizonyos Rácz Zsófiát neveznek ki ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkárrá. Az elsőre hihetetlennek tűnő lépés megvalósíthatósága érdekében még törvényt is hajlandó módosítani a kormánypárti gépezet.
Zoom
De vajon ki ez a Zsófia, hogy még ezt is megteszik érte Orbánék? Azt nem volt nehéz kitalálni - és persze logikus is -, hogy Fidesz-közeli hölgyikéről van szó. De van itt valami más is.
Rácz Zsófia ugyanis a Hitgyüli lapjának, a Heteknek a munkatársa (és így nagy valószínűséggel a cionista szekta tagja is).
Zoom
Zoom
Rácz Zsófia Hetek-munkatársként a hitgyülis Hit Rádióban
Zoom
Az apja pedig nem más, mint Rácz Erik zenész, aki annak idején Mr. Rick néven vált igazán ismertté a popszakmában.
Természetesen ő is kötődik a Hitgyülihez. Igaz, ott már Erik Newman néven próbálták a karrierjét felfuttatni, a hírhedten magyarellenes Pajor Tamás volt az egyik szerzőtársa.
Korábban a szekta könyvesboltjában árulták a lemezét:
Zoom
Fb-oldalán is látható a kedveléseknél, hogy hová húz. Németh Sándor, Kereszténysziget, Pajor Tamás stb. önmagáért beszél.
Továbbra sincs a legjobb kezekben tehát a magyar ifjúságpolitika (már amennyire létezik egyáltalán), ellenkezőleg: a zsidók és Izrael érdekeit mindennél előbbre tartó, a Fidesz által egyházzá emelt, de valójában komoly nemzetbiztonsági kockázatot jelentő cionista bizniszszekta tehette rá a kezét erre is. Ezt már csak azzal lehetne megkoronázni, ha a hamarosan állás nélkül maradó Netanjahu feleségére bíznák a teljes államtitkárságot...
Skorzeny - Kuruc.info
Korábban írtuk:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready