2020. január 19., vasárnap, Kenéz napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
13:27 Nyolc ember halt meg egy csehországi betegotthonban13:17 Hazaszállították az Iránban lelőtt utasszállító ukrán áldozatainak maradványait12:49 BZSH-elnök: a budapesti zsidóság örök hálával tartozik a felszabadító szovjet katonáknak - kormányzati támogatással12:18 A hejcei légi katasztrófa áldozataira emlékeztek11:18 Az apostolok cselekedetei vannak a ma kezdődő ökumenikus imahét központjában11:04 Szellemi holokauszt, fizessenek a gonosz, rasszista szegregáló tanárok! - 444-riport és egy vérző szívű Polgár pénzgyűjtése10:45 Nyíregyházi rasszizmus: túl gyorsan kapnak bérlakásokat a cigányok, és nem is magyar családok mellett10:27 Trump-ügyvédek: az amerikai polgárok szabad választáshoz fűződő jogát sérti az impeachment10:09 Hattagú családot mészároltak le Afganisztánban09:48 Kétszázezer öncélú, hedonista és extravagáns párttagot büntettek meg Kínában09:25 Albin Kurti kapta a kormányalakítási megbízást a koszovói elnöktől09:02 Miskolci orvosigazgató: hazugság a cigánysterilizáció, a magyar nőnek sem vették ki mindkét petevezetékét08:59 Pöcegödör lett a kínai elnökből - a Facebook szerint ez csak műszaki hiba08:43 Gaudiék bepereltek egy magyargyalázó szennyportált08:21 Maduro tárgyalna az Egyesült Államokkal
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Ismét Kaposvár: nem akciófilm-forgatás zajlott, ezek csak egy "kártalanításra érett" intézetis hétköznapjai

Reklám

Akciófilmbe illő eseménysort ismertetett a Somogy Megyei Főügyészség 24.hu-nak megküldött tájékoztatása egy olyan 17 évesről, aki ellen a Kaposvári Járási Ügyészség 18 rendbeli, köztük minősített személyi szabadság megsértésének bűntette, zsarolás bűntette, rablás bűntette és más bűncselekmények miatt nyújtott be vádiratot, írja a liberális lap, pedig csak egy intézetis cigány átlagos hétköznapjáról kellett beszámolniuk.
A vádlott először nevelőotthonokban, majd Kaposvár közterületein követte el a bűncselekményeket. Előbb 2019 áprilisától 2019 júliusáig gondozási helyein számos konfliktust kezdeményezett, intézetis társait többször bántalmazta, ököllel ütötte és rugdalta őket.
Zoom
(Valószínűleg) illusztráció
A 17 éves a csoportjában lévő egyik – nála fiatalabb – fiúval szemben különösen durva volt. Őt folyamatosan félelemben tartotta, ok nélkül bántotta, majd veréssel arra kényszerítette, hogy az otthonban helyette takarítson, vele menjen kimenőre, egy kaposvári áruház előtt neki kolduljon és cigarettacsikkeket gyűjtsön. A megfélemlített sértettől a fiatalkorú vádlott továbbá erőszakkal és fenyegetéssel megszerezte telefonjait és új cipőjét, amiket később eladott.
De ez még csak a kezdett volt.
  • A vádirat szerint ezután a vádlott 2019. augusztus 12-én reggel ittasan kedvezményes jegyet akart vásárolni a kaposvári vasútállomáson
  • azonban nem volt diákigazolványa, ezért a pénztáros azt nem adhatott neki.
  • a vádlott ettől "idegállapotba került", belerúgott a pénztár falába és hangosan szidalmazta a vasúttársaságot.
  • a sértett erre a pénztárból kijött és ki akarta vezetni az agresszív vádlottat az állomás épületéből, de a vádlott a vasúti dolgozóra támadt, őt arcon ütötte, majd a helyszínről elfutott.
  • a "fiatal" még aznap, az esti órákban egy ismerősére támadt, bántalmazta, a sértettől erőszakkal elvette ezerötszáz forintját, majd a sértett segítségére siető fiúkat is bántalmazta.
És a történetnek még itt sem volt vége.
Mivel a legutolsó eset után rendőri intézkedésre került sor a vádlottal szemben, azonban előállítása során az őt szállító rendőrautó egy taxival összeütközött, amely során az egyik járőr megsérült, a taxi utasai pedig a járműbe szorultak. A vádlott ezt kihasználva a kocsiból kiszállt, és segítéget nyújtott a bajbajutottaknak.
Na jó, ez utóbbi nem igaz, valójában eliszkolt a helyszínről, és csak később fogta el a rendőrség.
A 17 éves kis "kártalanításra váró" jelenleg előzetes letartóztatásban van.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready