Bezár!
2020. augusztus 14., péntek, Marcell napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:38 Összeborultak Gyurcsány körül a ballibek: minden körzetben egy jelöltet indítanak22:14 London 2012 - eddig 139 doppingesetre derült fény21:42 Az Egyesült Arab Emírségek békemegállapodást kötött Izraellel - azt hazudják, ez menti meg Palesztinát21:23 WHO-szakértő: a lazább magatartásnak is köszönhető a járvány újabb előretörése21:05 Vicces jenkik: ők mindenhol beavatkoznak, de ha más teszi, akkor "aggódni" kezdenek19:44 Bejrút: az FBI is részt vesz a nyomozásban19:14 Letartóztatták Azerbajdzsán szerbiai nagykövetét18:52 Moszkva: külső erők próbálják destabilizálni Fehéroroszországot18:31 Horvátországban új rekordot döntött a fertőzöttek száma17:50 Raktárba került jobboldaliság: anarcho-kommunistákat pénzel a kormány17:22 Egymillió alá csökkent az első alkalommal munkanélküli segélyt kérők száma az Egyesült Államokban16:56 Romániában ismét csúcsot döntött a napi megbetegedések és elhalálozások száma16:35 Szükségállapotot vezettek be a libanoni fővárosban16:07 Mindenki megnyugodhat: Biden alelnöke ugyan színes, de a családja zsidó, és támogatja Izrael telepespolitikáját is15:47 Netanjahu: az Egyesült Államok állította le az annektálást
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Ismét Kaposvár: nem akciófilm-forgatás zajlott, ezek csak egy "kártalanításra érett" intézetis hétköznapjai

Reklám

Akciófilmbe illő eseménysort ismertetett a Somogy Megyei Főügyészség 24.hu-nak megküldött tájékoztatása egy olyan 17 évesről, aki ellen a Kaposvári Járási Ügyészség 18 rendbeli, köztük minősített személyi szabadság megsértésének bűntette, zsarolás bűntette, rablás bűntette és más bűncselekmények miatt nyújtott be vádiratot, írja a liberális lap, pedig csak egy intézetis cigány átlagos hétköznapjáról kellett beszámolniuk.
A vádlott először nevelőotthonokban, majd Kaposvár közterületein követte el a bűncselekményeket. Előbb 2019 áprilisától 2019 júliusáig gondozási helyein számos konfliktust kezdeményezett, intézetis társait többször bántalmazta, ököllel ütötte és rugdalta őket.
Zoom
(Valószínűleg) illusztráció
A 17 éves a csoportjában lévő egyik – nála fiatalabb – fiúval szemben különösen durva volt. Őt folyamatosan félelemben tartotta, ok nélkül bántotta, majd veréssel arra kényszerítette, hogy az otthonban helyette takarítson, vele menjen kimenőre, egy kaposvári áruház előtt neki kolduljon és cigarettacsikkeket gyűjtsön. A megfélemlített sértettől a fiatalkorú vádlott továbbá erőszakkal és fenyegetéssel megszerezte telefonjait és új cipőjét, amiket később eladott.
De ez még csak a kezdett volt.
  • A vádirat szerint ezután a vádlott 2019. augusztus 12-én reggel ittasan kedvezményes jegyet akart vásárolni a kaposvári vasútállomáson
  • azonban nem volt diákigazolványa, ezért a pénztáros azt nem adhatott neki.
  • a vádlott ettől "idegállapotba került", belerúgott a pénztár falába és hangosan szidalmazta a vasúttársaságot.
  • a sértett erre a pénztárból kijött és ki akarta vezetni az agresszív vádlottat az állomás épületéből, de a vádlott a vasúti dolgozóra támadt, őt arcon ütötte, majd a helyszínről elfutott.
  • a "fiatal" még aznap, az esti órákban egy ismerősére támadt, bántalmazta, a sértettől erőszakkal elvette ezerötszáz forintját, majd a sértett segítségére siető fiúkat is bántalmazta.
És a történetnek még itt sem volt vége.
Mivel a legutolsó eset után rendőri intézkedésre került sor a vádlottal szemben, azonban előállítása során az őt szállító rendőrautó egy taxival összeütközött, amely során az egyik járőr megsérült, a taxi utasai pedig a járműbe szorultak. A vádlott ezt kihasználva a kocsiból kiszállt, és segítéget nyújtott a bajbajutottaknak.
Na jó, ez utóbbi nem igaz, valójában eliszkolt a helyszínről, és csak később fogta el a rendőrség.
A 17 éves kis "kártalanításra váró" jelenleg előzetes letartóztatásban van.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready