2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
20:22 NVB: nem lehet népszavazást tartani a nyugdíjemelésről19:39 Még mindig a pohártartó és a személyiségzavar a téma Molnár Ricsi perében19:03 Kivizsgálják a repülőtéren órákat veszteglő légijárat ügyét18:43 A fasiszta brigantik már a DK-ba is befurakodtak: 2,6% nem akarta Ferit elnöknek18:34 A hivatalban lévő államfő nyerte az elnökválasztást Afganisztánban17:53 Iskolai mészárlásra készülő kercsi tizenéveseket vettek őrizetbe17:32 Csokifütyizés helyett rendőrt hívott egy budapesti nő, így fogtak el egy körözött nigériai bűnözőt16:46 A kubai orvoslás jelensége - a gazdagság és egészségipar eddig ismert összefüggéseinek cáfolata16:25 Fogolycserét hajtott végre Irán és Németország15:52 Remek fickó az egyik mentős támadója: beleegyezett, hogy megússza felfüggesztettel15:31 Újra a Kúriára kerül a volt barátnőjét lúggal leöntő orvos ügye15:16 Felmentették a szentesi jegyző elleni kézigránátos merénylettel vádolt férfit14:45 TASZ: szégyenteljes, hogy a HírTV mert normális hangnemben tudósítani a kitörés-megemlékezésről, de azért még nem kellene bojkottálni14:14 Bíróság előtt a nádudvari "csínytevő lányok"13:57 Partiumi-bánsági könyvbemutató körúton Gaudi a Nemzeti jogvédelem című kötetével
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Beismerte a "fideszes tanár", hogy ellopta a gyerekek pénzét

Reklám

Elismerte bűnösségét azt a budapesti tanár, akit azzal vádoltak meg, hogy milliókat sikkasztott el egy V. kerületi iskola alapítványának pénzéből – írja a hvg. A tanár a bűncselekmény idején a kerületi önkormányzat bizottságának Fidesz-KDNP-s delegáltja volt, és a hírportál szerint a férfit csak „fideszes tanárnak” hívták.
A tanár 2017 áprilisában tűnt el a Szemere Bertalan Általános Iskola és Gimnáziumból, majd egy értekezleten az igazgató bejelentette, hogy valaki visszaélt a pénzzel, de akkor nem derült ki a személye. A lap informátorai akkor elmondták, az értekezleten írattak alá a tanárokkal egy olyan titoktartási nyilatkozatot, amiben benne volt, hogy senkinek sem beszélhetnek az elhangzottakról. A tanár később egy másik iskolában bukkant fel.
A hvg most azt írja, hogy a jogerősen elítélt Király András Győző több mint 3 millió forintot sikkasztott el abból a pénzből, amit szülők, egykori diákok és más támogatók adtak össze a gyerekek táboroztatására, kirándulásra és más jutalmakra. A férfi korábban tagadta bűnösségét, decemberben azonban a bírósági per előkészítő ülésén helyből lemondott a tárgyaláshoz fűződő jogáról, és rögtön bűnösnek is vallotta magát.
A sikkasztó tanár a pénz nagy részét már visszafizette, de nagyjából félmillió forinttal még mindig tartozik, és az alapítvány kénytelen fizetni a bankszámláról lenyúlt milliós összeg elmaradt kamatát, valamint a bankköltséget is, amit Király okozott.
(24.hu)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready