2020. szeptember 29., kedd, Mihály, Kapolcs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
13:01 Bélyegblokkot bocsátott ki a Magyar Posta Trianon évfordulójára12:52 Jó hír is van12:35 Pintér szerint a közrend, a közbiztonság szilárd, és nincs no-go zóna Magyarországon12:17 Vádat emeltek a zsilettpengés cigány ellen Miskolcon12:05 Vádat emeltek Fekete-Győr ellen11:51 Római legionárius eddigi legrégebbi ismert lemezvértjére bukkantak Németországban11:28 Izraeli válogatott palesztin igazolt az Egyesült Arab Emírségekbe10:55 Folytatódtak az összecsapások Hegyi-Karabahban és környékén10:37 Már emberölés gyanújával nyomoznak a bári kastélytűz ügyében, amelyben a budapesti milliárdos életét vesztette10:22 Trumpot Obama egyik zsidója játszotta el Biden próbavitáin09:54 124 éves Erzsók nénivel és magyar csodaszerrel gyógyított Merkellel is támadnak a csaló áruházak09:40 Északra akart szökni a lelőtt dél-koreai férfi - hamar megtapasztalta a rendszer vendégszeretetét09:25 Nyolcan meghaltak, 851-gyel nőtt a fertőzöttek száma09:14 Kigyulladt egy iskola tetőtere Józsefvárosban09:01 Bezárják a börtönt, amely nem tudta visszatartani a Köpcöst
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Gyilkos volt a beceneve a zsámboki cigánynak, aki megölte és megerőszakolta a pelenkázásra szoruló 88 éves asszonyt

Reklám

Beismerő vallomást tett az 26 éves "férfi", aki 2017 októberében vascsővel agyonvert, majd megerőszakolt egy 88 éves asszonyt Zsámbokon. Ezt az ügy másodrendű vádlottjának ügyvédje, Nagy Imre mondta a 24.hu-nak.
Zoom
Fotók: 24.hu
Az emberi ésszel szinte felfoghatatlan ocsmányságokat művelő 26 éves "P." János segédmunkásként dolgozott Zsámbokon, és ott is lakott. 2017. október 14-én előleget kért a főnökétől, majd az egyik, akkor még fiatalkorú munkatársával elment a helyi trafikba, sört, bort és pálinkát ittak. Amikor visszatértek a szállásukra, az idősebb férfi tovább ivott a társaival. Éjjel egy óra körül magához vett egy vascsövet és elindult a faluba.
A céltalanul bolyongó "P." János egy olyan házhoz érkezett, ahol egyedül élt egy 88 éves, rendszeres ápolásra és gondozásra szoruló asszony. A cigány bement a házba, az ágyból már felkelni sem tudó idős nő ágya mellé lépett, a kezében lévő vascsővel nagy erővel négyszer fejbe vágta, majd megerőszakolta.
Zoom
A brutális gyilkosság után meggyújtotta az asszony környezetében lévő ruhákat, majd reggel visszament a szállásra. Amikor hazaérkezett, levette a véres ruháit és lefeküdt. Még az ágyában feküdt, amikor közölte a munkatársaival, így a másodrendű vádlottal, "H." Józseffel is, hogy megölt egy idős nőt. Ekkor a "fiatal fiú" betette a kályhába P. János ruháit és cipőjét, hogy elégessék. Ám egyiküknél sem volt gyufa és öngyújtó, így a bűnjelek megsemmisítése nem sikerült.
A büntetett előéletű "H." József a lapnak korábban azt mondta, hogy a néni már nem élt, amikor a Gyilkos becenévre hallgató (de azért a rokonság szerint jó fiú) volt munkatársa megerőszakolta. Azt állította, hogy fenyegetés hatására segített eltüntetni "P." Jánosnak a ruhadarabjait. A "fiatal fiú" ügyvédje, Nagy Imre szerint "H." József abban a helyzetben csak azt tette, amire utasította a hidegvérű gyilkos.
"P. Jánosra életfogytiglant, a szintén vallomást tevő védencemre pedig végrehajtandó szabadságvesztést kért az ügyész. Úgy gondolom, hogy akkor születik igazságos ítélet, ha felmentik a védencemet, mert nem bűnös szándékkal, hanem fenyegetés hatására, félelmében cselekedett" – mondta Nagy. A bíróság pénteken hoz ítéletet az ügyben.
Frissítés: a beszámítható szörnyeteg és a kisgyerekes, büntetett előéletű "fiú"
Tényleges életfogytig tartó fegyházra ítélte emberölés miatt a Budapest Környéki Törvényszék a cigány szörnyeteget. Ez elvileg azt jelenti, hogy soha életében nem jöhet ki a börtönből. A bűnjelek eltüntetésében segédkező "H." Józsefet 1 év 6 hónap fogházra ítélték bűnpártolás miatt.
Az elmeorvosi szakértői vélemény megállapította, hogy a brutális gyilkosságot elkövető cigány teljesen beszámítható, azaz semmi olyan elmebetegségben nem szenvedett, ami kizárta vagy korlátozta volna a beszámítható képességét a gyilkosság elkövetésekor.
A bíróság bűnösnek mondta ki "P." Jánost nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel, aljas célból, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölésben, ezért őt életfogytig tartó fegyházra és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte. A bíróság a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségét kizárta.
Fiatal cinkostársa végig azzal védekezett, hogy fenyegetés hatására, félelmében segített neki eltüntetni a bűnjeleket, de a bírót ez nem hatotta meg. A kisgyerekes (!), büntetett előéletű "fiút" 1 év 6 hónap fogházra ítélték bűnpártolásért. Az ügyész tudomásul vette az ítéletet, de mivel mindkét vádlott és védője fellebbezett, ezért az nem jogerős.
(24.hu nyomán)
2. frissítés: kegyetlen és embertelen bántalmazás
Annyira, hogy a tárgyalást zárt ajtók mögött kellett tartani.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready