2020. február 17., hétfő, Donát, Egyed napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:06 Washington megfenyegette a Huaweijel együttműködő országokat09:51 Vádat emeltek a terézvárosi ingatlanügyletek miatt09:13 HVIM: köszönjük a Belügyminisztériumnak, és üzenünk az Indexnek08:42 Trump legújabb ötlete: Oroszország hagyjon fel a szíriai kormány támogatásával!08:12 Bíróság: jogszerűen tartottak házkutatást az ausztrál ABC-nél07:47 Csaknem kétszáz határsértő ellen intézkedtek a hétvégén07:33 9,5 millió ausztrál dollárt gyűjtöttek jótékonysági koncerttel a bozóttüzek károsultjainak megsegítésére06:49 Antibiotikum-rezisztencia rontja a keskenyszájú orrszarvúk helyzetét22:12 Aleppó tartomány nagy részét visszafoglalták a szíriai kormányerők21:58 Nem jött be a budipaktum a CDU és a Baloldal között21:49 Sály nem látott még annyi rendőrt, amennyit a hazafiak cigánybűnözés elleni tiltakozása miatt odaküldtek21:39 Bedrogozva lövöldözött gáz-riasztó fegyverével egy tatabányai férfi - "csak kipróbálta"21:25 Alacsony részvétel mellett izgalmak nélkül nyert a massza jobbikos jelöltje20:58 Meghalt az első tajvani koronavírus-fertőzött20:39 Munkavacsorán készítették elő az EU és a Nyugat-Balkán kapcsolatainak mélyítgetését
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Végleg felhagy (?) vállalkozásával a lánya sírjánál szelfiző "motivációs tréner"

Reklám

Lippai Marianna úgy döntött, végleg felhagy a coach-kodással, a lánya halálával értékesített mörcsöndájsz-kegytárgyak értékesítésével és a hasonló tematikára épülő előadásokkal. Alábbi soraival búcsúzik a Bors szerint:
Ülök a laptopom előtt, és az ujjaimat most is a lelkem vezeti. Amit most szeretne veletek tudatni, hozzátok szól és nektek. (…) Hét évig igyekeztem erősíteni az olvasóim hitét. Úgy érzem, sikeresen. Boldog voltam ettől. (…) Fél éve azonban valakiknek nem tetszett ez a Lippai Marianna. Ezért megpróbáltak bemocskolni, megalázni és nyilvánosan lejáratni az egész ország előtt. Túléltem. Miért is ne éltem volna túl? Ha abba nem haltam bele, hogy egyetlen kislányom meghalt, akkor pont egy ilyenbe fogok? Nem! (…) Hittem, hogy ennek a rémálomnak idővel vége lesz. Nem adtam fel. Tudtam, hogy sokan számítanak rám. Nem hagyhattam cserben őket. Most 2020. január 17-ét írunk. Én azóta is minden áldott nap valamilyen formában kapom a gyűlöletet, a mocskot, a bántást azoktól, akiknek nem tetszett Lippai Marianna. És már a szeretteimet bántják. Amit nem hagyhatok.(…) Méltósággal és büszkén hagyom el ezt a közösségi felületet, ahol a hétköznapi Lippai Marianna lesz csak jelen. Mindent köszönök. Isten áldjon benneteket! Ölelésem! Lippai Marianna.
Zoom
Mi pedig a figyelmet a ténykedésére ráirányító Tibi atya soraival búcsúzunk tőle:
A megvetés ellenére pislákol bennem a perverz csodálat is: ez a nő még most, az elsüllyedt hajó kilógó tatján sem látja be, hogy valamit rosszul csinált. Akár a zenészek a jéghegy árnyékában, tölt egy pohár pezsgőt, és mielőtt végleg elnyeli a mélység, utoljára rázendít: az ő lelke teljesen tiszta, csupán a rosszakarói magyarázzák félre. Hogy mit, az most nem érdekes, de félremagyarázzák! Ezt persze túléli, de a szerettei! Na, őket sosem keverné a közéleti munkásságába, soha!
Dacolva a gyűlölettel, az irigységgel, a sorban lemondott, nem egyszer közpénzekből fizetett fellépésekkel, Lippai Marianna számvetést végzett: már nem éri meg többet ÉLETKEdv-es bögréket és tolltartókat értékesíteni. Hiába az évtizedes médiakapcsolatok, ha a lányod halálával és rákosokkal árulsz mörcsöt, akkor egy idő után a bulvárlapoknak is ciki lesz behívni mosdatni.
Azt gondolom, hogy ez igenis eredmény, amit együtt értünk el. Nem jelentgetéssel, nem perrel, csupán a közvélemény erejével. Jó látni, hogy sikerült összefogni egy halott lány szellemének elengedéséért, és kiűzni a nyilvánosságból a profitmohó anyját, aki mérgező egysorosaihoz még a sírkövet is reklámfelületként használta. Lippai Mariannával nincs több dolgunk, dicstelen távozásával oda vonult vissza, ahol senkit sem szabad zargatni többé: az immáron nyilvánosságtól mentes magánéletébe.
Már csak az élő gyerekeket kell megmentenünk hasonlóan profitéhes szüleiktől, akik válogatás nélkül teszik reklámfelületté az intimitásukat! Előbb-utóbb összejön az is! Dicsértessék!
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready