Bezár!
2020. július 3., péntek, Kornél, Soma, Napsugár napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:28 Dúró Dóra kiállt a lincselni akaró cigányok miatt meghurcolt mentősök mellett16:10 Összeütközött két vonat egy svájci hegyi alagútban16:01 Megvan Macron új kormányfője15:54 Szoborrongálás Judapesten is: vörös festékkel öntötték le Horthy Szabadság téri emlékművét - videók a biciklis támadóról15:52 Így üldözi a normalitást a "genderlobbi"15:49 HARCOS 2004-2020 - nemzeti ruházati márka már 16 éve (x)15:41 Zsidó tüntetés New Yorkban: Izrael vonuljon ki a megszállt palesztin területekről!15:32 Megkezdődött Törökországban a volt Nissan-vezér ügyében vádolt hét ember pere14:35 Milliárdokból adunk tiszta vizet és szívgyógyászati központot Ugandának - Szijjártó ettől várja, hogy majd otthon maradnak14:17 Nyolc év fegyházra ítéltek egy férfit, amiért drogot akart eladni13:47 Sorozatos rendőrségi bírságok a Mi Hazánk vezetőinek, Facebook-bejegyzésekért is13:32 Rendkívüli helyzetet hirdettek Belgrádban a járvány súlyosbodása miatt12:50 Csak a fekete hableányok számítanak, pusztuljanak a rasszista halak!12:37 Szajhák tüntettek Berlinben - "pénzügyi támogatás" kell nekik12:22 Orbán: a migráció ügyében nem tudunk együttműködni a németekkel
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

TASZ, segíts: négy évre ítéltek egy szegény visszaesőt, pedig gyerekei vannak!

Reklám

A Kisvárdai Járásbíróság 2020. május 26-án hivatalos személy elleni erőszak bűntette, könnyű testi sértés és becsületsértés vétsége miatt - gyorsított eljárásban – Cs. A. vádlottat halmazati büntetésként 4 év fegyházbüntetésre és 4 év közügyektől eltiltás mellékbüntetésre ítélte.
A tényállás szerint a férfi 2020. május 23-án bejelentést tett a rendőrségre, miszerint őt egy italbolt előtt bántalmazták. Emiatt a rendőrök elmentek a vádlott pátrohai lakásához, de nem találták otthon. Mikor indultak volna, észrevették, hogy a vádlott kutyáját sétáltatva, kerékpárral közelít feléjük, és közben kiabál. Erre a rendőrök kiszálltak az autóból, és mikor igazoltatni akarták, a férfi kikapcsolta kutyája nyakörvét és az állatot a rendőrökre uszította. A nagytestű németjuhász kutya az egyik rendőr lábát és karját megharapta.
Mikor sikerült kiszabadulni a kutya harapásából, a rendőrök felszólították a vádlottat, hogy vigye be az állatot az udvarára, majd közölték vele, hogy előállítják a rendőrkapitányságra. Úgy tűnt, hogy a vádlott a felszólításnak eleget tesz, de amikor beért az ingatlanra, a kaput belülről nyomta, hogy a rendőrök ne tudjanak utána menni és kutyáját ismét a rendőrökre uszította. Végül sikerült a vádlottat előállítani. A vádlott az intézkedés közben folyamatosan becsmérelte a rendőröket. A kutya 8 napon belül gyógyuló, könnyebb sérüléseket okozott a sértettnek.
A vádlott a bíróság előtt a cselekmény elkövetését részben beismerte, tettét megbánta és bocsánatot kért a sértettől.
A büntetés kiszabása során a bíróság súlyosító körülményként vette figyelembe, hogy a vádlott többször volt már büntetve, különös visszaeső, legutóbb felfegyverkezve elkövetett garázdaság büntette miatt börtönbüntetésre ítélte a Kisvárdai Járásbíróság, és jelenleg testi sértés bűntette miatt másik eljárás is folyik vele szemben. Enyhítő körülményként értékelte azonban, hogy három kiskorú gyermek eltartásáról gondoskodik.
Az ítélet nem jogerős, az ügyész 3 nap gondolkodási időt tartott fenn, a vádlott és védője pedig enyhébb büntetés kiszabása érdekében fellebbezést jelentett be - közölték a bíróság honlapján.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready