A cím nem egy vicc eleje vagy egy találós kérdés, hanem sajnos a valóságban létező jelenség: adott egy kiilleszkedett, többszörösen elítélt cigány, aki megkeseríti a környék lakóinak életét, akit még támogatnak is egyes cigány vezetők, sőt, a háttérben még a szcientológusok is feltűnnek. Oknyomozó riportját kistarcsai és kerepesi terepbejárás után készítette a Szent Korona Rádió, amelyek során próbálták a szálakat felderíteni. Vélhetően lesz folytatás, mert a kiilleszkedett cigány család nem tűnik éppen békülékenynek, főleg, miután a róluk szóló videó készítése után eltörték a felvételt készítő állkapcsát, gyakorlatilag büntetlenül. A bátorságuknak oka van - olvasható a Szent Korona Rádió oldalán, alább a folytatás.
Zoom
A csendháborítás mint a cigányság dominanciáját propagáló fegyver
Mint már korábban beszámoltunk róla, a Kistarcsa és Kerepes határán lévő Telep utcában rendszeres a törvénytisztelő lakosság nyugalmát felzaklató hangos dajdajozás. Ennek oka, hogy a börtönből 8 év után szabadult, agresszív cselekményekért, rablásért többszörösen büntetett K. Ricsi úgy gondolja, hogy neki mindent lehet, rá nem vonatkoznak a magyar állam törvényei: aki "a cigánysorra költözik”, annak el kell viselnie, ahogy a cigányok mulatnak – állítja a videóban. A Telep utcában lakó cigányság nagy része ennek ellenére tud úgy szórakozni, hogy azzal nem zavarja a környék lakóit, csak ő gondolkodik másként. Arról is hírt adtunk, hogy ha hangot adnak elégedetlenségüknek a helyiek, megtorlásként eltörik az állukat.
Ezt a tűrhetetlen helyzetet igyekszik orvosolni a két település polgármestere, egyelőre több-kevesebb sikerrel, hiszen a hatóságok nem lépnek fel kellő határozottsággal a folyamatos csendháborításokkal szemben, ami jól látható, hogy könnyen tettleges erőszakba is torkollik, ha valaki nemtetszésének ad hangot. Mindenesetre a polgármesterek fellépése egy rövid időre stabilizálta a helyzetet. De csak rövid időre, mint ahogy lenni szokott. Az elmúlt napokban újra dübörögnek éjszakánként a kistarcsai cigánytelepen a hangládák.
Zoom
Minden erőfeszítés ellenére június 2-án este fél tízkor is hangosan bömbölt a hangláda, ami kapcsán egy lakó meg is jegyezte, hogy hiába jöttek ki a polgármesterek, és kérték a renitenseket, a bűnözők nem hallgattak a szép szóra sokáig, és máris tovább folytatják ezt a közösségellenes életmódjukat.
Egy külön Mi Magunk adásban mondjuk el, hogyan lehet a cigányok hangos zenehallgatását elnémítani, milyen módszerek léteznek helyi lakosként és milyen eszközei vannak egy polgármesternek. Nagyon fontos egyébként, hogy foglalkozzunk a zenehallgatókkal, mert a cigányok ezt dominanciaharcnak tekintik, mint az állatvilágban a bőgő szarvasok, és ha nincs kezelve a probléma, akkor azt hiszik, hogy ők mindent megtehetnek, a terület az övék. Ellenben ebből a pitiánernek tűnő ügyből sokszor kerülnek rácsok mögé: részegen, bedrogozva a kiérkező rendőröket nem egyszer megtámadják, ami sokszor egy felfegyverkezve, csoportosan elkövetett hivatalos személyi elleni erőszakot, és így néhány évet jelent számukra.
A cigánybűnözőt még ki is tüntetik
Kistarcsán és Kerepesen működik az Európai Romákért Egyesület, melynek megbízott helyi elnöke Németh János. A cigányvezető személye sem egyszerű, hiszen a legutóbbi választásokon még együtt indult levitézlett jobbikosokkal, most pedig 2 hónapja ő a cigányvédelmi egyesület helyi vezetője. A megbízólevél hemzseg a helyesírási hibáktól (még Kerepes nevét is képtelenek nagybetűvel kezdeni), de persze az adószám, amin keresztül támogatni lehet, az nagyban látható a tetején, abban nincs hiba.
Zoom
Az egyesület magát karitatívnak, közösségépítőnek mutatja, ugyanakkor a színfalak mögött egy radikális cigány erőről van szó, amelyből sajnos az utóbbi időben egyre több van, és az ilyenek azok, akik önálló cigányterületeket követelnek maguknak “alapjövedelemmel” (amit mi fizetnénk nekik).
Zoom
A kép az országos cigány önkormányzat rendezvényén készült - még a cigányok is elhatárolódnak tőlük
Az oktatási besorolású (sic!) egyesület saját meghatározását úgy kezdi, hogy "az egyesület célja a társadalmi együttműködés és beilleszkedés elősegítése”. Azzal, hogy az egyesület K. Richárdot jutalmazgatja, aki a legtöbb közösségellenes magatartást tanúsította a Telep utcában, szembeköpi saját nyilvános célját is, és pláne nem tesz semmit hozzá a társadalmi együttműködéshez. Ha csak nem pont az a cél, hogy ilyen “radikális romákat” segítsenek, akik hangadók, helyi vezetők és már biztosítva is van a szavazat.
Zoom
A cigányteleptől a szcientológiáig
Feltűnik még egy említésre méltó szál. Ugyanis Németh János internetes tevékenysége átfedést mutat a Nemzeti Roma Összefogással. Erről a pártról azt kell tudni, hogy a KÖSSZ pártnak a "leányvállalata”, amelyet méltán nevezhetünk kamupártnak. Annyira nem titkolt dolog ez, hogy a logóik majdnem teljesen megegyeznek, még a Roma Összefogásos csoportot is nyíltan a KÖSSZ hozta létre. A KÖSSZ vezetője Weith Katalin, aki nyíltan a szcientológus szálat képviseli (ő ezt interjúkban nyilván tagadja) mint volt szcientológus országos vezető, és aki a miniszterelnök-jelöltje volt a pártnak a 2018-as választásokon. Innentől nyilvánvaló, hogy ez a Nemzeti Roma Összefogás párt nem más, mint a szcientológusok egyik ernyőszervezete (ezt is tagadják), akik ezzel a különálló entitással akarják a cigány szavazókat becsatornázni a rendszerükbe. Lehetséges volna, hogy Németh János egy alvezetőjük, K. Ricsi pedig egy katonájuk? Sok mindenre magyarázat volna. Folytatjuk…