2020. szeptember 27., vasárnap, Adalbert, Döme napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
23:51 A kirúgott takarító szerint a nagyszájú visszaeső csibész kétszer is megütötte, mielőtt helyretette22:52 1000 év - Trónus-videóösszeállítás hazánkról nyugati fehér nacionalisták számára22:20 Amikor felszínre kerül a hányadék22:04 Macron nem sok jóra számíthat a vasárnapi részleges szenátusi választáson21:37 Boris Johnson összefogást hirdetett a közös ellenség ellen21:12 Versenyképes erdőgazdálkodást szeretne az agrárminisztérium20:56 Motorossal karambolozott egy autós Csengelénél, de gyalog oldott kereket, hátrahagyva a halottat20:39 Őrizetbe vételekkel kezdődött a Lukasenka-ellenes tüntetés Minszkben20:25 Orbán: "fukarsági" kérdés a jogállamiságról folyó vita20:08 Tapasztalt kollégával állítanak párba minden a Szent László Kórházba átcsoportosított szakembert19:46 A kormány kiáll Grúzia területi integritása mellett, és támogatja az euroatlanti integrációját19:27 Csaknem 30 ezer önkéntes tűzoltó segíti a hivatásosak munkáját19:09 Bajorországban betiltották a német császárság hadilobogóját, mert az is túl náci18:50 Újra beázott a Szent János kórház szülészete a hanyag kivitelező miatt18:36 Kísérő nélküli kiskorúként menekült Franciaországba a hentesbárddal hadakozó pakisztáni fiúcska
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Holokamu :: :: Hozzászólások

A 44. életév betöltésével járó bölcsesség: ha kellően nyugodt az ember, a rendőrök is belátják, hogy nem lehet szélsőséges

Reklám

A 444 írta meg július 27-én, hogy két nappal korábban egy nagyobb társaság tartott bulit egy vízparti hétvégi házban Leányfaluban, és "több ott korzózó döbbenetére mindehhez az Adolf Hitler-féle német náci párt, az NSDAP katonai szervezete, a Schutzstaffel, vagyis az SS zászlaját tűzték ki".
Zoom
A zsidó lapocska szerint amikor egy felháborodott járókelő elkezdte fényképezni a látványt, kijött a házból egy nő, és mögötte valamivel egy férfi. A nő a szemtanú elbeszélése szerint azt mondta neki, hogy a férje 44. születésnapját ünneplik, és ez egy 44-es szám. Amikor a fényképező azt mondta az időközben odaérkező férfinak, hogy ez szerinte egy SS-jelvény, ami tiltott önkényuralmi jelkép, ő pedig zsidó, és "zavarja a látvány", a férfi állítása szerint azzal válaszolt, hogy ők viszont nácik, hősünknek pedig úgyis indul a vonata.
Az "inzultált" férfi egyik barátja ezután feljelentést tett.
Természetesen rápörgött az ügyre az igencsak érintett 444 is, s amikor az eset után hisztizni kezdtek a rendőrségnek, legnagyobb megdöbbenésükre azt a választ kapták, hogy amikor a rendőrök kiszálltak a helyszínre, ott
születésnapi összejövetel zajlott. Kiderült, az elektromossághoz munkájuk révén kötődő résztvevők az ünnepelt 44. születésnapjára készítették a villám jelekkel szimbolizált zászlót. (...) Bűncselekmény gyanúja nem merült fel, büntetőeljárás nem indult.
Az ügyet már ebben a fázisban lezárták volna, de a zsidó cirkuszolás hatására úgy tűnt, hogy "rendes nyomozás indul". Ennek során a többször is elgázosított "verbálisan inzultált" szemtanú is vallomást tett.
Az újabb holokauszt pedig most csapott be a lúdtalpasok szerkesztőségébe: kiderült, hogy a nyomozást bűncselekmény hiányában megszüntették. De át is adjuk a szót nekik, mert igen mulatságos az ajvékolásuk:
Az indokolás elején felidézik a sztori kezdetét. Bár az egész ügy kulcskérdése az, hogy náci szimbólum volt-e, amit kiakasztottak, a határozatban mindössze az "ekkor történt egy kisebb szóváltás" mondattal utaltak arra, hogy az egyik tanúnak a háziúr azt előbbi állítása szerint azt mondta, hogy “Igen nácik vagyunk. Neked indul a vonatod”.
A szövegben később felidézik, hogy a rendőrség hogyan szállt ki a helyszínre, ahol a jelenlévők azzal a sztorival álltak elő, hogy ez egy villanyszerelő kolléga 44. születésnapi bulija "és a zászlóval szerették vona jelezni ezen személy életkorát". Vagyis ez nem egy SS-jelvény, hanem két négyes számjegy lenne. Ekkor jön az indokolás talán legjobb mondata:
"Az ott levő személyek nyugodtak voltak, nem adtak arra utaló jelet, hogy egy szélsőséges oldal tagjai lennének."
Utána az is kiderül, hogy a szentendrei rendőrök képzett heraldikusok és kiváló szemük van:
"Hatóságom megvizsgálta a lefoglalt zászlót, ami stilisztikailag nem felel meg teljes mértékben az SS-jelképnek, inkább "44"-es számot ábrázoló villámjeleknek, mely a lefoglalással érintet személy elmondását támasztja alá."
Ez tehát:
Zoom
nem azonos ezzel:
Zoom
Ami most már kvázi hivatalos.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready