Bezár!
2021. május 14., péntek, Bonifác, Gyöngyvirág napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:12 Mégsem nyílik drogambulancia a józsefvárosi Teleki téren22:08 Ombudsman: a védettségi igazolvány szabályozása nem visszás, de "lehetnek korrekciós igények"22:04 Csaknem ötmillió dollárt fizetett a hackereknek a Colonial Pipeline21:57 Egy magyar férfi "megdöntötte" az olasz rekordot: hat adag Pfizert kapott21:50 Franciaországban nagyon nagy a demokrácia, de Izrael ellen azért inkább ne tüntessenek21:42 Mindennapi hőstörténetek: Békéscsabán cigarettáért ütött a cigány, Pécsen számítógép és pénz kellett21:32 Rakétákat lőttek Libanonból Izrael irányába, de elbénázták21:15 Gondolatait használva formált mondatokat egy gerincvelő-sérülés miatt lebénult ember21:05 A Kriegsmarine egyik sikere: a Pinguin és a norvég bálnavadász-flotta20:53 Újabb jelöltet mutatott be a Mi Hazánk, ezúttal Sopronban, szimbolikus helyszínen20:45 A zsidók "örömmel és szenvedéllyel" lövik a palesztinokat, "intenzív katonai műveletre" készülnek20:20 Erdélyben (és Romániában) megszűnik a kijárási tilalom, csak a zsúfolt helyeken lesz kötelező a maszk20:02 Késelőt fogtak a fővárosban19:47 Merkelék nagyon próbálnak kiállni Izrael mellett, de szeretett muzulmánjaik ezt a legkevésbé sem díjazzák18:36 Ápolónősors Miskolcon: elfordult, megszúrta a "beteg"
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Holokamu :: :: Hozzászólások

A 44. életév betöltésével járó bölcsesség: ha kellően nyugodt az ember, a rendőrök is belátják, hogy nem lehet szélsőséges

A 444 írta meg július 27-én, hogy két nappal korábban egy nagyobb társaság tartott bulit egy vízparti hétvégi házban Leányfaluban, és "több ott korzózó döbbenetére mindehhez az Adolf Hitler-féle német náci párt, az NSDAP katonai szervezete, a Schutzstaffel, vagyis az SS zászlaját tűzték ki".
Zoom
A zsidó lapocska szerint amikor egy felháborodott járókelő elkezdte fényképezni a látványt, kijött a házból egy nő, és mögötte valamivel egy férfi. A nő a szemtanú elbeszélése szerint azt mondta neki, hogy a férje 44. születésnapját ünneplik, és ez egy 44-es szám. Amikor a fényképező azt mondta az időközben odaérkező férfinak, hogy ez szerinte egy SS-jelvény, ami tiltott önkényuralmi jelkép, ő pedig zsidó, és "zavarja a látvány", a férfi állítása szerint azzal válaszolt, hogy ők viszont nácik, hősünknek pedig úgyis indul a vonata.
Az "inzultált" férfi egyik barátja ezután feljelentést tett.
Természetesen rápörgött az ügyre az igencsak érintett 444 is, s amikor az eset után hisztizni kezdtek a rendőrségnek, legnagyobb megdöbbenésükre azt a választ kapták, hogy amikor a rendőrök kiszálltak a helyszínre, ott
születésnapi összejövetel zajlott. Kiderült, az elektromossághoz munkájuk révén kötődő résztvevők az ünnepelt 44. születésnapjára készítették a villám jelekkel szimbolizált zászlót. (...) Bűncselekmény gyanúja nem merült fel, büntetőeljárás nem indult.
Az ügyet már ebben a fázisban lezárták volna, de a zsidó cirkuszolás hatására úgy tűnt, hogy "rendes nyomozás indul". Ennek során a többször is elgázosított "verbálisan inzultált" szemtanú is vallomást tett.
Az újabb holokauszt pedig most csapott be a lúdtalpasok szerkesztőségébe: kiderült, hogy a nyomozást bűncselekmény hiányában megszüntették. De át is adjuk a szót nekik, mert igen mulatságos az ajvékolásuk:
Az indokolás elején felidézik a sztori kezdetét. Bár az egész ügy kulcskérdése az, hogy náci szimbólum volt-e, amit kiakasztottak, a határozatban mindössze az "ekkor történt egy kisebb szóváltás" mondattal utaltak arra, hogy az egyik tanúnak a háziúr azt előbbi állítása szerint azt mondta, hogy “Igen nácik vagyunk. Neked indul a vonatod”.
A szövegben később felidézik, hogy a rendőrség hogyan szállt ki a helyszínre, ahol a jelenlévők azzal a sztorival álltak elő, hogy ez egy villanyszerelő kolléga 44. születésnapi bulija "és a zászlóval szerették vona jelezni ezen személy életkorát". Vagyis ez nem egy SS-jelvény, hanem két négyes számjegy lenne. Ekkor jön az indokolás talán legjobb mondata:
"Az ott levő személyek nyugodtak voltak, nem adtak arra utaló jelet, hogy egy szélsőséges oldal tagjai lennének."
Utána az is kiderül, hogy a szentendrei rendőrök képzett heraldikusok és kiváló szemük van:
"Hatóságom megvizsgálta a lefoglalt zászlót, ami stilisztikailag nem felel meg teljes mértékben az SS-jelképnek, inkább "44"-es számot ábrázoló villámjeleknek, mely a lefoglalással érintet személy elmondását támasztja alá."
Ez tehát:
Zoom
nem azonos ezzel:
Zoom
Ami most már kvázi hivatalos.Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready