2020. október 31., szombat, Farkas napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:38 Korlátlan magzatgyilkolászásért tüntetnek tízezrek Varsóban22:11 Különleges öngyilkossággal próbálkozott egy tanár Brüsszel terroristakeltetőjében22:02 Továbbra sem könnyű a felvidéki sovinisztáknak: még mindig magyar (eredetű) a tíz leggyakoribb családnév21:53 Lukasenka a hatósági fellépés fokozásával fenyegetőzött21:37 Nyugodtan taposhatja a megszállók bocskora az úzvölgyi temetőt, hiszen ortodoxok21:10 Gréta még próbálkozik, de nagyon visszaesett a slágerlistán21:06 Moszkvában novemberben megkezdődhet a tömeges oltás20:43 Belgium is tovább szigorított20:12 Meghosszabbították a szükségállapotot Csehországban19:57 Elítéltek egy brazil drogfutár nőt Budapesten19:34 Igazán rendes volt ez az egyiptomi: mészárlás helyett ő csak a rómaiak autóit vette kezelésbe19:05 Brahim Ausszaui nem buta ember18:50 Eközben Romániában18:37 Hazaengedték a kórházból a csepeli polgármestert18:25 Tárgyalások kezdődtek az örmények és az azeriek között
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Fekete-Győr: a közös listán nem szerepelhetnek csalók és közpénztolvajok - de nem Gyurcsányra gondolt

Reklám

Az ATV reggeli vendége volt Fekete-Győr András, aki a beszélgetést azzal kezdte, hogy szerinte jelenleg 700 kormányzati tisztséget betöltő személyt kell kormányváltás esetén elküldeni, és Polt Péter legfőbb ügyésznek mindenképpen mennie kell.
Az ellenzéki politizálás érdemi részét a "közös lista vagy két lista" kérdésénél érintette Fekete-Győr. Mint ismert, a balliberális ellenzéki pártok közül a Momentum és a Jobbik az, amelyik a két listás indulást is jó ötletnek tartja, noha az ellenzéki szavazók túl nyomó része, ahogy utóbbi két párt szavazóinak többsége is a közös listát tartaná jó megoldásnak.
Ennek ellenére Fekete-Győr András nem beszélt úgy a témáról, mintha kardinális jelentőségű volna. Szerinte nem csak a Momentum az, amely még nem mondta ki, legyen vagy ne legyen közös lista, szerinte ez “inkább a politológusok és elemzők által kedvelt téma”. Hozzátette: azon, hogy hány listán indul az ellenzék, nem múlik mandátum, az egyéni választókerületeken viszont igen.
Fekete-Győr kijelentette: a listán nem szerepelhetnek olyan személyek, akik az elmúlt 30 évben megkárosították a magyar adófizetőket, vagy csalásban vettek részt. Fekete-Győr itt hozzátette:
ez alatt nem Gyurcsány Ferencet értette.
Zoom
Kijelentette: ha a Momentum kap garanciákat arra, hogy ezen a listán nem lesznek ilyen személyek, akkor lehet közös lista. Példaként említette az MSZP-s Tóth Csabát, őt, ahogy fogalmazott, “nem szeretné semmilyen politikai intézmény közelében látni”, de ha az előválasztást megnyeri, az a választók akarata.
Arra a felvetésre, hogy mit gondol Márki-Zay Péter vagy Dobrev Klára személyéről, Fekete-Győr azt mondta:
Márki-Zay vagy Dobrev nem kizárt, hogy Fekete-Győr vagy Donáth sem kizárt.
(ATV - 24 nyomán)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready