2020. október 31., szombat, Farkas napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:21 Nagy az érdeklődés a Felvidéken: akinek negatív a tesztje, arra a jövő héten már nem vonatkozik a kijárási tilalom16:07 Budaházy György: Tanács Orbán Viktornak15:48 Golán-fennsíki drúzok kimenekítették vallási elöljárójuk holttestét egy izraeli kórházból15:13 Elhunyt Sir Sean Connery14:54 Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt köröz a rendőrség valami YouTube-cigányt14:23 Örményország Oroszországhoz fordult segítségért Hegyi-Karabah ügyében13:48 Néhány napja még Olaszországban korzózott a nizzai fejlevagdosó13:34 Kari Geri is lájkolhatja a barcelonai tüntetéseket12:49 Emelkedett az égei-tengeri földrengés halálos áldozatainak száma12:30 Újabb niggerbűnöző halála miatt égnek az amerikai zászlók, ezúttal Vancouverben11:50 Közel négyezer új fertőzött és 52 halott a legújabb hazai koronamérleg11:39 Pécsen is megjelent a tigrisszúnyog11:08 Idén egy videomegosztón keresztül lehet követni az Országos Rajzfilmünnepet10:42 Elhunyt szeretteikre emlékeznek az emberek a hétvégén10:15 Izland szigorít
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Videók :: :: Hozzászólások

Az iskola gondnokát nem sikerült rettegésben tartania egy pécsi vagány gyereknek

Reklám

Az Index szerint "megdöbbentő" felvételt töltöttek fel a YouTube-ra, amelyről a szabadpecs.hu számolt be először. A videón – melyet időközben törölt a videómegosztó – egy nagydarab, kopasz férfi egy nála jóval kisebb tizenéves gyerekkel verekszik a földön. Miután leszorítja a fiatalt, még ököllel rácsap a fejére, később pedig feláll és belerúg. Eközben többen próbálják lerángatni a nagydarab, ránézésre középkorú férfit a fiatalról.
Az eltávolított felvételeket, amelyek a Pécsi Apáczai Nevelési és Általános Művelődési Központnál készültek, mindazonáltal megkapták egy olvasójuktól.
Az Index felkereste az ANK-1-es iskolát, ahol az eset történt, de az iskola nem kívánt nyilatkozni, olyannyira nem, hogy lecsapták a telefont.
A történtek előzményéről egy jóval hosszabb videó is készült, melyet itt lehet megtekinteni. Annak tanúsága szerint az iskola egyik tanára megragadott egy tizenéves fiatalt, aki a videóban hallottak alapján előzőleg a tanintézmény területén dohányzott. A tanár a fiatalt nem engedte el, annak ellenére sem, hogy nem az iskola diákja. A feltartóztatott fiatal barátja – akit a felvételen püfölnek – ezért összevitatkozik a tanárral. Egyikőjük sem enged a másiknak. Ekkor jön be a képbe a nagydarab férfi, aki pillanatok alatt nekimegy a tizenévesnek.
A szabadpecs.hu egyik munkatársa elmondta: a nagydarab férfi egy külsős cég alkalmazottja, aki az iskolában gondnoki, takarítói feladatokat látott el. Az eset után azonban felmondták munkaviszonyát, sőt, garázdaság gyanújával nyomozást indított ellene a rendőrség.
Az Indexnek a történteket ismerő forrásai arról is beszámoltak, hogy
a megvert fiatal rettegésben tartja a környéket, egy helyi banda tagja, és rendszeresen az ANK 1-es iskola környékén lógnak.
A szabadpecs.hu szerint a fiatal és társai miatt
napi szinten alakulnak ki konfliktusok az iskola környékén, nem egy esetben beszólogattak az intézmény oktatóinak is. Állítólag a takarítónak is meggyűlt már velük a bajuk, a nagydarab férfi pedig régi sérelmek miatt gőzölt be.
Ennek fényében kell megtekinteni az alábbi videórészletet:
Nem lett jó vége
Nem elég, hogy kirúgták és nyomozás indult, a pécsi portál arról is írt, hogy a történtek után a megvert fiatal többedmagával megkereste a kopasz férfit, és "elégtételt vett rajta". Ellene vajon indult ezért nyomozás?...
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready